Jump to content

Kauko

legendary users
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kauko last won the day on November 29 2011

Kauko had the most liked content!

Community Reputation

3 ne-tč-ne-mš

About Kauko

 • Rank
  izmika gobice Mariu iz košare.
 • Birthday 09/16/1984
 1. Kaj jim koristi moj hotmail, če ga nimam na xbox? Edino če misliš live(ki ni hotmail) račun, to pa je enako kot da bi v xbox.
 2. Težko odgovoriti, ker se sploh točno ne ve kaj sproži ban pri m$. Imej na strani izgovor za preko njihove tel.št., da si zaradi okvare stare konzole, kupil rabljeno, ki je bila zgleda banana, vendar si sam vedno igral originale in zato tudi redno updatal zadevo. ^^
 3. Samo naj uredijo, da ne bodo paketi vsake tolko časa prepotovali celotne Evrope preden zaidejo v Slovenijo in bom zadovoljen z dostavo.
 4. Fifa 12 Halo: Reach- dobil gold, tako da bom morda začel online. Table Tennis
 5. Deus EX, za taki mali dnar praktično nova in tako dobra igra je skoraj must buy. Da ne bi ta mesec opravil že kar nekaj drugih nakupov bi si jo naročil. Upam da bo decembra še znižana.
 6. Ker je debata ravno o zavvi poštnini tukaj: http://www.zavvi.com/delivery.info imate kodo za naročila čez 35f In ja, 3€, tudi 5€ če bi bila pošnina iz tujine bi bila bolj razumljiva kot naša poštnina. Kjer te na pošti orubijo za 3€ ko pošiljaš, prejemnik pa na koncu plača zraven vsaj še € na svoji pošti zaradi kao dodatnih stroškov. Slovenci bi morali našo pošto malo po prstih.
 7. Sam sem imel sredi poletja enak primer. Vdrli v račun, preko paypala nabavili za 100€ točk. Vse sem uredil v 24 urah. Edino M$ je malo pobiksal ko mi je vrnil denar na paypal prej kot je paypal storniral naročila in sem imel vsaj 2 meseca na paypal računu 50€ in po nekaj mailih se je M$ odločil da jih vzame nazaj. No, do novembra sem mislil da so mi vse uredili kot treba, a ko sem hotel nadgraditi LIVE sem ugotovil oziroma po uri in pol na telefonu z UK M$, so prišli do ideje, da je račun še vedno omejen. No, po enem mesecu so mi uredili tudi to. Sam tudi nisem imel pojma od kod bi jim pr
 8. Kako misliš grda? V primerjavi s sliko na TV ali s čim si primerjal? Nastavitve xboxa si nastavil?
 9. Port forwarding na ruterju poglejte. portforwarding.com najdete vodiče.
 10. Sem kontaktiral cheapxboxlive in takoj dobil odgovor oziroma -e. Nekaj ne štima microsoftu s katerim se preko telefona zajebavam že eno uro. 2x prekinilo. edit: Rešeno, skoraj. 10min da pridem do operaterja. 10min da obavima vse preverbe. 10min da nekaj začnema urejat. PREKINE. Spet kličem. On vmes kliče nazaj, spet prekine. No v tretje kličem, spet 10min, pol dvigne en kar sposoben, v trenutku sma vse uredila. Problem je vdor v moj Live sredi avgusta, ko mi je svinja kupila preko paypala 2x po 40€ točk. Tedaj sem to vse rešil, tako preko xboxa kot paypala ampak m$ ni pravilno odklenil raču
 11. Ne, sem že kupil enkrat preko podobne trgovine, offgamers in je delalo normalno. Vmes sem enkrat z paypal vzel 2meseca za 2f v neki akciji, zdaj sem pa hotel spet preko redeem kode. Ima kdo tel.številko na katero naj pokličem, ker tisti dve ki so na supportu ne vzpostavita povezave, mail pa microsoft hladnokrvno ignorira. Edino če morem kaj dopisat zraven tistih številk, kodo države? Kje sploh je sedež supporta?Tako neodzivnega in slabega supporta pa res ni nikjer no. :/
 12. Danes sem kupil preko cheapxboxlive 12+2 meseca gold. Transakcija in sprejem kode sta potekala tekoče. Problem je pri aktivaciji preko xbox live. Ko jo vpišem mi konstantno teži "An error has occurred during the transaction. Please try again later." Enako mi javi če poskusim preko xbox-a. Po par urah še kar javi enako. Poskusil sem tudi drugo kodo za ingame item od GOW in je takoj prijela. Torej, edino kar lahko je da enostavno še počakam ali naj že kar zatežim na xbox live support? Hvala!
 13. Neke razlike med 32" hd ready in 32" full hd ne boš opazil. Do razlik pride pri TVjih z večjimi diagonalami. Je tudi razlika če kupiš 32" za 500€ in 32" za 300€. Ni pa razlike, med 32" za 300€ kar stane normalen HD ready TV in 32" za 350€ kolkor stane normalen vstopni Full HD.Če nimaš nekih visokih zahtev, boš za 350€ dobil več kot dovolj dober LG, Samsung, Phillips..., ki ti bodo odlično služili tudi kot predvajalniki medijskih datotek direkt iz USB ključka/prenosnega diska.
 14. Kaj pa priklop je v redu? Katere priklope še imaš na razpolago?
 15. Ne kupujem s paypalom preko Liva, kupim preko cenejših strani. Enkrat sem samo uporabil gor paypal, ko so imeli 2f za 2meseca akcijo in si nisem odstranil.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.