Skoči na vsebino

Kauko

staroselci
  • Število vsebin

    54
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    2

Vsi zapisi od Kauko

  1. Kaj jim koristi moj hotmail, če ga nimam na xbox? Edino če misliš live(ki ni hotmail) račun, to pa je enako kot da bi v xbox.
  2. Kauko

    XBOX LIVE - novosti !!

    Težko odgovoriti, ker se sploh točno ne ve kaj sproži ban pri m$. Imej na strani izgovor za preko njihove tel.št., da si zaradi okvare stare konzole, kupil rabljeno, ki je bila zgleda banana, vendar si sam vedno igral originale in zato tudi redno updatal zadevo. ^^
  3. Samo naj uredijo, da ne bodo paketi vsake tolko časa prepotovali celotne Evrope preden zaidejo v Slovenijo in bom zadovoljen z dostavo.
  4. Fifa 12 Halo: Reach- dobil gold, tako da bom morda začel online. Table Tennis
  5. Deus EX, za taki mali dnar praktično nova in tako dobra igra je skoraj must buy. Da ne bi ta mesec opravil že kar nekaj drugih nakupov bi si jo naročil. Upam da bo decembra še znižana.
  6. Ker je debata ravno o zavvi poštnini tukaj: http://www.zavvi.com/delivery.info imate kodo za naročila čez 35f In ja, 3€, tudi 5€ če bi bila pošnina iz tujine bi bila bolj razumljiva kot naša poštnina. Kjer te na pošti orubijo za 3€ ko pošiljaš, prejemnik pa na koncu plača zraven vsaj še € na svoji pošti zaradi kao dodatnih stroškov. Slovenci bi morali našo pošto malo po prstih.
  7. Sam sem imel sredi poletja enak primer. Vdrli v račun, preko paypala nabavili za 100€ točk. Vse sem uredil v 24 urah. Edino M$ je malo pobiksal ko mi je vrnil denar na paypal prej kot je paypal storniral naročila in sem imel vsaj 2 meseca na paypal računu 50€ in po nekaj mailih se je M$ odločil da jih vzame nazaj. No, do novembra sem mislil da so mi vse uredili kot treba, a ko sem hotel nadgraditi LIVE sem ugotovil oziroma po uri in pol na telefonu z UK M$, so prišli do ideje, da je račun še vedno omejen. No, po enem mesecu so mi uredili tudi to. Sam tudi nisem imel pojma od kod bi jim prišel v roke moj pass, ker sem ga uporabljal samo na xboxu. M$ seveda povdarja 100x da xboxa ni možno shekati, tako da mi je ostala edina razlaga, da sem uporabil enako uime in kodo na nekem bednem forumu(na redkem sem registriran...) Tako da, čuvajte te passworde...
  8. Kako misliš grda? V primerjavi s sliko na TV ali s čim si primerjal? Nastavitve xboxa si nastavil?
  9. Port forwarding na ruterju poglejte. portforwarding.com najdete vodiče.
  10. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Sem kontaktiral cheapxboxlive in takoj dobil odgovor oziroma -e. Nekaj ne štima microsoftu s katerim se preko telefona zajebavam že eno uro. 2x prekinilo. edit: Rešeno, skoraj. 10min da pridem do operaterja. 10min da obavima vse preverbe. 10min da nekaj začnema urejat. PREKINE. Spet kličem. On vmes kliče nazaj, spet prekine. No v tretje kličem, spet 10min, pol dvigne en kar sposoben, v trenutku sma vse uredila. Problem je vdor v moj Live sredi avgusta, ko mi je svinja kupila preko paypala 2x po 40€ točk. Tedaj sem to vse rešil, tako preko xboxa kot paypala ampak m$ ni pravilno odklenil računa. Zato mi je zdaj ta na supportu rekel, da bo on poslal zahtevo da mi odklenejo kot je treba. V roku 4 dni. Tedaj bom lahko tudi normalno aktiviral vse. Tako da... upam na najboljše.
  11. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Ne, sem že kupil enkrat preko podobne trgovine, offgamers in je delalo normalno. Vmes sem enkrat z paypal vzel 2meseca za 2f v neki akciji, zdaj sem pa hotel spet preko redeem kode. Ima kdo tel.številko na katero naj pokličem, ker tisti dve ki so na supportu ne vzpostavita povezave, mail pa microsoft hladnokrvno ignorira. Edino če morem kaj dopisat zraven tistih številk, kodo države? Kje sploh je sedež supporta?Tako neodzivnega in slabega supporta pa res ni nikjer no. :/
  12. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Danes sem kupil preko cheapxboxlive 12+2 meseca gold. Transakcija in sprejem kode sta potekala tekoče. Problem je pri aktivaciji preko xbox live. Ko jo vpišem mi konstantno teži "An error has occurred during the transaction. Please try again later." Enako mi javi če poskusim preko xbox-a. Po par urah še kar javi enako. Poskusil sem tudi drugo kodo za ingame item od GOW in je takoj prijela. Torej, edino kar lahko je da enostavno še počakam ali naj že kar zatežim na xbox live support? Hvala!
  13. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Neke razlike med 32" hd ready in 32" full hd ne boš opazil. Do razlik pride pri TVjih z večjimi diagonalami. Je tudi razlika če kupiš 32" za 500€ in 32" za 300€. Ni pa razlike, med 32" za 300€ kar stane normalen HD ready TV in 32" za 350€ kolkor stane normalen vstopni Full HD.Če nimaš nekih visokih zahtev, boš za 350€ dobil več kot dovolj dober LG, Samsung, Phillips..., ki ti bodo odlično služili tudi kot predvajalniki medijskih datotek direkt iz USB ključka/prenosnega diska.
  14. Kaj pa priklop je v redu? Katere priklope še imaš na razpolago?
  15. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Ne kupujem s paypalom preko Liva, kupim preko cenejših strani. Enkrat sem samo uporabil gor paypal, ko so imeli 2f za 2meseca akcijo in si nisem odstranil.
  16. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    V oknu kjer vpišeš uime oz Live ID sem najprej vpisal podatke in niso prijeli. Izbral sem "Forgot your password", kjer mi je podalo tri vprašanja. Ali sem pozabil geslo, ali se ne morem povezati kljub pravilnemu geslu in ID in ali mislim da nekdo drug uporablja moj ID. Izbral sem zadnjo kjer mi je ponudilo nekaj nasvetov in reset gesla. Ko sem pritisnil na geslo me je vrglo na okno, kjer sem moral vpisati svoj windows ID ter naključno geslo iz slike. Za tem, me je vprašalo če mi pošlje mail na naslova. Tvegal sem in potrdil, tvegal zato ker sta bila zapisana oba moj in od kretena. No, dobim mail, kjer me vprašajo če sem res jaz aktiviral resetiranje gesla. Za da svoj link in za ne svoj. Izbral sem tistega od da in tam sem nastavil potem novo geslo. Takoj se prijavil v Live ID, spremenil skrivno vprašanje in izbrisal mail. Zakaj nisem rabil skrivnega vprašanja pa nebi vedel. Zaenkrat dela kot treba, upam da ne bo še kaj narobe...
  17. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Kolkor je razvidno iz xbox foruma, je zadnje dni kar naval identičnih phishing napadov. Ogromno jih trdi da xbox live nikakor ni bil ogrožen, tako da smo krivi posamezniki ali z nesnago na kompu ali pa z uporabo istega naslova/gesla na drugih straneh. Nesnage sam nimam(na kompu seveda), je pa zelo verjetno da sem kje registriran z istima podatkoma. No, sem bil. Dobro da nisem imel vpisane kreditne kartice in dobro da sem pravočasno resetiral geslo ter spremenil vprašanje, ker večini uporabnikov so onemogočili račun in ga je potem M$ zaklenil ter poslal v postopek(30dnevni). Samo da še mi vrnejo ostali znesek in da ugotovim kako ta znesek vrniti iz paypala nazaj na bančni račun pa bo to to...
  18. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Dal sem reset password, mi je poslalo obrazec kjer sem nastavil novo geslo. Potem, ko sem se prijavil v xbox live, sem mel med podatki dodaten mail in neko čudno skrivno vprašanje, kitajsko al nekaj takega. Mail sem odstranil, vprašanje pa spremenil. Je pa mi Microsoft že odbil 5kpik in nakazal na paypal enakovreden znesek. Zdaj samo še čakam da mi nakažejo nazaj še drugi znesek od 6kpik. Tako da upam da ne bo še kaki komplikacij.
  19. Kauko

    Xbox 360 vprašanja !

    Pravkar mi je xbox live preko paypala nabavil za 100f točk. Istočasno, pa je dodan dodatni mail v windows/xbox live. Sklepam da je nekdo prišel do gesla. Vendar kako, glede na to da gesla na računalniku nisem uporabljal že kar nekaj časa. Preko xboxa? In zakaj bi ta oseba meni naročila za 100f točk? Na paypal sem že poslal, da stornirajo zadeve. Še je kdo imel pred kratkim podoben problem? edit: spremenjeno je bilo tudi geslo in skrivno vprašanje. Vse sem resetiral, spremenil. Tako paypal kot xbox live. Odstranil sem tudi čuden mail. Kontaktiral sem paypal ter xbox support. Upam na čimprejšnji odgovor.
  20. -cod:bo najdeš še ceneje. Ne dolgo nazaj je bila akcija 30€ za novo, ravno na game.co.uk. Tukaj http://www.gamestracker.com/ najdeš cene iz večine UK trgovin. -rabljene igre, sam sem jih kupil kar nekaj tako pri game kot gameplay in razen ene same, pri kateri je plošček padel iz nosilca(morda ni zato zdrajsan), sem zelo zadovoljen z rabljenimi igrami. Moraš vedeti, da te firme ne odkupijo zdrajsanih zadev. Enako kot preprodajalec avtomobilov ne odkupi zrjavete kište. Obstaja pa vsekakor možnost, če recimo zadeva deluje bp tudi če je obrabljeno. -registracija je zdaj edini problem pri rabljenih. EA in mislim da Activision sta glavna problema. Tako da če kupuješ igre teh založnikov moreš vedno zraven cene rabljene prišteti nekaj € za novo kodo. -sam uporabljam mastercard. Opcij plačevanja je ogromno. Recimo zavvi in thehut sta uvedla paypal pred časom.
  21. Sam sem naredil poskusni nakup in tudi ni poštnine pod delivery costs. Zgleda da je ali akcija ali pa imajo toliko profita izven UK, da se jim vse poštnina že sama pokrije.^^
  22. Bo kar kul. Sam izkušenj sicer nimam, sem pa prebral kar opisov, mnenj in posnetkov, uporabniki so v veliki večini zadovoljni. V primeru, če boš monitor uporabljal tudi za PC, ena ideja. Kupiš monitor brez TV, v tvojem primeru Samsung P2470 in zraven dokupiš AverTV CAPTURE HD kartico(podjetja AverMedia). To je TV kartica s katero lahko zajemaš signal iz tvoje konzole. Recimo, če hočeš posneti svojo igro, ter nalagati gameplaye na youtube ipd.. V trenutnem jokerju je fajni opis te kartice. Stane okrog 120€. Vse skupaj bi te prišlo nekaj več, ampak imaš dosti več funkcij. Poleg tega pa, boš lahko gledal TV in brskal po računalniku, kar verjetno ne moreš, če imaš TV že vgrajen v monitor. Če to ni res, potem me naj kdo popravi, ker še nisem našel razlage.
  23. Kauko

    Decisions, decisions.

    http://www.gamestracker.com/ -- izberi continental europe in poišči najcenejšo. Sam ti priporočam game,gameplay, zavvi(samo s temi imam izkušnje in to dobre) Glede izbire še enkrat, če misliš igrat in igrat in igrat, potem halo, če pa hočeš enkrat preigrat(morda dvakrat) pa RDR. Vsekakor pa, če imaš finance, vse tri igre.
  24. Kauko

    Decisions, decisions.

    Halo Reach, če hočeš preigrati dobro igro in jo potem mesece in mesece preigravati preko spleta. Super SF4, če imaš željo po drilanju kombinacij ali pretepanju preko spleta/s kolegi. Če da, potem vsekakor priporočam stick ali vsaj mod za križec, ker drugače bo šlo ogromno živcev ob zgrešenih kombinacijah. RDR, če hočeš preigrati fenomenalno igro in jo odložiti na polico.
  25. Enako kot na game.co.uk, torej 3€, dostavni čas pa od 3 do 7 dni. Drugače pa najdeš te informacije tukaj http://shop.gameplay.co.uk/webstore/helpindex.asp. So pa zelo slabo pregledne, ker sem sam komaj našel, ko sem iskal zase.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.