Jump to content
 • Early preview embargo za TLOU2 se konča ta petek
 • Crytek razvijalec izjavil "PS5 nedvomno boljši"
 • Ghost of Tsushima izid potrjen za 17/07
 • Cyberpunk 2077 izid prestavljen na 19/11

kirby

legendary users
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About kirby

 • Rank
  nabuta Waria kadar češ!
 • Birthday 11/09/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ali zna kdo povedat če je spletna trgovina techshop.si legit? Vidim da prodajajo Bloodborne po 34,90€ kar mi je precej neverjetno. :0
 2. kirby

  Splatoon

  Res da bolj malo luftam po temle forumu, moram pa vseeno reči, da je Splatoon zakon. Upam da Nintendo razvije ta IP še naprej z novimi špili. Špil je pure fun, turf wars cilja na to da pobarvaš čim večji del mape, ranked battle je pa že za par stopničk višje. Tukaj je pa že kar divje vse skupaj. Cilja pa je da čim dlje držiš določene cone v kontroli, pri tem se ti pa čas odšteva. Ekipa, ki pride prej do 0, oz. ekipa, ki ji je ostalo najmanj časa, zmaga. Kampanja je kar zabavna, level design je tipično Nintendovski. Me pa spomne malo na Super Mario Galaxy, ker letiš na okoli po različnih delih mape (planetki v SMG). Splatoon je zakon, in vsak, ki ima pomisleke glede nakupa, mu priporočam da se jim vda. Zabavat se ni bilo še nikoli narobe.
 3. Hmmm ne bi točno vedel, se žal ne spomnim. Ravno sem si kupil Pokemon OR, in če bi dobil kje kodo bi lahko sprobal. Za WiiU, če se pravilno spomnim je pa bilo treba linkat ja. S tem ko registriraš dobiš Nintendo Stars in naj bi potem to koristil na spletni strani za kakšne goodse.
 4. Živjo, zanima me, če bi kdo bil pripravljen odstopiti registracijsko kodo svojega 3DSa za ClubNintendo? To je tista na rdečem listu, ki se jo dobi v škatli ali na konzoli, če se ne motim. Potreboval bi zaradi trenutne Nintendove promocije.
 5. kirby

  PS4 PSN Store

  Živjo, zanima me če ima kdo izkušnje s kupovanje pre-paid Ps plus kartic preko spleta? Rad bi kupil enoletno ps plus UK naročnino. Zaenkrat sem videl da je najceneje na amazonu. V primeru, da je kdo prav tako kupoval kodo za ps plus preko spleta me zanima iz katere strani ste naročili. Seveda pride koda preko emaila, če se ne motim?
 6. Okej, sem dobil PS4 in sem zelo zadovoljen z njim. Imam pa en čuden problem pa me zanima, če se je pojavil tudi komu izmed vas. Ko grem v Settings -> PSN -> in nato v Account Information ali Link PS4 with other services se mi PS4 zatakne na "Please wait..." screenu. Od tu ne gre nikamor, pustil sem čakati več minut in ni bilo nič. Po iskanju na internetu sem opazil da je imelo ta problem zelo veliko ljudi, ni pa nikjer nobene rešitve kaj bi lahko bil razlog za to.
 7. kirby

  PS4 PSN Store

  Mja sej se mi je kar zdelo. Bom ustvaril nov email račun in ga zamenjal na PS3 accountu, tako da bom imel svoj glavni mail prost za ustvarjanje novega master accounta na PS4. Žal mi je edino zaradi trofej, friend lista in vsega kar je vezano na account. Stupid Sony, stupid.
 8. kirby

  PS4 PSN Store

  Okej, imel bi eno vprašanje preden bi se lahko zaje***. PS3 imam že kar nekaj let. Ko sem ga dobil sem vnesel vse svoje podatke in na žalost je prišlo do tega da je account postal Sub-account in ne master account. Problem je v tem, ker sony ne omogoča nadgradnje sub-accounta v master account ko uporabnik doseže starost 18 let. Moja želja je, da bi lahko uporabil enak account kot ga imam na ps3 tudi na ps4. Ampak verjetno bo to potem spet sub-account in mi bo onemogočeno veliko stvari (share, kupovanje itd...). Zanima me če obstaja kakšna možnost da bi lahko na moj email, ki ga imam sedaj za ps3, naredil nov account, ki bi deloval tudi za ps4. Ne bi pa rad izgubil accounta na ps3, na ps4 bi pa rad bil master. Hvala lepa.
 9. kirby

  Nakup PS4

  Kupon se 100% da uporabit za tehniko. Sem že kupil televizijo na ta način. Kar se ne da je napisano na kuponu. No sej verjetno velike razlike ne more biti ali kupim v Big Bangu, Mullerju ali kje drugje. Skrbi me samo to kako ravnajo s tehniko v živilskih trgovinah, ampak verjetno gre to že malce v ekstreme. Upam samo da dobijo white PS4. *.*
 10. kirby

  Nakup PS4

  Eno vprašanje: Zanima me če si je kdo PS4 kupil v Mercatorju? Tisti kupon za 20% popusta na izbran izdelek, ki ga dajejo sedaj praktično na vsakih 14 dni v svoje letake, je zelo zelooo mamljiv. Ps4 za 320€? Z veseljem. Če je kdo tukaj tak, ki si ga je kupil v Mercatorju bi ga prosil za mnenje. Kako dolgo traja garancija? V kakšnem stanju je bil PS4, itd itd? Karkoli, kar bi bilo vredno vedeti. Hvala.
 11. Se je komu že zgodilo da mu WiiU ne prebere igre? Meni se to dogaja pri Darksiders 2, popolnoma nov, odprem, vstavim v konzolo in dobivam error 150-2031. Unreadable disc. Res da ko sem dobil igro disk ni bil več zataknjen v škatli tam kot mora in se je verjetno precej časa butal okoli po škatli. Sem mislil da je verjetno to razlog, nakar pa posodim igro prijatelju in mu dela popolno normalno. BTW, ostale igre mi WiiU prebere brez problema, tudi igral sem vedno brez problema, brez kakšnih freezov ipd.
 12. Bi kdo znal povedati kakšne bundle prodajajo v Ljubljani v Mullerju? Zanima me 3DS XL verzija. Žal nisem iz Lj tako da ne morem sam it pogledat. Zelo bi bil hvaležen za informacije.
 13. Okej, jutri imam namen kupit WiiU. Končno. Vzel bom kar Basic Pack, ker ga lahko dobim za 220€, imo za tako ceno se veliko bolj splača kot pa Premium Pack. Malo me skrbi samo tistih 8GB prostora, dejansko jih imaš na koncu le 3GB. Zaradi downloadov me ne skrbi, imam tako ali tako namen razširit si z USB ključkom ali pa kar diskom. Zanima me samo, če je kdo kje zasledil (sam sem iskal po internetu, a žal nisem nikjer zasledil) če bo kdaj teh 8GB premalo za redne update-e s strani Nintenda? :/ Nočem da me zafrknejo. :Đ Pa še to, je kdo kupoval igre v Mullerju? Vem da so NDS in Wii igre imele ponavadi tisti multi-language icon zadaj na škatli, če je bila igra v več jezikih. Na WiiU igrah pa tega nisem zasledil. :/ Zanimajo me predvsem Nintendovi špili. EDIT: Še tole me zanima, ob vpisu v Nintendo Network verjetno ne morem izbrati Slovenije. Se mi najbolj splača izbrati UK account? Rad bi namreč dostopal do eShopa in kaj kupil prek njega ter igral online.
 14. Hmmm malo sem naredil raziskave in opazil da moraš imeti Master account če hočeš kupit Ps Plus. Damn. Master account pa ima brat, ki pa žal še ni star 18 tako da ga on prav tako ne more kupit. Ob kreiranju accountov nismo ravno mislili na te stvari, na žalost. Glede SLO Ps Plusa. Na žalost so vsi accounti še na UK, takrat še ni bilo možnosti za SLO account. Verjetno je edina rešitev da naredim nov master account in grem na SLO. Razen če bo to imeli kaj vpliva na ostale accounte, kateri so vsi UK.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.