Skoči na vsebino

kirby

staroselci
  • Število vsebin

    127
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od kirby

  1. kirby

    Bloodborne

    Ali zna kdo povedat če je spletna trgovina techshop.si legit? Vidim da prodajajo Bloodborne po 34,90€ kar mi je precej neverjetno. :0
  2. kirby

    Splatoon

    Res da bolj malo luftam po temle forumu, moram pa vseeno reči, da je Splatoon zakon. Upam da Nintendo razvije ta IP še naprej z novimi špili. Špil je pure fun, turf wars cilja na to da pobarvaš čim večji del mape, ranked battle je pa že za par stopničk višje. Tukaj je pa že kar divje vse skupaj. Cilja pa je da čim dlje držiš določene cone v kontroli, pri tem se ti pa čas odšteva. Ekipa, ki pride prej do 0, oz. ekipa, ki ji je ostalo najmanj časa, zmaga. Kampanja je kar zabavna, level design je tipično Nintendovski. Me pa spomne malo na Super Mario Galaxy, ker letiš na okoli po različnih delih mape (planetki v SMG). Splatoon je zakon, in vsak, ki ima pomisleke glede nakupa, mu priporočam da se jim vda. Zabavat se ni bilo še nikoli narobe.
  3. Hmmm ne bi točno vedel, se žal ne spomnim. Ravno sem si kupil Pokemon OR, in če bi dobil kje kodo bi lahko sprobal. Za WiiU, če se pravilno spomnim je pa bilo treba linkat ja. S tem ko registriraš dobiš Nintendo Stars in naj bi potem to koristil na spletni strani za kakšne goodse.
  4. Živjo, zanima me, če bi kdo bil pripravljen odstopiti registracijsko kodo svojega 3DSa za ClubNintendo? To je tista na rdečem listu, ki se jo dobi v škatli ali na konzoli, če se ne motim. Potreboval bi zaradi trenutne Nintendove promocije.
  5. kirby

    PS4 PSN Store

    Živjo, zanima me če ima kdo izkušnje s kupovanje pre-paid Ps plus kartic preko spleta? Rad bi kupil enoletno ps plus UK naročnino. Zaenkrat sem videl da je najceneje na amazonu. V primeru, da je kdo prav tako kupoval kodo za ps plus preko spleta me zanima iz katere strani ste naročili. Seveda pride koda preko emaila, če se ne motim?
  6. Okej, sem dobil PS4 in sem zelo zadovoljen z njim. Imam pa en čuden problem pa me zanima, če se je pojavil tudi komu izmed vas. Ko grem v Settings -> PSN -> in nato v Account Information ali Link PS4 with other services se mi PS4 zatakne na "Please wait..." screenu. Od tu ne gre nikamor, pustil sem čakati več minut in ni bilo nič. Po iskanju na internetu sem opazil da je imelo ta problem zelo veliko ljudi, ni pa nikjer nobene rešitve kaj bi lahko bil razlog za to.
  7. kirby

    PS4 PSN Store

    Mja sej se mi je kar zdelo. Bom ustvaril nov email račun in ga zamenjal na PS3 accountu, tako da bom imel svoj glavni mail prost za ustvarjanje novega master accounta na PS4. Žal mi je edino zaradi trofej, friend lista in vsega kar je vezano na account. Stupid Sony, stupid.
  8. kirby

    PS4 PSN Store

    Okej, imel bi eno vprašanje preden bi se lahko zaje***. PS3 imam že kar nekaj let. Ko sem ga dobil sem vnesel vse svoje podatke in na žalost je prišlo do tega da je account postal Sub-account in ne master account. Problem je v tem, ker sony ne omogoča nadgradnje sub-accounta v master account ko uporabnik doseže starost 18 let. Moja želja je, da bi lahko uporabil enak account kot ga imam na ps3 tudi na ps4. Ampak verjetno bo to potem spet sub-account in mi bo onemogočeno veliko stvari (share, kupovanje itd...). Zanima me če obstaja kakšna možnost da bi lahko na moj email, ki ga imam sedaj za ps3, naredil nov account, ki bi deloval tudi za ps4. Ne bi pa rad izgubil accounta na ps3, na ps4 bi pa rad bil master. Hvala lepa.
  9. kirby

    Nakup PS4

    Kupon se 100% da uporabit za tehniko. Sem že kupil televizijo na ta način. Kar se ne da je napisano na kuponu. No sej verjetno velike razlike ne more biti ali kupim v Big Bangu, Mullerju ali kje drugje. Skrbi me samo to kako ravnajo s tehniko v živilskih trgovinah, ampak verjetno gre to že malce v ekstreme. Upam samo da dobijo white PS4. *.*
  10. kirby

    Nakup PS4

    Eno vprašanje: Zanima me če si je kdo PS4 kupil v Mercatorju? Tisti kupon za 20% popusta na izbran izdelek, ki ga dajejo sedaj praktično na vsakih 14 dni v svoje letake, je zelo zelooo mamljiv. Ps4 za 320€? Z veseljem. Če je kdo tukaj tak, ki si ga je kupil v Mercatorju bi ga prosil za mnenje. Kako dolgo traja garancija? V kakšnem stanju je bil PS4, itd itd? Karkoli, kar bi bilo vredno vedeti. Hvala.
  11. Se je komu že zgodilo da mu WiiU ne prebere igre? Meni se to dogaja pri Darksiders 2, popolnoma nov, odprem, vstavim v konzolo in dobivam error 150-2031. Unreadable disc. Res da ko sem dobil igro disk ni bil več zataknjen v škatli tam kot mora in se je verjetno precej časa butal okoli po škatli. Sem mislil da je verjetno to razlog, nakar pa posodim igro prijatelju in mu dela popolno normalno. BTW, ostale igre mi WiiU prebere brez problema, tudi igral sem vedno brez problema, brez kakšnih freezov ipd.
  12. Bi kdo znal povedati kakšne bundle prodajajo v Ljubljani v Mullerju? Zanima me 3DS XL verzija. Žal nisem iz Lj tako da ne morem sam it pogledat. Zelo bi bil hvaležen za informacije.
  13. Okej, jutri imam namen kupit WiiU. Končno. Vzel bom kar Basic Pack, ker ga lahko dobim za 220€, imo za tako ceno se veliko bolj splača kot pa Premium Pack. Malo me skrbi samo tistih 8GB prostora, dejansko jih imaš na koncu le 3GB. Zaradi downloadov me ne skrbi, imam tako ali tako namen razširit si z USB ključkom ali pa kar diskom. Zanima me samo, če je kdo kje zasledil (sam sem iskal po internetu, a žal nisem nikjer zasledil) če bo kdaj teh 8GB premalo za redne update-e s strani Nintenda? :/ Nočem da me zafrknejo. :Đ Pa še to, je kdo kupoval igre v Mullerju? Vem da so NDS in Wii igre imele ponavadi tisti multi-language icon zadaj na škatli, če je bila igra v več jezikih. Na WiiU igrah pa tega nisem zasledil. :/ Zanimajo me predvsem Nintendovi špili. EDIT: Še tole me zanima, ob vpisu v Nintendo Network verjetno ne morem izbrati Slovenije. Se mi najbolj splača izbrati UK account? Rad bi namreč dostopal do eShopa in kaj kupil prek njega ter igral online.
  14. Hmmm malo sem naredil raziskave in opazil da moraš imeti Master account če hočeš kupit Ps Plus. Damn. Master account pa ima brat, ki pa žal še ni star 18 tako da ga on prav tako ne more kupit. Ob kreiranju accountov nismo ravno mislili na te stvari, na žalost. Glede SLO Ps Plusa. Na žalost so vsi accounti še na UK, takrat še ni bilo možnosti za SLO account. Verjetno je edina rešitev da naredim nov master account in grem na SLO. Razen če bo to imeli kaj vpliva na ostale accounte, kateri so vsi UK.
  15. Predvidevam da vas je tu veliko takih, ki uporabljajo angleški (UK) PSN account. Zdaj me pa zanima, če je kdo izmed vas naročnik na PS Plus? Nameravam se naročiti na PS Plus ker sem spoznal da je zadeva zakon, pa še letna naročnina bo dobila popust v kratkem, mislim da bo okrog 30 funtov. Okej glavna stvar zaradi katere pišem: Kako ste si zrihtali account ps plus? Nekajkrat sem skušal kupovati preko PS Store z Viso Electron pa mi ni delalo, tako da sklepam da tako ne bo šlo? Ali je sedaj kako drugače, res je da že dolgo nisem poskusil kaj kupit. Imate kakšen nasvet kako bi plačal (mogoče paypal)? Če kupim PS plus ali deluje samo na master accountu, ali ga lahko kupim za svoj account (ni master)? LP
  16. Da malo obudim temo. Soočam se s problemom zelo slabega prejemanja signala od routerja do moje mrežne kartice. Razmišljal sem, da bi domet signala povečal, zdaj pa sem našel na internetu kar veliko načinov, pa me zanima, če je imel kdo od vas že izkušnje s tem. Prva možnost je da bi postavil še en router v višjem nadstropju, kjer je signal slabši. Druga možnost pa da naj bi si se dalo dobiti t.i. "range extender", ki naj bi razširil signal po prostoru. Ta dva načina se mi zdita še najbolj preprosta in verjetno zagotavljata rešitev. Ne vem ravno točno kako bi se tega lotil, tako da če ima kdo izkušnje s tem bi prosil naj jih deli z menoj.
  17. Če koga zanima prodajam Starcraft namizno igro. za informacije mi naj piše na ZS.
  18. Obstajajo kakšne internetne štacune z malo cenejšimi 3DS igrami? Povsod, kjer sem gledal (zavvi, blahdvd,...) so vse okrog 30 funtov. In še prašam: Ima kdo kakšno igro za prodati? Kar dvomim. Ali pa mogoče kakšno DS?
  19. Ooooo kul Donkey Kong! Prejšnji na DSu mi je bil eden najboljših špilov za DS zato tole z veseljam pozdravljam. Upam da bo kmalu kakšen gameplay prišel na plano.
  20. Sem odkril problem in ni stylus ampak gumbek za wireless. Tako čudno se premika ob tresenju in povzroča ta čuden zvok. Pa še vseeno imam filing kot da se notri v 3DSu nekaj premika, ampak mislim da so to že moje travme. Bom kar pustil zaenkrat, če bo šlo kaj narobe pa uveljavim garancijo. Ali kdo ve če v Mullerju tudi tako komplicirajo z garancijo kakor v Big Bangu? PS. Hah na to pa še pomislil nisem. :Đ EDIT: sem raziskoval po internetu in opazil da tudi drugim povzroča tak čuden zvok. Pravijo da gyroscope in pa pedometer povzročata ta zvok.
  21. Okej imam 3DS. In takoj en problem. Ko ga potresem se v njem sliši kot da se nekaj premika, kot da bi se en delček nekje v notranjosti odlomil in se premika v notranjosti. To je v spodnjem delu konzole, kjer je touch pad in gumbi. Ali se to dogaja samo meni? Bi vas prosil da svoj 3DS le malo potresete in poslušate. Kupil sem ga v Mullerju. Meni se zdi to čudno da se tako čudno sliši.
  22. Fire Emblem! Me ima da bi kar počakal na izid in šele potem kupil 3DS. Ampak po vsej verjetnosti ga grem iskat jutri. BTW, zanima me iz prve roke kakšen je realni čas igranja dokler se baterija ne izprazni? Če npr. igraš s 3D vključenim? Ali je možno iztisnit vsaj 5 ur, če imaš izklučen Wi-fi, svetilnost na nizek nivo, priklopiš power saving in občasno uporabljaš 3D efekt? Pa še, ali je kaj narobe če polniš baterijo med igranji oziroma da ne čakaš da se izprazne? Jaz bi ga po igranju kar dockal na priložen dock.
  23. Mogoče kdo ve, če imajo v Mullerjih kakšne bundle? Mogoče bi se mi to še bolj splačalo. Cena bi bla verjetno ravno taka kot 3DS s popustom + igra.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.