Skoči na vsebino

wutross

staroselci
  • Število vsebin

    22
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od wutross

  1. wutross

    Mario Kart 8

    Jaz ga bom itak nabavil, je le Mario Kart, sam res ne štekam zakaj niso mogl polno izkoristit Gamepad-a in omogočit igranje na ločenih ekransih, namesto izključno samo split screen. Sega all-star racing je to npr. takoj omogočal. Prav tako ni skoraj nobenega napredka na online multiplayerju. Vseen sem prepričan, da bo super špil, sam ne vem zakaj so na določenih točkah pri Nintendu tako trmasti.
  2. Super bi bilo, če bi vsi uporabniki Wii U na tem forumu še spisali svoja mnenja glede iger, ki so jih preizkusili. Lahko začnem, vendar ne vem, če je to pravilna tema?
  3. wutross

    Nintendo Network ID

    Jaz sem zbral UK. Jasno mi je, da pač nimamo nintendo zastopništva v sloveniji, sam zakaj za boga vseeno ne bi mogel nekje določiti iz katere države prihajaš? Ali je na PS in Xbox tudi tako?
  4. Ko sem želel kopirati iz Wii na Wii U, sem malo cviknil zaradi redeče napisanega opozorila, da se podatki prenesejo samo enkrat. Ali je ta postopek copy-paste ali cut-paste?
  5. wutross

    Nintendo Network ID

    Sem dodal vse. Prosim preverite, če me lahko sprejmite. Tale friend adding ni ravno straight forward
  6. Kako je update kaj vplival na delovanje? Sem prebral, kaj bi moral uradno narediti, samo me zanimajo tvoje izkušnje. Ali ti je prej konzola kdaj zmrznila med igranjem?
  7. Eno vprašanja - ali lahko takoj začneš igrati ali moraš najprej napolniti gamepad?
  8. Ga že kdo ima? Kako ga je dobil? Kakšni so prvi vtisi?
  9. Kaj pa tole: http://www.mimovrste.com/artikel/1160005114/igralna-konzola-nintendo-wii-u-premium-pack-32-gb-crn
  10. Tudi jaz se res veselim tega špila ja. 2D old-school igralnost bo prav osvežujoča. Baje bo naslednje leto tudi 2D Sonic izšel, kar zna biti tudi zanimivo. Drugače se pa lahko šteješ kot srečnega, da bo tvoja dečva s tabo mariota špilala, saj nimamo vsi take sreče, da bi ble naše boljše polovice nad takimi zadevami navdušene Jaz bom mel kar problem najdt, še 3 take freak-e kot sem jest, k so že 20 let mahnjeni na mariota, da bi z mano igral NSMB Wii. Če mi ne uspe, pridem na obisk k vama
  11. A pol ni noben za to, da bi se mal online dobili in skupi kšno odšpilal?
  12. wutross

    Wii Motion Plus

    Sem kar preigral Wii Sports Resort in najbolj mi je všeč sablanje, lokostrelstvo in pa pink ponk. Tudi košarka je zanimiva, če igraš v dvoje. Vodnih športov sem se pa kar hitro naveličal. Ampak, če potegnem črto je igra vseeno odlična. Na sam Wii Motion Plus sem se tudi kar navadil, tako da po začetnih pomislekih, sem sedaj kar zadovoljen. Me pa skrbi koliko in kdaj bodo izšle nove igre, ki bodo podpirale Wii Motion Plus. Zaenkrat vem samo za Red Steel 2, ki se ga pričakuje mislim da pozimi. Upam, da bodo kmalu izšle kake nove igre, saj je potenciala veliko. Mogoče bo pa nova Zelda podpirala WMP. To bi blo po moje vrhunsko
  13. A noben več Wii-ja ne igra? :disbelief: No u glavnem jst ga zadnje čase kr nažigam. Največ špilam Wii Sports Resort, Mario Kart in SSBB. Sedaj sem začel tudi odkrivati lepote online igranja in igram tudi Grand Slam Tennis in Fifo 09. Poleg običajnih iger pa igram še World of Goo, ki spada po Wii Ware igre. Če bi bil pa kdo zainterisiran za kak dvoboj preko neta naj pa kar javi. Z veseljem sprejmem vsak izziv
  14. wutross

    Wii "online" topic

    Ali je to še aktualno? No kakor koli že, tukaj so moje kode in z veseljem bi odigral kako partijo z vami: SSBB: 4082-0644-3258 Mario Kart: 0645-8955-9365 Vidmo
  15. wutross

    Local multiplayer igre

    Imaš samo 1 Wii Remote? Ja to se potem nabor iger kar krepko skrči, kjer imaš omogočen multiplayer s samo 1 Wii remote-om. No eno tako pozna, ki je kar zabavna in jo lahko igra tudi do 12 igralcev. Wario Ware Smooth Moves. Edino kar je, je to da moraš najprej sam ene 4 ure igrat, da odkleneš multiplayer opcijo. Drugače je ta igra res odlična za zabave. Drugih podobnih pa ne poznam.
  16. wutross

    Wii vprašanja

    Pozor. Vse skupaj kot jaz vem ni čist nedolžno. Če boš vstavil kopijo igre, ki je namenjena ameriškem trgu (NTSC), in se ti po Wii posodobil, potem ga lahko uničiš oz. brick-neš. Malo pogooglaj pod izrazom "Brick my Wii". Jaz sem imel nekaj težav, ko sem posodobil Wii in mi potem kopija SSBB ni več delala, ampak mi je potem uspelo nardit downgrade, tako da zdaj spet vse lepo laufa.
  17. wutross

    Wii Motion Plus

    Sedaj sem končno stestiral Tiger Woods-a z Wii Motion Plus-om. In tudi tisto opcijo z metanjem frizbija po golf igrišču. Tukaj se res WMP veliko bolje občuti kot pri tennisu. Ko imaš frizbi v roki se dejansko obrača natanko tako kot sam obračaš wii remote. Res zanimivo. Ampak kot že rečeno, sam sem še vedno najbolj v pričakovanju Wii Sports Resort. Tokrat bo kar 12 športnih disciplin
  18. wutross

    Wii Motion Plus

    Ja sem zadnjič videl, ko sem si mal pogledal na YouTube-u. Definitivno pomaga, sam še vedno se mi ne zdi ravno tista 1:1 izkušnja. Velikokrat ga zmede in udari ravno kontra. Komaj čakam Wii Sports Resort. Tam se bo pa razlika verjetno veliko bolj videla.
  19. wutross

    Wii Motion Plus

    Ja bom še malo pobrskal. Videl sem na trailer-jih da je ta opcija. Drugač se pa tam še najbolj vidi učinek wii motion plusa.
  20. wutross

    Wii Motion Plus

    Jaz sem kupil dva v Berlinu po 19.99€. So jih mel celo košaro Da o ostali ponudbi raznorazne dodatne opreme za Wii sploh ne govorim. Drugače se pa sam nisem še najbolj navadil na uporabo WMP. Pri Grand Slam Tennisu me ne uboga kaj preveč A je kdo že igral Tiger Woodsa? Tam naj bi bil en modus, ko lahko mečeš frizbi po igrišču, vendar ne usepm najti te opcije. Mogoče kdo ve kje se to nastavi/izbere? Matr mam res N00b vprašanja :doh:
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.