Skoči na vsebino

maratonec5

odslovljen
 • Število vsebin

  26
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 ne-tč-ne-mš

Več o maratonec5

 • Stopnja
  pridno je BANane

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  slovenija
 1. Gran Turismo Sport

  welcome sadhu
 2. Kupim - XBOX ONE Elite Kontroler

  itak, vzemi novega, kaj veš, kam si je stari lastnik tiščal rogovila
 3. LP. Ima morda kdo doma kakšno staro konzolo (TV videoigre), 8 - 16 bitni računalnik in igre zanje? (Nintendo, Sega, Atari, Playstation, Commodore....) Zanima me nakup retro robe.
 4. Xbox One gamertagi

  L1nK83
 5. Xbox Store Checker oz. kje je ceneje ???

  ja, in fašeš lep banhammer pri takšnih karafekah
 6. P: Xbox ONE 1 TB + 7 iger

  halo 5 kupim, če prodaš posamezno
 7. Zdravo še prodajaš fifo 17 za xbox one?

 8. KUPIM: Arcade stick

  Srednje kakovosti, dobro ohranjen, kompatibilnost PS3/PC ali PS3/PS4/PC.
 9. Super Mario Maker

  tale dva levela sem do zdaj naredil, če bi kdo igral. kritike in vprašanja zaželjena, če koga kaj zanima. Indiana Mario: F2BF-0000-0066-32F4 The Mothman Horror: 2165-0000-0047-779D
 10. Super Mario Maker

  dobesedno utrgano 137 000 krat so poskusli premagat ta level pa niti eden ni uspel
 11. Super Mario Maker

  a super mario maker se nikogar ni dotaknil?
 12. Playstation 4 PSN ID-ji

  slo_paladin83
 13. Wii U

  Tele amibo lutke so največji nateg po konzoli Xbox One. In folk se tepe zanje kot za zlato. Men se to ne zdi preveč dobro za prihodnost Nintenda. Samo še to potrebujemo, da boš kupil amiba in boš imel prednosti v MP pred drugimi in podobne finte, ko jih že uvajajo ponekod (pay to win). A kdo ve, a ima Tropical Freeze še staro ceno v Muellerju al je že bil kaj znižan?
 14. OUYA

  si nor, bo bessiju počlo srce
 15. Mario Kart 8

  Pred uporabo 200cc se prepričajte, da ste oblazinili sobo, očistili očala, pojedli vitaminske tablete in naoljili prste, ker to je živ kaos.

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×