Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

maratonec5

odslovljen
 • Število vsebin

  26
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 ne-tč-ne-mš

Več o maratonec5

 • Stopnja
  pridno je BANane
 1. wrooom

  welcome sadhu
 2. itak, vzemi novega, kaj veš, kam si je stari lastnik tiščal rogovila
 3. LP. Ima morda kdo doma kakšno staro konzolo (TV videoigre), 8 - 16 bitni računalnik in igre zanje? (Nintendo, Sega, Atari, Playstation, Commodore....) Zanima me nakup retro robe.
 4. gamertags

  L1nK83
 5. ja, in fašeš lep banhammer pri takšnih karafekah
 6. halo 5 kupim, če prodaš posamezno
 7. Zdravo še prodajaš fifo 17 za xbox one?

 8. Srednje kakovosti, dobro ohranjen, kompatibilnost PS3/PC ali PS3/PS4/PC.
 9. tale dva levela sem do zdaj naredil, če bi kdo igral. kritike in vprašanja zaželjena, če koga kaj zanima. Indiana Mario: F2BF-0000-0066-32F4 The Mothman Horror: 2165-0000-0047-779D
 10. dobesedno utrgano 137 000 krat so poskusli premagat ta level pa niti eden ni uspel
 11. a super mario maker se nikogar ni dotaknil?
 12. slo_paladin83
 13. Tele amibo lutke so največji nateg po konzoli Xbox One. In folk se tepe zanje kot za zlato. Men se to ne zdi preveč dobro za prihodnost Nintenda. Samo še to potrebujemo, da boš kupil amiba in boš imel prednosti v MP pred drugimi in podobne finte, ko jih že uvajajo ponekod (pay to win). A kdo ve, a ima Tropical Freeze še staro ceno v Muellerju al je že bil kaj znižan?
 14. si nor, bo bessiju počlo srce
 15. Pred uporabo 200cc se prepričajte, da ste oblazinili sobo, očistili očala, pojedli vitaminske tablete in naoljili prste, ker to je živ kaos.

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.