Skoči na vsebino

mirkuma

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

mirkuma's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. mirkuma

    PS3 IN USB

    Več informacij o drevesni strukturi zunanjih medijev na PS3: http://ps3explained.com/advanced/folder-structure/
  2. Pazi! Jaz v tvojem primeru ne bi pošiljal nikakršnih podatkov! Sam sem se registriral na Wirecard in ni bilo potrebno ničesar drugega, kot po registraciji vpisati kodo, ki so jo poslali na moj mobilni telefon preko SMS. To je prva stopnja registracije. V drugo pa nakažejo/bremenijo na tvojo kreditno kartico znesek med 1-2EUR, katerega vrednost moraš potem vpisati na njihovi strani. Če vpišeš pravilno je račun popolnoma aktiviran (tista 1-2EUR transakcija pa preklicana) in lahko s svoje kreditne prenašaš sredstva na Wirecard račun. Ob vsaki transakciji na račun (polnenje Wirecard računa) ti sicer nekaj malega pavšala poberejo (1-2EUR). Tako da nakoncu dobiš elektronsko Wirecard kartico z vsemi podatki kot na kreditni (račun, varnostna koda, veljavnost itd...) Tudi sam sem imel veliko težav z registracijo (nisem prejel SMS z kodo) vedar sem v kontaktu z njihovo pomočjo uporabnikom rešil problem. Ni pa nihče zahteval nikakšnjih dodatnih osebnih podatkov (sploh pa ne potnega lista ali kreditne!)! Piši jim na service(afna)wirecard.com in vprašaj zakaj to zahtevajo ter ali sploh oni to zahtevajo ali pa je nekdo prestregel podatke in gre za poizkus phishing-a! Javi kako boš uredil. P.S. Si se registriral tukaj? https://www.wirecard.com/wirecard/
  3. Za EU vsebine je najmanj boleča pot nabava Wirecarda in registracija v PSN DE. Javi če potrebuješ pomoč, sam sem urihtal in zadeva špila ok. Sam imam trenutno US račun, ki ga uporabljam s PSN Reedem karticami (predplačniškimi kodami), ter PSN DE račun z Wirecardom.
  4. Malo pogooglaj: http://www.ps3za.co.za/forum/showthread.php?p=348216
  5. Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tu. Ali PSN DE vsebine add-ons za Blu-Ray igre (npr. SF4, Ninja Gaiden sicer kupljenih v UK spletni trgovini) delujejo? Torej špil naročen iz UK, add-on kupljev v PSN DE store...ali add-on deluje? Ker vem da UK špil + PSN USA add-on ne delujejo. Hvala!
  6. Hm, DVDjev še nisem probal, pri MKV je tako da dodaš slo pri možnostih za podnapise na prvo mesto. Probaj dodati slo ali sl....je pa odvisno ali imajo tudi ti podnapisi na DVDjih pravo kodo za izbiro jezika... Imaš pa še eno možnost...na PS3 se ti pojavi mapa Transcoding...v njej pa imaš možnost zagona filma z vsemi možnimi podnapisi, ki so na DVDju...le izbereš pravega in viola...
  7. Evo sem nabavil PS3, povezal na wireless, in streamanje deluje brez problema pri 720p in 1080p! Uporabljam PS3 Media Server, ki je res špica (podprti slo podnapisi v mkv, avi, mp4 itd datotekah...) Odličen program! P.S. Za pošiljat 1080p vsebino je potreben dober procesor (vsaj C2D) ter širkoa pasovna širina, pri brezžični povezavi, pa jasno zelo dober signal.
  8. Zdravo, razmišljam o nakupu PS3, ki bi ga večinoma uporabljal kot medisjki predvajalnik. Pri kolegu sem videl kako lepo dela streaming s PS3 Media Serverjem, vendar ima kolega PS3 povezanega na router preko kabla. Zanima me kako je s streamingom preko 802.11 g/n wirelessa? Filme bi streamal iz svojega iMACa, sem pa v dvomih ali ima wireless dovolj pasovne širine za npr. 720p x264 mkv datoteke. Lahko kdo pokomentira, kako je s stremanjem mkvjev preko wirelessa (najverjetneje DivX/Xidi špilajo brez problema)? Rad bi se prepričal pred nakupom, da potem ne bo razočaranja, saj žal fizična povezava preko kabla z routerjem ne pride v poštev. Hvala!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.