Skoči na vsebino

Rubuz

staroselci
  • Število vsebin

    157
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    5

Rubuz bitje nazadnje osvojilo dan April 11 2012

Rubuz je imel/a največ lajkane vsebine!

Rubuz's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Sloves v skupnosti

  1. Rubuz

    Battlefield 3

    LOL...pa res. My bad. Vseeno je še kr za kozlat.
  2. Rubuz

    Battlefield 3

    45€?!? Štiriinpetdeset?! Za kozlat.
  3. Rubuz

    Battlefield 3

    Tudi zadnji unlock pri tanku (tretji sedež z laser designator-jem), omogoča lockanje letečnežev.
  4. Sej je Bessie dal link kjer piše, da ne bojo spremenil konca, ampak ga bojo dodatno razložli.
  5. http://www.shoptonews.net/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut-announced/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
  6. Da še jaz dodam svoja 2 centa na temo glede spoilerjev. Sem čisto na Bessiejevi strani. Ne more bit spoiler neko mnenje, če le to ni eksplicitno opisano. Spoiler bi bil naprimer: "Prva misija ko Reaperji napadejo zemljo, pa razfukajo dreadnought pa nastane badass eksplozija, je fakin zakon/bedna!" Če pa nekdo napiše: "Prva misija mi je zakon/bedna", ne more bit spoiler. Če je vsako mnenje spoiler pol se nimamo kaj menit v tej temi in lahko čakamo do maja, da večino folka obrne špil.
  7. Tudi jaz bi coop igral. Xbox seveda. Samo jaz bi že pred koncem (ki bo kmalu), da bom mel malo večje procente pri pripravljenosti galeksije na reaperje.
  8. Maš različne, ja. Ko tega za upgrade pobereš, je na tisti spodaj desno slikci (ki se pojavi ko kaj pobereš) narisan vprašaj.
  9. Za tist upgrade terminal treba najdet določene stvari (artifakte, sheme,...) med misijami ali s skeniranjem planetov. Ko najdeš, greš do terminala in si izbereš eno izmed dveh stvari, ki ti jih ponudi upgrade. Glede modrih/rdečih dialogov. Ja...niso več tako pogosto kot so bili. Pojavijo se predvsem med zelo pomembnimi misijami ali med gradnjo romanc. Pa še dost renegade/paragon točk rabiš, da se pojavijo. Jaz sem zaenkrat navdušen na špilom. Mam še 2 glavni misiji do konca za nardit. Zaenkrat se mi ne dopade to, da ne morem v miru vseh planetov preiskat, ker so mi vedno Reaperji za ritjo. :/ Blo bi kul, da bi nardil kake upgrade Normandya (tak kot v ME2), da bi te Reaperji pozneje napadli, ne pa da 2 scan kliknem pa že morem spizdit. Badass mi je pa, da so brazgotine na Shepardovem obrazu nazaj. Ko sem importal lika (ki je v dvojki bil scarface) in videl da ni brazgotin sem bil kar malo slabe volje. Hvala bogu mi je doktorca na Normandyu rekla, da če bom vedno tak realist se bojo brazgotine spet pojavile. Kul! 2 misije pred koncem sem badass renegade scarface z rdečimi očmi.
  10. ShopTo mi je šenkal Mass Effect t-shirt, in ker so mi šenkal XXL velikost nimam z njo kaj počet. Mislim...sej sem prej bolj poln kot suh, amapk tako pa spet ne. Zato sem se odločil, da jo podarim nekomu, ki jo bo dejansko lahko nosil. Če hoče kdo Mass Effect 3 N7 t-shirt, XXL velikost, naj mi javi. Še slikca prednje in hrbtne strani.
  11. OMFG! Zadnjic sem napisal, da mi je ShopTo že v petek trgal denar za ME3. Ampak sem tudi spregledal sporočilo, da so z EA zmenjene vse UK štacune da bojo šele v sredo pošiljal, da nebi kdo prehitro dobil. V petek so pa trgal denar, ker imajo ogromno naročil. Torej špil so poslal včeraj in danes je že pri meni!!!
  12. Pošiljajo prej da dobiš na dan izzida. Z BF3 je blo isto...poslal so mi 1 teden prej, in res sem dobil na dan izzida. Sem po forumih bral, da se zna zgodit da tudi prej dobiš, tak da upam na to opcijo (če seveda pošta ne bo kaj zajebala ).
  13. Iz ShopTo so mi že odtrgal denar, tak da bojo menda že dans poslal. Še launch trailer...fakin epsko!!! >http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.