Skoči na vsebino

suhi_SLO

staroselci
  • Število vsebin

    144
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

suhi_SLO's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Sloves v skupnosti

  1. suhi_SLO

    Happy Wars [XBL]

    Men je pa kull. Sicer je še demo, če se ne motim.
  2. Ni ceneje če uzameš za cel mesec? Ali je to bolj poredko, da se ti tako bolj splača?
  3. Fruit ninja kinect >http://youtu.be/aQT0CycoMEE
  4. še mal gameplay Kung-fu panda 2 >http://youtu.be/UXs1c3K0Adk
  5. http://cardscodes.com/Xbox_360_Live_12_month_GOLD_Subscription_EUUSWORLDWIDE-13.html 12 mesecev live 36€
  6. Kinect funlabs ima nekaj brezplačnih iger. Pravtako imaš na marketplace demote za sprobat. Zaenkrat imam: Kinest Sport: Season ONE - vse dodatke Kinect Sport: Season TWO - vse dodatke Motionsport: Play for real Motionsport: Adrenalin Kung-FU panda 2 Dance central Kinect Adventures PowerUP heroes (nekako favorit polek prvih dveh omenjenih) Fruit ninja Kinect HOLE kinect funlabs - manjkajo še 2 igrce (tu igre sproti dodajajo) Haunted Verjetno še kakšno pozabil.
  7. Kinect Sport: season two -- Hole in one! LP p.s. Tu se lahko tudi vidi kako lepo se da zadevo vodit tudi glasovno, kjer se znebiš vsaj 50% gibov in je igranje še lažje.
  8. suhi_SLO

    Roxio Game Capture

    Hehe Včeraj sem si reku , mah kaj mi bo to. Pol ure kasnej sm pa zadel HOLE IN ONE v kinect sport season 2. Direkt notr je pabla. Mogoče ga pa še nabavim.
  9. Če ti zadevo ni teško skalibrirati na vsake toliko časa, potem praktično nima veze ali ga imaš na vrhu TV ekrana ali spodaj. Saj ima kinect možnost ročne nastavitve višine. Če si boš uzel par minut časa boš ugotovil, da imaš pod kinect tuning opcijo kjer ga z gumbom UP in DOWN premikaš in nastaviš da te pravilno ( najbolje zate) zazna. Za primer: Kung fu panda 2 mora kinect biti nastavljen za malenkost nižje, ker drugače te ne zazna ko skočiš., Motionsports 1 ga je bolje nastaviti malenkost višje, ker se uporablja bolj zgornji del telesa.... Škoda je samo to, da ni opcije (vsaj nisem je zasledil), da bi vsaka igrca shranila položaj nastavljenega kinecta.
  10. Ravnokar sprobal PowerUP heroes. Igrca je meni osebno najjača za kinect. Najlažjih 1000 Achievements (13) za kinect igro. Zaznavanje zelo natančno, možne hitre kombinacije udarcev, posebnih udarcev ter super udarcev. Online play. Veliko sob in različnih oblek z različnimi silami..... VREDNO NAKUPA!! Ob priliki posnamem gameplay. Product info Developer: Megarom Interactive Publisher: Ubisoft Genre: Action & Adventure Release Date: autumn 2011 Console: Xbox 360 Players: 1-2
  11. suhi_SLO

    Xbox 360 slim

    Pa da ne boš reku da samo drek mešam tu, katerga seveda sploh nisem sam začel. TRI BESEDE vpisane v google xbox 360 versions pa dobiš tole vn na prvem mestu glede razlik v verzijah http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 Mislim, da je tole zadosti za izhodišče glede razlik!
  12. suhi_SLO

    Xbox 360 slim

    Pa ker sm pr vol, da ti povem svoje mnenje. Ti meni govoriš da naj se umirim, ker sem njemu reku lažnivc. Mal poglej kaj sam pišeš!!! Gdo si potem ti, da veš gdo in kaj sem jaz. Nism jest kriu, da folk ne zna glave uporabljat.
  13. suhi_SLO

    Xbox 360 slim

    HAHAHAHA Arey. Moje sožalje za tiste, ki nimajo tolk v seb, da bi si uzel 30 minut časa pa pogledal na net. Ne mi govort, da je laži poklicat pa nekoga morit po telefonu, kjer sigurno zapraviš več kot pa če pogledaš na net + to, da ko pogledaš na net ne moriš nobenemu. Sam vem kako je ko te pokličejo na telefon in hočjo, da jih usmerjaš kako zadevo rešit in vedno traja dlje, ker je folk zgublen, kot če pogledaš na net. Ko pa pogledaš na net in ugotoviš, da imaš potek poslikan in v detajle opisan ugotoviš kaj? Nič več, kot le tri besede so potrebne, da jih napišeš v brskalnik in dobiš ne samo en odgovor. In glede na to, da tisti, ki to rabijo sigurno ne potrošijo svoj čas za kaj bolj primernega, kot pa igranje igrc. Mislem bullshit. Glede muellerja pa je sam reku, da zamenjajo brez problema, kar se pri meni ni zgodil!!!! To pol ni laž? Aja sej res zmotu se je. Citiram: Pa tudi v muellerju ti nedelujoč/pokvarjen izdelek brez problema zamenjajo z novim (jasno z original računom in v času garancije). In tud sam poznam folk, ki so jim zamenjali in poznam tudi tiste, pri katerih so komplicirali tako kot meni. Če bi napisal svoje mnenje oziroma govoril zase se nebi oglasil in tu pisal. p.s. bolje je poznat zgodbo desetih kot pa zgodbo enega.
  14. suhi_SLO

    Xbox 360 slim

    Ne laži, da ti mueller zamenja brez problemov!!!! Zakaj sm pa pol jest mogu grozit z inšpekcijo, da so mi vrnil denar? Sam sm mogu klicat, da sm sploh kej dosegu. Odnos njihovih zaposlenih v administraciji je na nivoju jamskega človeka. Model mi reče, da me bo poklicu v roku 24 ur, pol pa drug dan zvem, da je spizdu na dopust. Njegov nadrejeni pa se je obnašu ko da sem jaz kriu, da je xbox crknu pa da so se mi oni zlagal, da se bojo pozanimal, če majo še kakšnega na zalogi. Reku mi je celo - citiram: ti bom jest fuknu zravn tistih 20€ za tist kurčev LIVE. Mogoče si ti imel to srečo, jaz je nisem in v mojem pogledu je ta trgovina zame drek. Kar pa se informacij tiče, pa imaš vse na netu in ne vidim zakaj bi sploh se gdo matru klicat ukol pa folk prosu ali celo plačeval za neki, kar se dobi zastojn.
  15. Oni vdrejo v tvoj HOTMAIL in ne xbox. To je že davno znano.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.