Skoči na vsebino

kukanja

staroselci
  • Število vsebin

    96
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

kukanja's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Pri prijatelju sem inštaliral service pack3(na windows xp), vse sem naredil tako kot pri meni doma a ga sploh ni inštaliralo, pa še problemi so se pojavili in se je tema spremenila, v temo od windows 2000(v tisto ki zgleda staromodno, in zdaj jo ne moraš zamenjat). Pa še ko se prijaviš v uporabnika rabi pol ure da sploh pokaže namizje. A bi mi lahko kdo pomagu to rešt ku drugače bom moral nove windowse mu naložt. Pa sm poskušal neki predvajat(v bs playerju) pa sploh ne deluje. WTF prosim pomagajte!! Hvala!!
  2. Rad bi vedel zakaj se zdaj že par mescov nisem mogeu upisati v nekatere forume pravzaprav sm se upisal in me je čez 3 sekunde nazaj izpisalo?? To me pa zanima da če se to še kdaj zgodi bom vedel kako to popravit. Hvala!!!
  3. Jej jej jej sama uprašanja. Rad bi vedel če lahko igraš sp ops v split screenu brez dveh accountov, napirmer da bi jaz kupil še en kontroler in bi igrala jaz in moj prijatel na split screenu samo z mojim accountom, ali potrebujem še eden xboxlive account z gold membershipom????
  4. imam uprašanje za vas!!!! Rad bi vedel če je prestige mode narejen kot pri cod5, kjer moraš za drugi costum slot, 2 krat kliknit, za tretji trikrat itd.??? Pravzaprav kar vas bi rad uprašal je, če unga zgoraj ne boste razumeli je: če imaš na koncu lahko 15costum slotov(create a class) ali 10???
  5. jaz vas ljudi ne zastopim, kako je možno da MP sucks, sigurno je boljši od 4 drugač pa meni se zdi da je SP sramotno narejen ne more niti do luleka pridt mw1 edino kar na mp niso še popravili je spawn place, dostikrat se zgodi da se spawnaš na enemy spawnu ali podobno
  6. No bova jaz in nemebasad dobila odgovor?????? Btw politiki nas samo izkoriščajo kaj pa druzga naredit kot ih pobit. Zdaj ne bom več govoril od nič druzga kot mw2 v teji temi da me ne banaste z foruma, jaz sem dal samo primer da boste zastopli moje mišljenje. Drugač pa me zanima če vam prileti kri namesto denarja in če vam res prileti kri kako to naredit da vam prileti kri namesto denarja???
  7. Tisto ko prileti iz tebe ko te ustrelijo(ubijejo), kak se to odpravi??? čeprav je kar uredu videt da denar leti okoli a je kri boljša. Primer: raje ubijem politika kot mu dam denar(logično), itak politike je za pobit(mislim resno), ko sem igral tisto misijo na letališču sm si predstavljal da so tisto politiki in sm z veseljem ih streljal.
  8. tud pri meni na xboxu tako pride in btw to je denar, a se da kak naštimat da bo kri špricala???
  9. nene. itak da igram normalne game mode brez hc, kot pravim tam je vsa akcija ki jo ta igra nudi, čeprav so tudi tam mape malo prevelike, drugač pa nisem niti tako slab, ponovadi imam več killsov kot deathsov, ampak potem pride moj friend in vse moje delo uniči v enem dnevu, 3 kills- 20 deaths hahaha, nimam pojma kako mu to uspeva
  10. naj dajo mal manjše mape in ne kamperske ker Waky samo kempa, pa Repminister , pa še Milan je začel kempat, Alexs vedno kempa, Matkurba in ZZr se učita kempat Vanily se pa itak ne gane z respawna in tam kepa :disbelief: vsi kempajo razen mene to je povzetek včeranje igre SLO kemperjev
  11. Zanima me če bo spet ip blokada pri cod6 kot je bila pri cod5, pri map packih???? Če bo, mi bo lahko kdo posodil od njih povezavo. Jo bom jaz plačal vam bom po pošti poslal denar in vi mi boste dali kodo in username. Pravzaprav vam ne bo treba nič plačati, ker bom jaz plačal zanjo!!! Piki, prejšnič si mi jo ti plačal in si mi dal password in ime, zato tebi zaupam, zato bi ti bil zelo hvaležen če mi boš ti to organiziral(nimam kartice) in jaz ti bom poslal denar!!! 10 evrov al kolk je že???
  12. kukanja

    miške, ekrani

    sm dobu kar sm isku hvala!!!
  13. kukanja

    miške, ekrani

    jaja vem ma sm bolan in sm mislu da kakšn ve to že napamet, ne bi nikoli zahtevu da poiščeste namesto mene!!!
  14. kukanja

    miške, ekrani

    waw ej hvala in mislš da nism prej provu najdt kot sm napisu kle temo lollol rabm da mi daste link od strani alpa napišste jz ne dobim nč!!!
  15. zanima me kakšne so razlike v CRT in LCD ekranih???? Opišite vse glavne razlike!!! Rabim za poročilo in ga moram oddat pred 11 uro(danes) Zanima me še kje so razlike med usb, ps2 in com miškami, ter kakšne so razlike med lasersko brezžično ter miško na kolesce???? Samo glavne stvari. Hvala!!! Vesel bi bil če se bi človeku pomagalo!!!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.