Skoči na vsebino

economicus

staroselci
  • Število vsebin

    4
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

Vsi zapisi od economicus

  1. Prosil bi, če predlagate eno online trgovino, kjer se da kupiti UK PSN store točke. Dosti jih predlaga https://www.gamepointsnow.com/ je ta vredu?
  2. Ja 250gb z Fifo jih imajo kot peska, celo nekaj z NFS shift, ampak noben paket me ne pretirano zanima, razen tistega z uncharted 2, bo pa kot sem bral kmalu na prodajo samo konzola z 250gb brez iger, kot je sedaj 120gb. za paket z uncharted 2 pa imas precej trgovin (logicno vse prek meje): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... d_i=468294 http://www.amazon.de/PlayStation-Konsol ... 970&sr=8-4 http://www.gamestop.it/30696_137636587_ ... Ladri.aspx tukaj so samo 3 trgovine, jih je pa vec. Kot sem zastopil si ti konzolo kupil prek meje? Se mi zdi pa res zalostno, ce v sloveniji tega ne bomo imeli, pa prav zaradi tega paketa sem hotel kupit ps3. ocitno je torej najbolje kupiti 120gb in uncharted iz tujine, da ne bo tezav? bom pa se sony vprasal kako je s tem, ce slucajno kupis v tujini.
  3. Ironicno se mi zdi, da je ta bundle ze na voljo skoraj povsod po evropi od uk, portugalske, spanije do italije, kar sem gledal in to na datum izida 16.10. Pri nas pa tega ni in sploh ne vedo ce bo kdaj. Tako se precej v precepu kaj napraviti, ali kupiti slim 120gb pri nas za 299 in narociti Uncharted iz anglije ali skociti prek meje v italijo in si nabavit ta bundle. Edino kar me matra je v tem primeru uveljavitev garancije, ce se kaj zgodi. Da bom cakal 250 gb, ki izide novembra (se mi zdi) pa mi tudi ni ravno za cakati, pa itak bo pri nas garant 350 eur. kaj svetujete?
  4. A ima kdo kaksne informacije, ce se da pri nas dobiti PS3 bundle z Uncharted 2? V Bigbangu ne vedo nic in ustrajajo, da imajo samo FIFO in SHIFT drugega pa ne bo dolgo dolgo casa.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.