Skoči na vsebino

klima94

staroselci
  • Število vsebin

    108
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

klima94's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Jutri je moj rojstni dan in zato vabim vse ljubitelje Hala, da mi pridružite jutri, v četrtek, ob osmih večer na Xbox lajfu. Igralo se bo MM, če pa nas bo zadosti pa še mogoče kak Costum game organiziramo. Halo Reach, da ne bo pomote. Upam, da nas bo čim več, pa še koga zraven povabite. Igralo se bo dokler zadnji ne gre spat, bomo pa sami Slovenci. P.S: Da ne bo komentarjev, mam veliko frendov, samo pač ne meni, ne njim ni, da bi praznovali sredi tedna)
  2. Gamertag: klima94 Igram Halo: Reach, 3, Anniversary, Forzo 4, včasih tudi GTA4 (online fun)
  3. OMG!! Worst case scenario live... Te igre kvečjemu preprečujejo pokole, saj tisti psihiči, ki že imajo željo po ubijanju pač gredo gta igrat. Glede primera, ki so ga navajali, ko je trinajstletnik igral to igro... Vsega so krivi starši. Zakaj pa PEGI obstaja?! Stop of Offtopic- Meni trenutno izgleda novi GTA zakon. Mračnost štirke me kar odvrača od igranja, prav tako upam, da bo petka bolj zabavna od štirke in se vrnila na raven prejšnjih delov. Letala so itak zakon, pa še visoke gore... Motorbike hill climbing rulz!
  4. Imel sem 50 točk in srce mi je razbijalo kot po Cooperjevem testu (12min teka). Moja reakcija na zmago: Skakal po sobi z pestjo v zraku. Čestitam vsem ostalim!
  5. Zopet en špil pri katerem se moraš potruditi da umreš. Pri igrah se gre "kdor dlje zmore" in ne "komu se dalje da". Moderatorji, prosim da prej malo preigrate igre, preden jih vključite za nagradno igro!
  6. Pozdravljeni! Ker grem jutri na morje bi prosil, če me drugi teden ne diskvalificirate s turnirja, saj nimam časa da bi jo odigral pred dopustom. Odigral bom naslednji vikend, ko pridem domov. Bo šlo? LP Klemen
  7. klima94

    Smešni filmčki

    Ni se za smejat, vendar je smešno da dol padeš :goofy:
  8. Jaz pa bom star 17 čez dober mesec
  9. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    V PC-ju imam samo to kartico:
  10. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    Xbox bi rad povezal na internet preko PC-ja. Na računalniku imam omrežno kartico za WLAN brez izhoda za internet. Imam pa še doma prejšnjo kartico z vhodom za internet ter izhodom za telefon. Ali lahko to rešim kako drugače, kot da kupim novo omrežno kartico z WLAN-om ter izhodom za internet? Matično ploščo imam to: Vem da je stara ko zemlja, vendar samo za to nimam namena kupovati nove. Itak imam za igranje Xbox računalnik pa uporabljam predvsem za internet.
  11. Nekaj videov. Trailer: >http://www.youtube.com/watch?v=gEuCT3kSH_s Intervju: >http://www.youtube.com/watch?v=OAJytIENFsY Intervju: >http://www.youtube.com/watch?v=8-Jdf4y92go&feature=related Verjetno bom remake kupil, saj sem originalni Halo Combat evolved igral samo na pc-ju, želim pa preigrati tudi na konzoli. Kaj pa vaša mnenja?
  12. Na žalost je bila novica o HALO HD napačna. Tako vsaj zatrjuje Bungie.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.