Skoči na vsebino

klima94

staroselci
  • Število vsebin

    108
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od klima94

  1. Jutri je moj rojstni dan in zato vabim vse ljubitelje Hala, da mi pridružite jutri, v četrtek, ob osmih večer na Xbox lajfu. Igralo se bo MM, če pa nas bo zadosti pa še mogoče kak Costum game organiziramo. Halo Reach, da ne bo pomote. Upam, da nas bo čim več, pa še koga zraven povabite. Igralo se bo dokler zadnji ne gre spat, bomo pa sami Slovenci. P.S: Da ne bo komentarjev, mam veliko frendov, samo pač ne meni, ne njim ni, da bi praznovali sredi tedna)
  2. Gamertag: klima94 Igram Halo: Reach, 3, Anniversary, Forzo 4, včasih tudi GTA4 (online fun)
  3. OMG!! Worst case scenario live... Te igre kvečjemu preprečujejo pokole, saj tisti psihiči, ki že imajo željo po ubijanju pač gredo gta igrat. Glede primera, ki so ga navajali, ko je trinajstletnik igral to igro... Vsega so krivi starši. Zakaj pa PEGI obstaja?! Stop of Offtopic- Meni trenutno izgleda novi GTA zakon. Mračnost štirke me kar odvrača od igranja, prav tako upam, da bo petka bolj zabavna od štirke in se vrnila na raven prejšnjih delov. Letala so itak zakon, pa še visoke gore... Motorbike hill climbing rulz!
  4. Imel sem 50 točk in srce mi je razbijalo kot po Cooperjevem testu (12min teka). Moja reakcija na zmago: Skakal po sobi z pestjo v zraku. Čestitam vsem ostalim!
  5. Zopet en špil pri katerem se moraš potruditi da umreš. Pri igrah se gre "kdor dlje zmore" in ne "komu se dalje da". Moderatorji, prosim da prej malo preigrate igre, preden jih vključite za nagradno igro!
  6. Pozdravljeni! Ker grem jutri na morje bi prosil, če me drugi teden ne diskvalificirate s turnirja, saj nimam časa da bi jo odigral pred dopustom. Odigral bom naslednji vikend, ko pridem domov. Bo šlo? LP Klemen
  7. klima94

    Smešni filmčki

    Ni se za smejat, vendar je smešno da dol padeš :goofy:
  8. Jaz pa bom star 17 čez dober mesec
  9. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    V PC-ju imam samo to kartico:
  10. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    Xbox bi rad povezal na internet preko PC-ja. Na računalniku imam omrežno kartico za WLAN brez izhoda za internet. Imam pa še doma prejšnjo kartico z vhodom za internet ter izhodom za telefon. Ali lahko to rešim kako drugače, kot da kupim novo omrežno kartico z WLAN-om ter izhodom za internet? Matično ploščo imam to: Vem da je stara ko zemlja, vendar samo za to nimam namena kupovati nove. Itak imam za igranje Xbox računalnik pa uporabljam predvsem za internet.
  11. Nekaj videov. Trailer: >http://www.youtube.com/watch?v=gEuCT3kSH_s Intervju: >http://www.youtube.com/watch?v=OAJytIENFsY Intervju: >http://www.youtube.com/watch?v=8-Jdf4y92go&feature=related Verjetno bom remake kupil, saj sem originalni Halo Combat evolved igral samo na pc-ju, želim pa preigrati tudi na konzoli. Kaj pa vaša mnenja?
  12. Na žalost je bila novica o HALO HD napačna. Tako vsaj zatrjuje Bungie.
  13. klima94

    Homefront

    Kaj bolj priporočate kupiti? Homefront ali Battlefield 3? Glede igranja pa je moja navada campain enkrat, mogoče dvakrat skozi potem pa multiplayer.
  14. Jeseni bo izšel prenovljeni Halo: Combat envolved. Pravzaprav bo enak kot original, le da bodo izboljšali grafiko. >http://www.youtube.com/watch?v=aOJ3ICTMyHw Prispevek je na 6:54
  15. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    Kaj se zgodi, če z MS točkami kupiš npr. en paket map in ti med downloadom prekine internet. Ali se potem, ko je povezava zopet vzpostavljena download nadaljuje, ali moraš zopet začeti znova ali celo za to znova plačati?
  16. Na cdkey.si so podražili Gold, tako da zdaj stane 51€ (Na začetku je 35€)
  17. Jaz se tudi prijavim, za skupinski nakup. P.S. Kaj pa jamstvo?
  18. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    Sosedje seveda vejo, da uporabljamo njihov internet. Tudi plačujemo skupaj.
  19. klima94

    Xbox 360 vprašanja !

    Lastim si Xbox 360 Slim. Za povezavo z internetom uporabljam wlan. Imam probleme z signalom, saj je wlan ruter pri sosedih, ki so od nas oddaljeni dobrih 30m. Na računalniku imam problem rešen z podaljškom za anteno, ki je speljan izven hiše. Problem pa mi povzroča Xbox. Večino časa je povezava dobra, včasih pa se sploh ne poveže. Ima kdo kakšno idejo, kako bi signal izboljšal? Xbox se nahaja v sobi na strani, jer so sosedi z rutarjem, na precej visoki polici (Zelo težko pade dol)
  20. klima94

    Halo Reach

    Počasnost teka me moti predvsem v mapi Hemorrhage, drugje pa ne tako. Najbolj pa me moti to, da se en z Wraithom naravnost v nasprotnike zapelje, ki ga seveda precej hitro uničijo.
  21. klima94

    Halo Reach

    Danes sem prvič igral Halo Reach preko spleta. Opazil sem, da se mi pozna, da sem par mesecev prepozen in so ostali že precej natrenirani. Največjo razočaranje je hitrost teka oz. hoje, ki zelooo počasna. Ne vem zakaj so dali šprint pod armor ability, saj peš nikamor ne prideš. V manjših mapah to tako ne moti, v večjih pa traja celo večnost da prideš do najbližjega vozila.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.