Skoči na vsebino

Lakotnik

staroselci
  • Število vsebin

    33
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

Lakotnik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Pri cenah v US si pozabil upoštevat še provizije, ki nastanejo pri nakupu PSN kartic na ebayu in podobno. Jaz zadnje čase nabavljam predvsem preko UK, ker se da dobit kartice zelo ugodno, velika večina stvari pa brez problema deluje na EU špilih. Menjalno razmerje do dolarja je trenutno precej neugodno.
  2. Drugače igre za Coop igranje na kauču: Resident evil 5: Gold - Obvezno gold, če hočeš move podporo Army of two in Army of two 40 day Borderlands - Pride Game of the year editon naslednji teden, ki vključuje za 30€ dodatkov (DLC) Resistance Zgoraj naštete sva preigrala z kolegom in so super za dva. Za bolj v easy pa: Little big planet Thumble - move Flight control HD - move Castle Crushers Pixeljunk shooter pixeljunk monsters
  3. Lakotnik

    Rgb kabel za ps2/ps3..

    Pošlji mi ZS, če še nisi uspel rešit.
  4. 115 je normalna cena za popravilo v trgovini. Drugač je pa vprašanje kolk se to splača popravljat sploh če gre za par let star model.
  5. Lakotnik

    PONAREDKI PS3 SLIM

    jaz mam 120gb različico in mam po slabe pol leta ene 20gb na disku. Avdio in video vsebine vedno streamam z računalnika tako, da kaj dosti diska niti ne rabim. Disk lahko drugače tudi brez težav zamenjaš sam.
  6. Lakotnik

    PONAREDKI PS3 SLIM

    200EUR iz Tručije, brez garancije je 100% nateg. Ampak to še ne pomeni, da je treba na vrat na not lufat v Bigbang in dat 350EUR. Jaz sem slima kupil lani pred novim letom preko bolhe, bil je 2 meseca star z dvema igrama za 230 EUR, kupljen v bigbangu z podaljšano garancijo (+3 leta). Pač malo slediš bolhi, se z prodajalcem zmeniš, da ga priklopi in ga sprobaš, nima bit kaj narobe.
  7. Zato: http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready in zato: http://www.sony.si/article/id/1207064677991 Ker potem dobiš ljudi ki trdijo da tv in full HD, ker ima oznako HD ready 1080p. Samo kot nasvet sem omenil, naj pogleda dejanske specifikacije in ne samo nalepke. Se pa strinjam da PS3 na full HD zgleda izvrstno, edino kar moti je ,da je večina vsebin (igre) še vedno 720p.
  8. Lakotnik

    Izbira

    MAnjka mi edino informacija o garanciji. Če ima kateri od niju še garancijo se definitvno splača.
  9. PRi nas se temu reče stvarna napaka in jo lahku uveljavljaš pri prodajalcu (večinoma BB). Da imaš sploh možnost se sklicevat na stvarno napako moraš imet konzolo, ki ni starejša od dveh let in je imela funkcijo Other OS ko si ga kupil. Tisto o varnosti pa niso fafe, ker dejstvo je, da je exploit potekal preko other OS funkcije. Druga zgodba pa je ali je to ustrezen ustrezna reakcija na varnostno kopijo. KEr po tej logiki lahko tudi Bluray pogon odklopijo, al pa omejijo dostop do diska, če se bo pokazalo, da obstaja način za zaganjanje piratskih iger.
  10. Lakotnik

    PS3 Homebrew

    Vsekakor gre za kršitev pogojev uporabe tako, da lahko pride tako do bana kot do zavrnitve garancije.
  11. Lakotnik

    PS3 Homebrew

    Zdaj rata tudi očitno zakaj je sony tako hitro blokiral other OS, ker tudi če mu bo uspelo izdela custom FW za verzijo 3.15 je velika večina PS3 že nadgrajena.
  12. HD ready, sorry z glave sem tipkal in sem pomešal pojme. V bistvui je tako da je s temi zrazi precej zmede. Tako, da je pametno preverit dejansko rezolucijo, ne samo oznako TV. Se pa pri nas uporabljat aizraza Full HD za 1080p in HD ready za 720p.
  13. Ne vem sicer čist točno kaj več ponujajo namenski predvajalniki, sploh vhodni modeli za 100-200€. Verjamem da za 500€+ res lahko dobiš kaj, kar je drastično bolje. Samo po enem letu uporabe ps3 kot predvajalnika (90% časa streamam z serverja) mi čisto nič ne manjka. 37" za 600 EUR je za moj okus dosti predrago, jaz sem za malenkost čez 500 kupil LG 42". Razdalja do zaslona je 2 - 2,5m. Pri teh razdaljah si že v standardih, ki se uporabljajo za THX, pa tudi razlika med full HD in HD ready je vidna, če se res daš na to. Glede na to da 99% PS3 iger laufa v 720p full HD ni ključen faktor. Glede na to, da obljubljajo podporo 3D TV na ps3 bi se v tem trenutku raje odločil za večjo TV z 720p, ki bo občutno cenejša in čez dve leti menjal, če se bo 3d prijel. Če boš na vsak način hotel full HD se zna zgodit da boš ali drago plačal ali pa imel premajho TV in bil razočaran. Jaz ti predlagam, da si probaš zadevo kje v živo pogledat preden kupiš. Lahko v trgovini, če imajo kje ps3 priklopljen na normalen TV, al pri kakšnem frendu. Če boš v Lj. si pa na kavo vabljen pa lahko vidiš kako zgleda zadeva na FullHD 42" s poštenim DTS/DD ozvočenjem.
  14. ŠE kar se tiče predvajanja. Bluray in dvdje predvaja brez problemov. Ravno tako brez težav predvaja avije posnete na dvd/zunanji disk. Največja omejitev v tem trenutku je da ne predvaja datotek z končnico mkv. Drugače pa je najbolj elegantna rešitev, če imaš možnost, streamanje z računalnika. Potem delajo vsi božji formati, pa še snemat nerabiš na disk. Aja, pa pri full HD vsebinah upoštevaj, da PS3 prepozna diske samo do velikosti FAT32, tako, da je treba večje filme razbit ali pa kot že večkrat omenjeno streamat. Drugač pa ps3 brez težav nadomesti bluray predvajalnik kot tudi praktično vse ostale možne predvajalnike, kar je že samo po sebi vredno 300€. PS3 pa poleg tega omogoča še igranje iger, dostop do spleta...
  15. U2 karte delajo na vseh accountih, sam kupit moraš tiste kot imaš verzijo igre.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.