Skoči na vsebino

ruskie

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

ruskie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. ruskie

    3DS Friend Codes

    No pa imam tudi sam 3ds xl-a. Rdečega včeraj kupljenega. Moja koda: 5370-1648-4621 Dodajam vse iz prvega posta pa kar bom se opazil razlik.
  2. PS3: nhOmega Origin ID: nhOmega Ce me dodajate napiste da ste kle nasl kontakt.
  3. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Nimam problema da preverjajo podatke(sicer bi si pa prej itak privacy policy in drugo dokumentacijo prebral). Ceprov mene je tezko na kakrsnkol telefon dobit ker ga mam preprosto potiho skoz. Ampak ce bom glih kdaj slucajno hotu pa neb blo slabo da mam to preverjeno.
  4. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Hmm vidim. Katera nacine placila pa podpirajo? Nikjer na zapazim cisto tako se pa tudi ne bom registriral.
  5. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Po drugi strani pa tudi nimam energije brskati po ebayu in podobnih straneh da bi poiskal najboljsi deal itd. ze sam po tistih ta pravih stacunah je dost tezko najdt dobr deale. Ocitno se mi z leti da to vedno manj. Pac grem iskat najboljsi deal kjer ga lahko najdem. Priznam pa da sem majckeno bolj paranoicen od vecine ljudi. Pac tudi taki moramo obstajati.
  6. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Ja res si lahko zihr. Tud accounta nimam. Me vesil da imas tako veliko zaupanje. Zal sem slisal velike prevec slabih stvari glede paypala da bi jim kakor koli zaupal. Hehe good joke. Kot sem omenil v prejsnjem odzivu. Nasim pijavkam ne bom dajal denarja dokler se ne spravijo in cene zacnejo prilagajati tako kot se spodobi. Zacuda sem pa pri igibibi uspel dobiti igro cenej kot ce bi narocil iz UKja.
  7. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Googla - NE - scroogle ali pa yacy Vise - NE - directna transakcija ali pa moneybookers Windowsow - NE - obupal nad tem sranjem 6 let nazaj - GNU/Linux is my best friend In ne, ne moti me placevati admin stroskov ker se zavedam zakaj placujem tistih nekaj ekstra eurov. Drugace je pa z nakupi igerc pri nasih trgovcih, ki nikoli ne spremenijo cen kljub temu da v tujini spil dobis za 20 eur je pri nas se vedno 70 eur. V tujini in online naceloma kopujem samo od podjetji. Bom obcasno tudi od kakega posameznika, ki se je s tem pripravljen ukvarjati ampak naceloma ce ni podjetje me niti ne zanima. Pac imam svojo filozofijo, ki me do sedaj se ni pustila na cedilu.
  8. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Ker je to e-crud-bay, ki dostikrat pogoujeje svoje storitve z pay-lie-steal-palom. In ker osebka na ebajyu ne morem enostavno obiskati oz. da bi ga policija obiskala ce bi bil ogoljufan. Na e-bayu nikoli ne bom nic kopuval. Paypala ne bom nikoli uporabljal. Imam raje malo bolj reguliran trg kot pa prosti trg po definiciji ameriskih korporacij.
  9. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Ahh na ps3.dober.si forumu je omenjeno da bo 3d svet meu 50 gbp kartice po 60 eur. Drugace sem pa svojo na bolhi kupil. Malcek je trajal(tezave nad njim) ampak priporocam prodajalca: david2010
  10. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Hmm pa sem mislil da so meli tudi 50gbp... vsaj zdi se mi da sem jo videl.
  11. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Ti si se obesil na 20gbp kartico... nikjer ne pise katero zeli kupiti. Zame je 20gbp nesprejemljiva za zaradi tega ker se kaj dosti z njo ne da kupiti.
  12. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    Tocno to. Pac ko sem cene za PSN UK net card komentiral enemu prijatelju na nizozemskem je rekel da za 50gbp placat 60eur dobra cena.
  13. ruskie

    PS3 PSN Store igre

    3d svet jih prodaja.
  14. ruskie

    PS3 SLO GamerTags

    Hmm prvic da mam konzolo drugace pa tud nisem ene 5-6 let skor nobenih released spilov ruku PSN: nhOmega
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.