Skoči na vsebino

biose

staroselci
  • Število vsebin

    16
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

    Nikoli

biose's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Ja bomo vidl kva bo, drugač je pa igra vrhunska, sam sm se že mal naveliču skoz na javnih strežnikih igrat. Dejmo se mal organizirat, ker bo velik bl zanimiv tko kot pa, da vsak sam neki praska tm in une opice pobija . Battlefield je že v osnovi timska igra. Ti si medik jaz mehanik...... bistvo je da si pomagamo ne pa da vsak skače posebej tm ko ena opica. Pomeje da bi šele na tak način lahko res užival v igri. Da jim nakažemo. Pa še heliča bi se loh naučil pilotirat če bi privat treninge zganal. Ne pa da se vsakič ko ti rata zalavfat zadevo že po 10 sekundah vse konča , vsaj pr men je tko.
  2. Meni edin to ni všeč, da za mp nimaš skor nobene izbire. Za konzole so ga res uskubl tuki, nimaš liste iger ki potekajo jao jao. Nastavitev za privat igro ni praktično nič. Privat igro nemorš narest spod 8 folka, toj sigurn ea mev prste vmes škrtarjo z strežniki. Pa dice kao neki najbolši na področju multiplayerja nima liste iger, jaz nevem kako si loh to na konzolah prvošjo. Zgleda nas majo res za ene levake na konzolah, ker vsak normaln špil na mp to ma. Pa ta vip koda toj tud ea zakuhu nek boj proti preprodaji rablenih iger. Nevem kakšn add on content je to da pride na dan izida igre, to je kvečjem content ki pripada igri. Pa vse te dodatne stvari ki bojo zaston pršle za vip igravce bi že zdavnej mogle bit v igri in je samo marketinška poteza EAja. Mejbi bo pa nasledn dodatek: Advanced-Combat-Tactical-User-Interface ACTUI Nikol se neve
  3. RED ALERT 2 to so bli zlati cajti, ta trojka je mim. RED ALERT 2 pa zato ker ni tip strategije, nagrab vse kar se da in nared armijo pol pa juriš. Špil je uravnotežen u vaservago. Bitka se lahko spreobrne v trenutku. Pa definitivno atomske bombe in nevihte odpadejo. Igra kdo ker midva z enmu prjatlam ga na cajte nažigava prek hamačija, ker tm pr skrimišu si loh še tko dobr a ko prek multija igraš je to čist druga zgodba. Pa naj vas grafika ne zavede. Grafika ni vse.
  4. biose

    Project Natal

    pomoje nav to to. V reklami tm ena tamala voz formulo brez volana. :D:D to pa je traparija. Tipičn izum MSa. Zgleda neka znanstvena fantastika, a v resnici je pa čist nepraktičn. Pomoje bo dobr delal samo na tistem demo špilu, kjer ena ženska vse štiri da od sebe in žoge odbija :D.
  5. biose

    [Uradna tema] God of War III

    Ta špil ti bo potrgov gate . Toj pa konc kar se tiče bosov. V unlimited izdaji bi mogl zravn še ene par gat priložit:D
  6. Sm se prijavu na ps3 dober, in ugotovu da une skupine tm so brezveze. Uglavnem nemoreš se nič zment prek tistih skupin. Tako hočem da ta topik ponovno postane aktiven in vsi ki ste zainteresirani in resni za čez vikend prosim napište se. Problem je tudi da za zagon privat igre nas more bit vsaj 8 in potem ko se nas bo toliko nabral, vsaj upam se bomo naprej menil. Seveda lahko igramo tudi na javnih strežnikih, če nas nebo dosti.
  7. biose

    Airsoft

    glede optike, red dot je zelo krhka zadevca, nojno ga zavaruj z dodatnim pleksi ščitkom naprimer. Drugače lahko samo čakaš kdaj ti bo od bbja poču in boš vs nesrečn tm . Vsaj pri nas so že eni trije poknl.
  8. biose

    Airsoft

    Jaz mam Cymo ak-47 in sem do zdej res zadovoln. Iz škatle direkt čez 400 fpsju ti ni treba nič nadgradit. Sama puška je izdelana zelo kvalitetno za kitajca in dela odlično. Jaz pravim da ga čez Cymo ni, saj dokler mi bo delala . V uporabi jo imam pa že ene dve leti. Model cm.42 les kovina.
  9. biose

    PlayStation Move

    Jaz si ne predstavljam kako boš lahko igrov bowling brez kontrolerja pri natalu, za primer. Rabiš nekaj fizičnega v rokah, če ne kugle pa vsaj kontroler.
  10. biose

    PlayStation Move

    Meni se zdi vse to kar so do sedaj pokazal dobr, po pričakovanjih. Pomoje si folk pr MSu že mal nohte grize . Pa da nav to kdo uzev preveč resn.... fanboysi pa to.
  11. Lepo pozdravljeni vsi skupaj, mene pa zanima ,če je kdo zainteresiran ,da bi skupaj igral bf. Tko, da slovenci kšno skup udarmo. Dobil bi se lahko med vikendi, ali po dogovoru. lp psn-id: biose
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.