Skoči na vsebino

Gregor

staroselci
  • Število vsebin

    438
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    5

Gregor bitje nazadnje osvojilo dan November 10 2012

Gregor je imel/a največ lajkane vsebine!

2 sledilci

Nedavni obiski profila

1 039 ogledov profila

Gregor's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Sloves v skupnosti

  1. Gregor

    Bloodborne

    A ni ta igra izšla 25.3.2015, torej pred 7 dnevi?
  2. Gregor

    Destiny

    Jaz bom danes spet po krajšem času online, tako da lahko gremo kaj krajšega probat skupaj, za definicijo.
  3. Hvala. Saj sem včeraj ta navodila čoral pa mi ni kapnlo: Jaz sem pa enostavno takoj mislil da je to gumb samo za chat glasnost s funkcijo +/-
  4. Ste me čisto zastrupil tako da sem si jih mogu omislit. Sem pa na začetku švical ful, ker ni blo zvoka, pa ugotovim da sem imel SOUND/CHAT čisto na nuli. Sem mislil da je to samo za voice chat da ga utišaš, ampak more bit malo več kot na 0, da se ostali zvoki slišijo. Malo zmedeno mi tole deluje. Mogoče zato ker sem navajen TB kjer daš chat volume čisto na nulo in je zvok igre še vedno nedotaknjen.
  5. Zanima me če je pri teh slušalkah tudi prisoten tisti šum, kot je bil pri TB X41, pač wireless problem. Resno se ogrevam za njih, ker sovražim kable. Pa če je zvok na nivoju potem res niso slaba rešitev.
  6. Jaz prisegam na to da se ga odstrani preden se ugasne konzolo. Mogoče če ga pustiš za standby ni nič nevarno. Samo ob vklopu konzole se vse nekaj premika in kalibrira :-), vključno z optičnim pogonom. Sicer sem pa na Xboxu360 vedno dajal ploščke ven, pa mi je vseeno nekaj originalnih DVDjev šlo papa. Ne vem. Raje bit ziher pa odstranit plošček v vsakem primeru.
  7. Aha berem da je to malo drugače kot na X360/PS3. Xbox One nimam, na PS4 pa še nisem uspel zagnat igre. Izgleda da je to bolj kot ne problem določenega sistema-konzole. Probaj igro zagnati iz menija "My Apps $ Games" in ne direktno iz domačega zaslona kjer ti kaže kaj si nazadnje igral. Tako bi te moralo postavit v Options Screen in ne direktno v Campaign. Pa probaj še hard reboot konzole z držanjem gumba za vklop. Samo standby mode ni dovolj. Nekaterim se je težava odpravila.
  8. Gregor

    Outlast

    To če bi rad na hitro shujšal greš igrat pa da se usereš pred ekranom. Pol pa na vago pogledat če je blo efikasno.
  9. V glavnem meniju kjer izbiraš med Campaign, Multiplayer, Squad ali Extinction z (Y) izberi kaj naj ti naslednjič privzeto naloži. Potrdiš z OK in to je to. Enako kot pri prejšnjem CoD. Igra sploh ni slaba, problem je bolj comunity. Ampak s takimi stvarmi se ni za ubadat, ker če igraš potem je to za tvoj užitek. Nihče nikogar ne sili da igra CoD. Včasih malo tlak dvigne ko ne veš od kje te je doletela smrt ali ti pa nasprotnika spawna 2 metra za hrbtom. Ampak mene to niti ne gane, igra je igra in če mi ne sede je tisti čas pač ne igram. Tudi tanov DLC sem slišal da je zanimiv, sam ga sicer še nisem probal.
  10. Ko ste se že vsi toliko pohvalil: "Razkopal kot medved...!"
  11. Samo kot Guest ali pod drugim profilom shranjenim na Xboxu.
  12. Sporoči kako se obnesejo TB M3. Odločam se med njimi ali M5, ampak se bolj nagibam k bolj kompaktim M3, ostalih razlik kot velikost pa tako ali tako ni.
  13. Jaaa, tisto za hrano je blo v hecu povedano. Debrecinke pa to... Bessie sem tudi sam razmišljal ja, v družbi je boljš it na tak event. Bil sem z svojo drago, pa sma kr naredila nekaj obhodov. Ne rečem da je blo brezveze, daleč od tega, ampak če bi imel še koga da bi bolj in deep debatiral o na ogled ponujenem, potem bi se popoldne kaj hitro obrnilo. Sem računal na to da se bomo naključno našli, zato nisem nič klical. Bil sem od 4-6 popoldan na sejmišču. Naslednjič me boste kr tukaj na Petrolu na Čatežu pobral, pa mamo potem še pol urce do sejma...
  14. No lepo, vidim da vam je kar dogajalo. Jaz sem imel občutek da sem več časa porabil za hojo od avtomobila do Hale 8, kot pa dejansko znotraj Hale. Pa sem parkiral na obrobju sejmišča. Zanimiva sta mi bila edino edino razstavna prostora z retro gaming konzolami in pa Gunnar glasses, katerih v živo nisem še nikjer videl. Ter turnir v igri League of Legends, ki jo tudi sam dosti preigravam. Board games me ne vlečejo, prav tako ne World of Tanks/Airplanes. Sicer pa lepo organizirano tekmovanje za navdušence. Samsungovih TVjev (tudi UHDTV) je dosti že v Big Bangu, PS3 konzole s tanovim COD in AC so pa tako že povsod razstavljene. Pogrešal sem mogoče malo več gamerskega hardware-a in novosti na splošno. OK, prvič sem tudi videl ukrivljen LED zaslon. Drugače pa mi je vse skupaj delovalo zgolj kot LAN-party za omenjene igre. Tanovi špili za PS3 so bili s popustom 449kn, kar je slabih 60 eur. Hrvaška je tukaj še dražja od nas. Knjižni sejem, ki se je odvijal v dveh velikih halah in pa sejem inovacij sta bila tudi zaradi prostega vstopa nenormalno obljudena. Založniki so pripeljali na tone knjig in jih prodajali s sejemskim popustom. Ljudi se je trlo, stojnic z hrano in pijačo je pa vedno dovolj. In vi ste si lakoto šli tešit v KFC v oddaljeni Arena shoping center? A za vas hotdog z debrecinko ali fritule niso dovolj dobri lol?
  15. Nisem fanboi Appla, pa tudi hater ne. Ampak, kakšne inovacije? Čitalec prstnih odtisov ima že Motorola, mobitele iz barvaste plastike tudi že delajo kar nekaj časa.... Lajkam link Twitter odzivov konkurence. Med sabo se nikol ne klafencajo, proti Applu znajo pa vsi skupaj stopit.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.