Skoči na vsebino

jakobx

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

jakobx's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. https://www.igabiba.si/izdelek.php?menu=2⊂=71&izdelekId=4978 Tukaj izgleda da bo ceneje. 54 EUR. Uporabis kodo poletje pa je se 2 eur ceneje. Danes je ze mozno prednarocit in ce osebno prevzamez lahko dobis ze 27.9 igro. Se dobro da mi ni uspel nakup iz anglije, ker bi placal 2.5 eur vec pa se cakal bi 1 teden .
  2. Bom jaz vzel Arsenal. Torej: JakobX Arsenal Mi pa ni vsec pravilo da ni mozno izbrati poljubne ekipe. Tako imajo nekateri kar precejsnjo prednost in potem ni ravno realna lestvica.
  3. Te imam ze dodanega . Sem sele vceraj dobil po posti in moram priznati da mi ne gre ravno najboljse. Sem se zmeraj v deseti ligi ampak zazdaj kaze dobro glede napredovanja. Sem upal da bom naletel na kaksne ki ne znajo igrat ampak kot kaze sem bolj jaz tisti ki ne zna igrat . Ce se ne bom naucil branil bo tezka letos. Ta contain button je popolnoma neuporaben. Switchanje med igralci se mi zdi da je malce pocasno pa se napacnega igralca ti zelo rad izbere. Favlov je na tone a sodnik je lepo tiho potem mi pa piska penal za nekaj kar niti f od favla ni bilo. Ojej.
  4. Kaj to? A liga? Seveda da obstaja. Samo nobeden se ne sprav nc odigrat. Samo jaz sem 2 odigral ostalim se pa izgleda ne da posiljat invite.
  5. yay....celo eno tekmo smo odigrali v ligi Dajmo folk se malo potrudit da bi tole zazivelo.
  6. a to misls tist online pass? Mas mislim da na zadnji strani v navodilih kodo ki jo moras vpisati.
  7. Sej pomoje se ze da igrat. Ce kliknes na igralca v ligi mu lahko posljes invite za league game. Problem je v tem ker ti vsi zignorirajo invite in veselo naprej spilajo h2h.
  8. Pa kako to? Sej sm vidu da je kao 5% maximum nastiman ampak vidm folk notr k ima precej visji DNF od tebe. Mogoce ti mora admin invite poslat pa dela. Kakorkoli ze pomoje ni smisla da obstaja omejitev za DNF. Nekak ne pricakujem da bo kdo sel quitat v ligi. BTW: naj kdo ze kaksno odigra. Ce prav vidm se cisto nobene ligaske tekme ni blo.
  9. Dajte malce opisat kako to deluje, ker se nikoli nisem igral lige. Pa kje to sploh najdes. Trenutno nisem doma da bi pobrskal ce znam tudi sam najti.
  10. Pojma nimam kako bi delovala ta liga ampak jest sm tud za.
  11. No dodaj me med prijatelje pa da odigrava kaksno. Zal tudi proti kolegu nisem ravno car. Ga pa vseeno vodim trenutno v najinem internem tekmovanju .
  12. jakobx

    Xbox 360 vprašanja !

    Ko sem kupil xboxa sem cez dva dni imel doma ze nov TV. Bodi pripravljen se na ta strosek, ker zadeva ne izgleda prevec lepo na CRTju. Da ne omenjam da imas verjetno se 4:3 diagonalo.
  13. Ze kar nekaj casa je zunaj nova verzija Fife in sem kar presenecen, da ne najdem teme za to igro. Morda sem samo slab pri uporabi search funkcije Kakorkoli ze, ce bi kdo rad igral 1v1 naj kar doda moj gamertag: JakobX Glede na moja stara leta nisem prevec dober Seveda pa je ta tema namenjena tudi diskutiranju o igri in ne samo iskanju nasprotnikov in lahko svoje frustracije glede igre brez problema napisete.
  14. Da malce obudim to temo. Ce kdo hoce odigrat kaksno igro naj kar doda moj GT: JakobX Da vidim kolk ste boljsi od mene
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.