Jump to content

Cloud

indigenous
 • Posts

  1,137
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cloud's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Sem našel windowse, dal tam repair in to je to. Tud ekran se čudežno sedaj normalno priziga. Hvala vsem za pomoč. Onim kurcom od Biowara pa lepo fakiča, mamo jim vidim, nesposobnim. Kolk problemov z enim špilom skor ni za verjet. Od tega da traja 3 dni, da zasilno porihtajo launcher, da sploh lahko špil dol potegnes do teh problemov z refresh rateom pa do ostalih x in y problemov, ki jih raja poroča po forumih. Kot da modeli dejansko ne bi hotli da folk igra njihovo igro.
 2. Finta je da se je vse začelo ker je špil spremenil refresh rate. Takrat je ekran normalno deloval skozi booting up pa se samo namizje ni pokazalo ker očitno ni premogel tega refresh ratea. Pol so naenkrat winsi sli ampak je normalno napisalo naj vstavim instalacijski disk not da se popravi. Zdaj pa ekran ne dobi slike več. A imajo monitorji kakšen reset to default gumb, je treba kaj dalj časa držat al pa kaj?
 3. Tud zaslon se ne prižge več zadnjih par poskusov. Računalnik se sliši, zaslon pa se ne prižge, kot da ni dobil podatkov da racunalnik gori.
 4. Ne, zdaj niti windowsa več ne lauda. Sem zgoraj nalepil sliko. Windows failed to start.
 5. Oboje poizkusil, nobenega efekta. No, sedaj do tja kot sem napisal več ne pridem, zgleda sem sesul windowse (krnekaj, nimam pojma kak)?
 6. Da si izposodim tole temo. Danes sem naložil Star Wars - TOR. Ko sem igro zagnal mi je ta spremenila refresh rate, monitor je pocrnel, utripalo je samo 60hz gor. Resetiram pc, slika normalno deluje dokler ne bi morala na namizje, kjer se ponovi zgodba. Poskušam kaj rešiti v safe modu, a tam ne moreš spremeniti refresh ratea. Berem malo okoli, naj bi poskusil z biosa it v tisti VGA mode. Naredim to, a ni učinka, ko bi moralo pokazati namizje se prižge črna slika z 60 hz napisom. Resetiram in evo to je to. Od zdaj dalje ne pridem več niti čez prvi screen. Če resetiram je odvisno od sreče, včasih pridem na prvi screen, včasih pa niti to ne, slišim da racunalnik brni in se priziga, ekran pa ostane črn, rdeca lucka utripa kot da ni signala. Kaki nasveti? Edit: Uspelo priti dlje, zdaj sem tu. Nimam pojma kje je instalacijski cd.
 7. Novi 3ds bo predvajal vse za nazaj. Ne bodo pa stari predvajali iger posebaj narejenih za N3DS, ker je ta močnejši in bi bilo to fizično nemogoče.
 8. Nastavite svojo regijo na Irsko pa spremljajte gamefaqsov OR message board. Kr nekaj folka razdaja kode (velja vsaka za UK/EU). Sam sem prejel eno, zdownloadal demo, ga preobrnil. Druga opcija je, da na uradni Pokemon strani naredite account (rečte da ste Irec) pa obvezno odkljukat da bi radi prejemali newsletterje. Baje naslednji dan pošljejo kodo od datuma prijave. Je pa rok prijave samo danes. Srečno. Drgač pa bo zanimiv špil, ni kaj. Aja v demotu dobil Mega Glalie. Američani baje isto. Zgleda je Steelix rezerviran za Japance. Edit: probajte tele dve kodi, jih je model objavil pred kako urco pa mogoče še niso izkoriščene. A05RKG6X08VN2DVC A05RKBQK188ERDXA
 9. Cloud

  Knjige

  Aaaaa, pričnimo z branjem! :ura1:
 10. Cloud

  Knjige

  Bom kar v to temo napisal, glede nato da se vsaj priblizno navezuje. Danes ob 21.55 je na slovenskem HBOju druga epizoda Igre prestolov.
 11. Cloud

  Knjige

  Da se še jas malo priključim debati o zbirki A Song of Ice and Fire, sedaj ko je spet in, zaradi HBOjeve serije. Prebral sem prve 3 knjige v slovenščini, ter prvi 2 v angleščini. Sedaj čakam prevod četrte (ob tem bi pohvalil Boštjana Gorenca aka Strica Bedanca, njegovi prevodi so fantastični), ter upam da se gospodič Martin zaradi svojega življenja ne stegne preden mu uspe napisati vseh 7 delov. Mogoče ga bo serija sedaj vzpodbudila k hitrejšemu pisanju, saj se lahko zgodi, da ga le ta celo prehiti. Vsem ljubiteljem fantazije, srednjeveškega življenja, spletk, odlične zgodbe knjigo bolj kot priporočam, saj je z eno besedo, epska. Ne se ustrašit dolžine same bukve, ob njej boste uživali vsako sekundo. Kot zadnje bi rad izpostavil, da tisti ki obvladate angleščino malo bolje (vseeno ni potrebe po odličnem znanju) le to preberete v dotičnem jeziku. Stvar je fenomenalna, in popolnoma drugačna od slovenskega prevoda, kljub odličnosti le tega. Zgodba je tako še za stopničko višja, bolj barvita, bolj Martinova...
 12. Cloud

  Wii-težava

  Pubeci, google je vaš odgovor na takšna vprašanja. Zapiram.
 13. Cloud

  Halo 3 pomoč

  Za nekatere ljudi naj bi tole naredilo čudeže. Try this: hold the A button down when loading the game from the xbox's dashboard and let go once you get to the title screen your cache might be overloaded. Btw: Si poskusil stvar očistiti s kakšno krpico?
 14. James: Poskusi z celotno Raving Rabbids serijo (pravkar je izšla Raving Rabbids Go Home, ki je baje zelo dobra), mogoče kakšen Mario Party, Warioware: Smooth Moves, MySims, mogoče Lego Star Wars: Complete Saga, pa še kakšen Mario & Sonic na olimpijskih igrah.
 15. Reviewov za Nexusa je že polno IMO zgleda zelo zanimivo. http://www.engadget.com/2010/01/04/nexus-one-review/ http://www.nexusoneblog.com/blog/2010/1/2/nexus-one-review.html http://richardleggett.co.uk/blog/index.php/2010/01/10/htc-google-nexus-one-review
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.