Skoči na vsebino

JSDJack

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

JSDJack's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. A je to normalno da če prek zavvi-ja naročiš da čakaš več kot en teden da dobiš špil!?! Mal se mi že ne da več čakat!
  2. ne nč nism zvedu. Bom pa od zdej naprej skos password menov da se ne zgodi spet kej tazga!
  3. Evo moj account je back to normal... so me pa olajšali za 3500ms pointsov!
  4. Jp. Shekali so mi account! Klicov na Xbox pa so rekl da bo trajal en mesec da mi vse podatke nazaj naštimajo... Sux pa glih zdej k so novi špili začel vn prhajat!!!
  5. sem vprašal in so mi povedal da mi ne morejo pomagat prek maila zaradi varnosti... in so rekl nej jih pokličem :/ sm se spravu klicat tiste cifre k so navedene in sm dal uspredi 0044 za anglijo kodo sam ni prjel! še predno je zavrtel vse številke je začelo piskat ta številka ne obstaja. tko da tudi tukaj bi prosil če je že kdo kdaj klical v anglijo na xbox support se priporočam za številjko oz kaj moram vse vtipkati da bo klicalo!
  6. geslo sm meu za xbox, paypal pa za en mail drgač ga pa nism nikamor vpisoval pa ni bil lahek so ble pa same cifre
  7. a se je to že komu zgodil? al sem res prvi na tem forumu?
  8. Živjo! Po kakšnem tednu premora od igranja xbox-a se zopet spravim k igranju in ko se hočem Sign in-at mi napiše sledeče: Your Xbox LIVE membership information isn't valid. Please use a profile that contains a valid mambership or recover your profile from Xbox LIVE. Grem na stran xbox.com/live in se vpišem s svojim emailom in geslom in me prijavi kot NonzeroJuggler4???? Wtf to sploh ni moj account!!! Moj gamer tag je JSDJack gamerscore je 2915 točk pa še okol 3500 microsoft pointsov sem imel na računu!!!!! Kaj bi se lahko zgodilo??? Dejte mi prosm pomagat!!! Hvala
  9. JSDJack

    Xbox 360 vprašanja !

    Men se tud ne poveže!?!
  10. če mam UK account pa da mam UK ip prek purevpn-ja pa da mi na škatli od igrce piše not for sale in UK mi vrjetno zaradi tega noče dol potegnit map packa
  11. živjo jst sem si danes zrihtal tale purevpn na laptopu sem se connectal in ko sem šel na spletno stran ip address mi je pokazalo da sem iz new jersey-a usa! potem sem šel na xbox-ovo stran da bi kupil first strike map pack in mi isto napise da ni na voljo za mojo lokacijo... je pa res da mam laptop in xbox na internet povezna preko ruterja.. ali to mogoče igra kakšno vlogo? L.p.
  12. še mene GT:JSDJack pe če me hoče kdo dodat na xbox-u kr k nimam nobenih frendov za mw2 špilat pa kkšno forzo odfurat :ihih:
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.