Skoči na vsebino

TheZero

staroselci
  • Število vsebin

    64
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od TheZero

  1. Najlepša hvala, za pomoč pri plačevanju z PayPal accountom.

  2. Ah jebat ga, hvala vseeno. Bom še malo počakal, če se me kdo usmili, potem pa ne bom imel izbire, ker mi Xbox Live Gold kmalu poteče .
  3. Bump . Res ni nikogar, ki bi mi bil pripravljen pomagati? Pomoč ne bi bila zastonj. Raje nekaj EUR na TRR nakažem, pošljem po pošti ali predam v živo tistemu, ki bi mi bil pripravljen pomagati, kot slovenskim trgovinam plačam skoraj dvojno ceno za vse skupaj. Če je kdo, ki se me bi usmilil , mi naj prosim pošlje ZS in se lahko nato slišiva po telefonu ali kakorkoli že, kar se detailov tiče.
  4. Ali mogoče veš, kje bi se jih trenutno dalo najceneje dobiti? Sem iskal, če so kje ceneje kot pri Goblinu (179,00 EUR), vendar nisem našel. Damn, ta XP500 model zgleda hudičevo dobro, samo kaj, ko je pa cena v višavah .
  5. TheZero

    Battlefield 3

    Meni osebno, se BF3 zelo dopade. To je moj prvi BF in bo letos verjetno kar moja prva streljačina. Campaign je kratek in ni nevem kakšna revolucija, vendar je meni osebno bil všeč. Konec koncev takšne igre nikoli ne kupim zaradi Campaigna, ampak zaradi Multiplayerja. Campaign odigram le toliko, da se igre malo privadim. Če je kdo na Xboxu 360 pripravljen odkleniti nekaj Achievmentov in orožij v CO-op modu, naj mi tukaj ali na ZS javi svoj Gamertag .
  6. Kako bi lahko prišel do nakupa iz Cheapxboxlivecodes, brez kreditne kartice oz. PayPala ? Zanimam se za >tole< in >tole<. Je tukaj kdo, ki bi mi bil pripravljen pomagati tako, da mu jaz v živo ali po pošti izročim denar, on pa meni kode za omenjena produkta? Resnično bi mi naredil ogromno uslugo, ker mi je škoda dajati tudi nekaj deset EUR več za enake stvari, iz slovenskih trgovin . Raje tistemu, ki bi mi bil pripravljen pomagati, častim pivo ali dve .
  7. Ah jebiga, nismo vsi taki. Jaz bi pa z veseljem kdaj uletel v Party in odigral kak CO-op ali Multiplayer, ker sem malo naveličan igranja z random folkom. Če se ti ljubi mi lahko pošlješ Gamertag (če si na X360) na ZS, pa kdaj kakšno odigrava/odigramo skupaj. Sicer še nisem pro, ker je to moj prvi BF, ampak igram pa teamsko in se trudim .
  8. TheZero

    Battlefield 3

    Dajmo naredit listo Battlelog imen, da tisti, ki smo na enakih konzolah, kdaj skupaj odigramo kak CO-op ali Multiplayer . Platforma (PC, PS3, X360): Battlelog:
  9. No, pa je že nekaj dni zunaj. Sam osebno sem navdušen, igra se odlično. Zame bo to definitivno prva streljačina, glede na to, da nisem CoD fan. Lahko bi naredili listo Gamertagov in se dodali ter kdaj skupaj odigrali kak CO-op ali Multiplayer. Samo prilepite Gamertage in je to to .
  10. Bump :-( . Zatakne se mi samo, pri boldanem koraku:
  11. Točno to je verjetno razlog, da zadeva pri meni ne deluje :-( .
  12. Sem odstranil in še enkrat inštaliral Povezavo lokalnega omrežja 3, vendar nič. Kolikor sem prebral v vodiču, ki ga je napisal Suhi_SLO, bi ta Local Area Connection (govorim o oknu, ki ga ne morem spremeniti) morala biti v nastavitvah Lokalnega omrežja 3 in ne v nastavitvah A.N. connection. Sicer je ta vodič napisan za Windows 7 medtem, ko jaz uporabljam Windows XP, vendar vseeno pravtako v nastavitvah omrežja nikjer ne najdem nobene možnosti za Xbox 360, kot je navedeno v vodiču. Bi na to kakorkoli lahko vplivalo to, da imam na PC-ju pridobivanje IP-ja in DNS-a nastavljeno na Samodejno pridobivanje? Na Xboxu 360 imam pridobivanje IP-ja in DNS-a, nastavljeno na Automatic.
  13. Respect, da še nisi obupal nad mano. Meni samemu, sem že dosadan u božjo mamico :-/ . Da, A.N. connection se normalno poveže - PC spremeni IP naslov. Tako kot si dejal, je problem to, da se Xbox 360 ne more povezati na internet. Verjetno zaradi tega, ker mi PC kot je prikazano na enem izmed zgornjih screenshotov javlja, da ima Povezava lokalnega omrežja 3 (to je mrežna kartica, kamor je povezan Xbox 360), omejeno ali prekinjeno povezavo.
  14. Samo tukaj ni ničesar, kar bi mi pomagalo spremeniti okno kjer je Local Area Connection :-/ . Damn, pa ja mora nekdo imeti to zadevo porihtano na XP-ju, da bi lahko svetoval...
  15. Če bi mi bil kdo pripravljen pomagati preko Teamviewerja, ima pir ali šest v dobrem :-) .
  16. Sem, vendar ni učinka :-/ . Tistega okna kjer je trenutno Local Area Connection, ne morem spremeniti. Za vsak slučaj sem po tem, ko sem povezal Xbox 360 na PC in ga prižgal, resetiral PC, vendar nič. Drugače mi je pa tako ali tako potekel trial na Anonymitynetwork, tako, da tudi, če bi zadevo lahko spremenil, bi moral najti drug VPN. Če bom lahko nekako rešil to, da mrežna kartica kamor je povezan Xbox 360 ne bo več "omejena", bom poskusil še Ibvpn.
  17. V tistem oknu kjer piše Local Area Connection, ne morem izbrati ničesar :-/ . Na to lahko samo kliknem, vendar ne morem ničesar spremeniti. Tisti "x" je zraven Povezave lokalnega omrežja 3 zato, ker trenutno Xboxa 360 nimam povezanega na PC, ali pač? Če z desnim klikom kliknem na le to in kliknem "Onemogoči", ta "x" izgine. P*zda, počutim se kot, da sem retardiran ej :-( .
  18. Aha, ampak kje pa izberem Povezavo lokalnega omrežja 3? Tam kjer je trenutno Local Area Connection, se ne da ničesar spreminjati :-/ :
  19. Hvala ti za tole, sem pregledal in zadevo nastavil. Anyway, kljub temu vsega očitno nisem nastavil tako kot bi moral, ker zadeva na Xbox 360 ne deluje. Registriral sem se na Anonymitynetwork in downloadal program. Ko zaženem program in izberem server, se zadeva lepo poveže - PC spremeni IP naslov. Tukaj, pa se mi zatakne. Namreč, vodič je Suhi_SLO napisal za Windows 7 in vseh nastavitev glede na to, da uporabljam Windows XP, ne najdem. Grem v Lastnosti Povezave lokalnega omrežja 3 (to je druga mrežna kartica, v katero imam povezan Xbox 360), ter obkljukam obe možnosti kar se tiče skupne rabe. Nastavitve kjer bi lahko izbral Local Area Connection kot je navedeno v vodiču tukaj ni, pravtako ni nikjer nobene možnosti za Xbox 360, kljub temu, da sem računalnik resetiral, po tem, ko sem nanj povezal Xbox 360. Če grem v Lastnosti A.N. connection (to je povezava, ki jo je naredil program iz Anonymitynetwork) in kliknem zavihek Dodatno, imam tri možnosti. Vse tri obkljukam, nakar se pod prvo možnostjo samodejno izbere Local Area Connection. Kakorkoli že, kakršnekoli možnosti za Xbox 360, še zmeraj ne morem nikjer izbrati. Skratka, medtem, ko je PC lepo povezan na server, se Xbox 360 ne poveže. Prilagam sliko mrežne kartice, na katero je povezan Xbox 360: Prosim za pomoč.
  20. Bump: Zadeva še zmeraj ne deluje :-( . - PPTP VPN: Error 678 - L2TP IPSec VPN: Error 768 Ali kdo ve, če zadeva še sploh deluje, ali se je kaj spremenilo od takrat, ko je nastal vodič?
  21. Tudi jaz bi z veseljem plačal tistih par evrov za hitrejši dostop in tudi manj problemov bi verjetno imel z nastavljanjem, samo pri meni je kar se tega tiče vedno problem, da nimam jebene kreditne kartice, oz. PayPala :-( . Nevem, upam, da mi nekako uspe zadevo usposobiti. Se priporočam za kak nasvet!
  22. Poizkusil sem vse mogoče kombinacije nastavitev, ampak se zmeraj pojavi kakšna napaka :-/ . Še najboljše bi bilo, če bi se kakšnemu od vas poznavalcev ljubilo vzeti par minutk časa za Team Viewer. Plačam pivo ali šest :-) .
  23. Bump: Ne, meni zadeve nikakor ne uspe vzpostaviti :-( . Poskusil sem vse kar sem lahko našel na Googlu (spreminjanje VPN-ja v PPTP, omogočanje IPseca v Administrative Toolsih v Control Panelu,...), vendar se zmeraj pojavljajo errorji. Ko en error rešim, se pojavi drugi - verjetno se preveč oddaljim od nastavitev, ki so v vodiču. Nevem, ali sem jaz retardiran, ali pa nekaj ne štima. Prosil bi za pomoč, če ne drugače, preko Team Viewerja. P.S.: Se opravičujem za tripple post >_< .
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.