Skoči na vsebino

kovsejr

staroselci
  • Število vsebin

    114
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od kovsejr

  1. Prodam omenjeno igro. Igra je kot nova, saj je bila igrana cca. 1h.... Prodajam, saj sem jo dobil tudi za PC :) 60fps'n'stuff :):P

    Cena je 45€ oz. možna menjava za Battlefield 1 Revolution.

     

    Prevzem možen v Mariboru oz. po pošti.

     

    Več info na 031286044 ali ZS.

  2. Dne, 27. 11. 2015, luka24 pravi:

    Glede boss fightov mi je bil pa izziv samo Laurence, the first vicar in pa pogojno se Orphan of Kos. Ostali trije so pa zeeeh. 

    Probaj Lady Mario naredit na kakem new game +3, pa bom videl če bo še potem kaki zeeeh :P:D baba je BRUTALNA!

     

     

  3. HELL YEAH!

    OMG, the hype is real!

    Svetovno zgledajo prav VSA orožja ki so videna v trailerju, še posebej tisto našpičeno kolo na palci :P spet bom lahko nove builde probaval :3

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. ma vi ste sami profiji, morm mal bolj trenirat, da lahko skupaj gankamo :P

    Pa prvo v NG+ priti, sem vceraj sele ubil Mergovo mokro sestro, ker sem se zamudil s chalici :)

    Mah ne profiji...toliko ur že imam prebitih not da že napamet vem skoraj vse bosse :P ko greš še enkrat ponovno igrat je vse čiiiist lahko :) isto bo pri tebi, brez skrbi :)

  5. če sem odkrit..meni so bossi na 4 in 5 levelu padli vsaj v drugo..edino pthumerian descendant na levelu 5 me je matral (5ti poskus) samo ko sem ga naštudiral je padel na lahko :) če ti je za coop me lahko dodaš (kovsejr7) pa skupaj geeknama kako :) kar se glede materialov tiče, sem dejansko samo za red jelly moral naredit eno root da sem dobil, drugače sem pa ves materijal si nabral ko sem delal chalice :) moras pa zaj jo enkrat naredit pa jo potem lahko narediš kdaj hočeš brez uporabe materijalov :)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Root chalice se ti izplača delat na depth 4 in 5...prej se ne splača..lower loran, isz pa Ihyll root so najboljše kar se tiče gemov :) imaš pa na googlu dosti glyphov za chalice ki imajo dobre loote :) kar se pa offeringov tiče..razpolovi ti življenje, weapon durability ti zmanjša, nasprotniki so močnejši pa mislim da ti tudi napitki dajo manj življenja :)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. kar vztrajno!:) Če se ti bo pa kdaj konkretneje zataknilo pa me lahko dodaš na psn (kovsejr7) pa ti pomagam :) Meni je igra naravnost fantastična :)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. Kakšno je vaše mnenje glede digitalnih kopij iger. Je bolje kupiti igro preko PSN ali fizični plošček. So kakšne prednosti digitalnih kopij (kakšni dodatki)?

    Sam nisem nikoli poštudiral da bi si digitalno kupil...Ker pač ponavadi nikoli ne veš (razen če prej demo probaš) ali se ti bo igra toliko dopadla da jo boš imel za skoz...jaz osebno nisem tak...Ko igro preigram jo ponavadi zamenjam, kar pri digitalnih ne moreš...

    Edina igra do zdaj, za katero sem se odločil da je NIKOLI! ne prodam oz. menjam je Bloodborne :) So pa mislim da tudi digitalne dražje ob izidu od fizičnih, če se ne motim :) Tako da jaz druge prednosti kot to, da jo lahko snameš z ps stora in si s tem prišparaš pot do trgovine, ter da lahko preklapljaš med igrami brez menjavanja bluray-ev, ne vidim!

    Sicer pa vsakemu svoje :)

  9. eno vprašanje...trenutno imam na ps4 UK račun, sem pa sedaj opazil da ima US kar ugodnejše cene...sploh za ps+...zanima me, če si jaz naredim US račun, lahko potem normalno kupujem na ps storu vse in bo tudi delovalo? in kako je z fizičnimi igrami, kupljenimi pri nas? Slovensko viso od Abanke bi sprejelo za plačilo? Bi se potem glede državo računa, iskali tudi serverji za multiplayer, ali bodo vseeno evropski? (za lag me zanima..)

    hvala za odgovore!:)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.