Skoči na vsebino

SunCioX

staroselci
  • Število vsebin

    39
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

SunCioX bitje nazadnje osvojilo dan Junij 26 2016

SunCioX je imel/a največ lajkane vsebine!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

SunCioX's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Sloves v skupnosti

  1. Imam problem danes sem kupil preko press-start.com Xbox Live Gold 3 Month in ko hocem kodo vnesiti v xbox one mi napiše: xbox one Something happened on our end. Try again later?
  2. To ja ampak zdaj ne morem dol potegnit igro Darksiders na xbox one, čeprav piše da je kao free na gold naročnini? "You have no valid payment options on file."
  3. Trenutno igram Ryse: Son of Rome in zanima me če lahko igram Darksiders na Xbox one preko live? Ali moram imeti Xbox 360 za to?
  4. Gamertag: comman89xooc
  5. ComMan89x Tudi nov na PS4
  6. Evo uspelo mi je, sem našel svojo resolucijo in to tako da sem šel v Catalyst Control Center in si tam izbral poljubno velikost resolucije.
  7. Nevem kako se imenuje ker na škatli je ful čudno ime, sem ga pa našel na netu samo sliko in je čist enako temu:
  8. Lep pozdrav. Kupil sem VGA Switch ki ne prikazuje sliko 1680x1050 na PC monitor? Kako imam, imate prikazano na spodnji sliki: Tako da ko igram Xbox 360 je normalno, ko pa prešaltam na windows mi je slika zelo razširjena in tako izgleda zelo čudno, pa vse resolucije sem sprobal in mi nekako pokaže najbolj na 1400x1050 ampak to ni to rad bi na mojo prejšnjo 1680x1050. Prej ko nisem imel xbox 360 mi je monitor lahko normalno pirkazoval samo v 1680x1050 resoluciji, če je bilo pod njim je bila slika čudna, pisava je bila čudna itd... Monitor je Novita star nekje 5 let, monitor pa je:http://www.ceneje.si/racunalnistvo/monitorji/lcd-20-do-22/novita-lcd-monitor-22-2205w_-_CX0004B41A Priključek na monitorju imam samo en VGA vhod nič druzga, na računalniku se pravi na grafični imam 2 Dvi, imam pa priključek VGA-Dvi da lahko priklopim na grafično. A mogoče kdo ve kako bi se to dalo popraviti če je sploh možno? Hvala za vsak odgovor.
  9. Če kdo želi naj me doda: Budox89
  10. Jst imam podoben problem, ko sem igral halo 3 mi včasih kar ni hotel sevati. Zdaj pa igram Halo ODST in mi v singlplayer včasih tudi ne seva, pa sploh ne vem zakaj?
  11. SunCioX

    Nakup xboxa!

    To z dokupom diska ne vem kako je, tako da ti bo nekdo drugi odgovoril na tvoje vprašanje! Sam sem vzel 250 GB slim in sem čist zadovoljen.
  12. SunCioX

    Nakup xboxa!

    Če boš malo igral potem je dovolj če vzameš 4 GB velik disk, samo pa ne boš mogel nalagati igrice na disku ampak ti bo direktno bral z DVD-ja. Kolikor vem pomoje ne dobiš zraven igre, edino če je tak paket ki nudi zraven nekakšno igro, tukaj na temu linku pa nič ne piše. Mislim pa da dobiš zraven xbox-a vsaj 3 demota free.
  13. Jst zdaj komaj čakam da dobim novi xbox 360 slim, potem pa grem igrati Halo 3, Halo reach in Halo odst. 1 in 2 pa sem davno preigral na pc-ju, zdaj pa nadaljujem sago na konzoli Komaj čakam, sam pa bo zanimivo tole remake, sigurno bo...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.