Skoči na vsebino

MiyamotoMusashi

staroselci
  • Število vsebin

    71
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

MiyamotoMusashi bitje nazadnje osvojilo dan April 1 2012

MiyamotoMusashi je imel/a največ lajkane vsebine!

MiyamotoMusashi's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Sloves v skupnosti

  1. MiyamotoMusashi

    amiibo figurice

    Danes sem bil v Mulerju v Kranju in so vsi po 15€. Na žalost se mi ni uspelo zapomniti katere imajo na voljo. Se pa spomnem zanimiv komentar iz reddita, ko jih je nekdo gledal kot kos DLCja saj v nekaterih igrah, ko jih skeniraš dobiš virtualne obleke in podobno, ki bi jih lahko normalno prodajali kot pri kateri koli drugi igri (kot DLC). S tem da imas seveda še neko fizično figuro, ki jo lahko postaviš na polico.
  2. MiyamotoMusashi

    amiibo figurice

    Mislim, da jih ljudje kupujejo v zbirateljske namene saj podobnih uradnih figur nismo videli že dolgo časa. Po redditu vidim "ekstrimiste" ki kupujejo 2x isto, eno odprejo, drugo pustijo zaprto.
  3. Prispel danes. http://www.konzole-slovenija.com/forum/showthread.php?t=11016&page=23&p=145837#post145837
  4. MiyamotoMusashi

    amiibo figurice

    Kakšna je cena v Mullerju?
  5. Nisem vedel da je A:CM dosegel tako prodajo. Verjetno pri SEGA nebodo nehali z Alien igrami, kar je tudi prav. Osebno uživam v njih in sem zadovoljen, da sem po 10 letih (AVP2) končno dočakal dobro Alien igro (Isolation). Isolation je definitivno obudila stare spomine na film iz leta 1979. Še več takega prosim
  6. Ta USB dongle na sliki je namenjen gledanju televizije in bi ga lahko primerjal z starimi TV tuner karticami. Razlika tukaj je, da vsebuje Realtekov RTL2832U chip, ki je "odklenjen" in ima možnost sprejemanja na frekvenčnem območju 24 -> 1700 MHz. Torej imaš sprejemnik, ki pokriva dobro stran uporabljenih frekvenc, tuner pa lahko nadomestiš z software - software defined radio. S tem torej lahko sprejemaš pozicije letal (ADSB), vremenske slike Ruskih satelitov, amaterske oddajnike itd... Če te zanima radio, zna biti zanimivo, ko vidiš kaj vse se dogaja okoli tebe - pomaga pa seveda če imaš dobro anteno. Nekaj povezav: http://en.wikipedia.org/wiki/Software-defined_radio https://www.reddit.com/r/RTLSDR/ http://sdrsharp.com/#download (nepogrešljiv software)
  7. Naročil novi 3DS in pred nekaj tedni adapter/polnilec iz Kitajske. Malo že teče voda v grlo ker še ni tukaj, 3DS pričakujem pa v naslednjih dneh. Danes dobil pošto: ADAPTER! No... wait... Vredu zadeva za 5€, sprejema vse na valovnih dolžinah od 24 do 1700 MHz. Malo radioamaterskega učenja preden pride 3DS. Z malo sreče bo prej prišel dejanski polnilec.
  8. Dobil Rusko verzijo preden so zaklenili za 20€.
  9. Prednaroču na Steamu takoj ko so odprli prednaročila. GOG je (digital)PC only.
  10. Misliš, da če jo kupimo digitalno v njjihovi online trgovini, da jo bomo lahko igrali in na PC in xbox? Če to dejansko pomeni to, smo lahko vsi malo bolj srečni.
  11. Zanima me koliko bo DVR funkcionalnost odvisna od strojne opreme. AMD in Nvidia imata oba svoje DVR sisteme, ki so odvsni od novejših kartic. Predvsem bi rad vedel ali bo Windows 10 vse oprvil skozi (svoj)software ali bo samo klical programske vmesnike AMD/Nvidia in težko delo propustil njim(karticam). Cross platform multiplayer smo že imeli(Shadowrun) samo ni bilo dosti iniciative iz microsoftove strani, da bi se to nadaljevalo. Upajmo, da bo sedaj boljša izvedba. Streaming je pa definitivno vredu ideja - čeprav bi bila veliko bolj slastna, če bi delovalo v obe smeri (PC -> Xbox in xbox -> PC). Drugače sem pričakoval da bodo bolj napadli Steam in napovedali, da bo Windows 10 znal zagnati Xbox igre. Tehnologija je tukaj saj sta, iz razvijalskega pogleda, xbox in PC(direct x) skoraj identična. To bi seveda resnično povezalo vse v ekosistem. Še zmeraj pričakujem, da bomo morali isto igro kupiti na PC(znotraj microsoftovega sistema seveda, ne Steam) in Xbox(torej dvakrat), če jo bomo hoteli igrati na obeh platformah. OK, v AAA releasih je to normalno (dokaj) - pri live arcade (ali kakorkoli se jim reče) mi je pa malo odveč.
  12. http://www.zavvi.com/3ds-hardware/new-3ds-xl-metallic-black-console-includes-legend-of-zelda-majora-s-mask/11070073.html?switchcurrency=GBP -20GBP z kodo ZAVVI1050 (in je na koncu cena ista kot brez igre) Ni uradni bundle, zavvi doda igro zraven in naj bi bila posebej v škatli (sem poprašal preko twitterja). Osebno bi ga raje z monster hunter 4 ultimate ampak naj bo. Nisem imel DSa že preko 6 let tako, da je že čas
  13. Bo kdo kupil Novi 3DS? Sam razmišljam o nakupu XL + Majoras Mask. Pri Zavviju se da dobiti za 180 funtov s kuponom.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.