Skoči na vsebino

sawell

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

sawell's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Živjo,

    se opravičujem, ker sem komaj sedaj videl tvoje sporočilo..verjetno si problem že davno rešil, ampak ti vseeno povem, da sem jaz rešil zadevo tako, da sem pač vpisal neko poštno številko iz države katero imam označeno (imam UK). Poštno pa sem našel na netu :)

    Lep pozdrav in še enkrat sorry za tako veliko zamudo ;)

  2. Ni aktivnosti v ligi Priznam, da sem tudi sam poslal le 1x invite nekomu (odgovor sicer ni bil pozitiven) ampak je res, da imam čas in možnost igranja samo za vikend... Mi je pa zelo všeč, da so končno zrihtali ekipe po zimskem prestopnem roku...
  3. Ne razumem se v tovrstne omrežne zadevščine, ampak mi nekdo razloži zakaj jaz še nisem imel opisanih problemov? Sem pa naložil že vietnam za bc2, za fifo all seasons live, gta ballad of gay tony in lost and damned...vse šlo kot treba.
  4. Pozitiven video review : http://fade2vanish.smugmug.com/Video-Games/Videos-Test-Drive-Unlimited-2/14593398_QRYdv#1176191021_w4LbV-L-LB
  5. Dodal bi še Crackdown, Dead Rising in Saints Row. Hecno, vse tri so izšle davno, davno nazaj
  6. U, fak. Sem navdušen res! Sicer enke nisem igral ampak tole zgleda faking obetavno Mi pa ni jasno kaj pomeni oznaka storage required? Ali, da igre ne bo moč igrati brez diska?
  7. Hahaha, ta technomarket je pa res sranje od sranja. Poleg tega, da prodajajo slabo robo z velikimi cenami, še zavajajo nevedni folk z napačnimi podatki. Neverjetno.
  8. Nič se ne zniža popust oz. ni treba doplačat, če plačaš nabavo preko položnice in dobiš kodo na email
  9. http://playtech.si/c/3/xbox odlična stran z zelo ugodnimi cenami, ki pelje scat razne igabibe, mantise ipd.
  10. Jaz se bom pridružil v četrtek kako pa sploh poteka tole igranje lige?
  11. Zdravo!

    Na čvekalnici sem opazil da si tudi imel neke probleme z MS točkami. Mi lahko prosim poveš, kako si potem to rešil? Zajebavam se že 3 dni, iščem po forumih, povezujem konzolo preko VPN-jev, a nobenega haska... Karico s pikami sem kupil pri Zavviju (UK), če ti to kaj pove. Hvala za pomoč!

    lp Robi

  12. Iskreno povedano nisem nikoli maral COD franšize. Ko so drugi drkali cod in cod2 prek neta, sem jaz igral battlefield 1942 in bf2 ter css. Verjetno podlegam hypu zadnje čase...kaj pa vem. Trenutno igram sicer BC2 in mi je odlična. Sem se pa malo uštel prej, sem igral MF2 in takisto BO ampak split screen varianto s kolegi. Je dokaj zabavno, ampak mape pa mi niso bile pri niti enem nekaj posebnega.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.