Skoči na vsebino

sawell

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od sawell

  1. Živjo,

    se opravičujem, ker sem komaj sedaj videl tvoje sporočilo..verjetno si problem že davno rešil, ampak ti vseeno povem, da sem jaz rešil zadevo tako, da sem pač vpisal neko poštno številko iz države katero imam označeno (imam UK). Poštno pa sem našel na netu :)

    Lep pozdrav in še enkrat sorry za tako veliko zamudo ;)

  2. Ni aktivnosti v ligi Priznam, da sem tudi sam poslal le 1x invite nekomu (odgovor sicer ni bil pozitiven) ampak je res, da imam čas in možnost igranja samo za vikend... Mi je pa zelo všeč, da so končno zrihtali ekipe po zimskem prestopnem roku...
  3. Ne razumem se v tovrstne omrežne zadevščine, ampak mi nekdo razloži zakaj jaz še nisem imel opisanih problemov? Sem pa naložil že vietnam za bc2, za fifo all seasons live, gta ballad of gay tony in lost and damned...vse šlo kot treba.
  4. Pozitiven video review : http://fade2vanish.smugmug.com/Video-Games/Videos-Test-Drive-Unlimited-2/14593398_QRYdv#1176191021_w4LbV-L-LB
  5. Dodal bi še Crackdown, Dead Rising in Saints Row. Hecno, vse tri so izšle davno, davno nazaj
  6. U, fak. Sem navdušen res! Sicer enke nisem igral ampak tole zgleda faking obetavno Mi pa ni jasno kaj pomeni oznaka storage required? Ali, da igre ne bo moč igrati brez diska?
  7. Hahaha, ta technomarket je pa res sranje od sranja. Poleg tega, da prodajajo slabo robo z velikimi cenami, še zavajajo nevedni folk z napačnimi podatki. Neverjetno.
  8. Nič se ne zniža popust oz. ni treba doplačat, če plačaš nabavo preko položnice in dobiš kodo na email
  9. http://playtech.si/c/3/xbox odlična stran z zelo ugodnimi cenami, ki pelje scat razne igabibe, mantise ipd.
  10. Jaz se bom pridružil v četrtek kako pa sploh poteka tole igranje lige?
  11. Iskreno povedano nisem nikoli maral COD franšize. Ko so drugi drkali cod in cod2 prek neta, sem jaz igral battlefield 1942 in bf2 ter css. Verjetno podlegam hypu zadnje čase...kaj pa vem. Trenutno igram sicer BC2 in mi je odlična. Sem se pa malo uštel prej, sem igral MF2 in takisto BO ampak split screen varianto s kolegi. Je dokaj zabavno, ampak mape pa mi niso bile pri niti enem nekaj posebnega.
  12. Zato sem pa tudi dal zastrel pod narekovaje, saj je je igra stara komaj leto dni Priznam pa, da me možnosti osebne nastavitve pušk in karakterja precej vlečeta..glede map pa nimam pojma, saj nisem igral, ne ene in ne druge, preko neta.
  13. Sicer imam stari xbox 60gb ampak se ne bi zajebaval lih rad s tem, poleg tega pa je tista konzola banana tako, da ne vem, če bi bil disk uporaben, ali pač?
  14. Ja, saj itak da v sloveniji ni nikjer pod 80€..sem ciljal na tujino bolj
  15. Sem pred dilemo : nakup MW2 ali Black Ops? Prednost prvega je predvsem v ugodni ceni, saj je "zastarel"...kakšne so pa prednosti same igralnosti? Hvala za nasvet
  16. Kakšen je pa kaj vietnam? Se splača nabavit?
  17. Res sramota, da še ni teme za novo fifo..no, zdaj je Jaz imam tudi isto izkušnjo, proti kolegom sem car, prek neta pa vidim, da sem čisto povprečen
  18. Prosil bi nekoga, če me napoti k poceni 250gb HDD za slim Pred časom sem nekje zasledil varianto za 40 € ampak sem pozabil kje...ker 80 € za 250gb trdega diska je res mal preveč no
  19. Jaz sem kupil 4200 točk preko te strani in bom jutri poročal, če vse štima..čeprav težko verjamem, da bi šlo za nateg. Plačal sem pa 41 € za 4200 točk, kar je kolikor sem videl tudi najcenejša varianta, ki sem jo našel.
  20. Torej varianta na zgornji povezavi, ki sem jo navedel, ni prava?
  21. Kje se pa dobi najbolj ugodno 250gb disk za slim?
  22. http://cdkey.si/buy/xbox-360-live-12-month-gold-subscription-worldwide/game_id=219 Če prav razumem je tole 12 mesečna naročnina za samo 35 €...je kje mogoče dobiti cenejšo varianto sploh?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.