Skoči na vsebino

big_lebowski

staroselci
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

big_lebowski's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Kul, hvala za odgovore. Sam zanima me še, kok stane psn+ (12 mesecev), če ga kupiš preko stora? Glede podaljšane garancije sem pa vprašal zato, ker sm tudi sam slišu, da pri big bangu radi komplicirajo, ko jo probaš uveljavljat pa me je tko zanimal, če ima kdo kake izkušnje s tem.
  2. Živjo, mam ene par vprašanj. Kolk se kej splača vzeti podaljšano garancijo, ki jo nudijo big bang, harvey norman, ... oz. ali ste tudi sami vzeli podaljšano garancijo. Pa glede PSN stora me zanima, če so kake velike razlike med slo ali pa uk. Pa če vzameš slo psn acc, predvidevam, da lahko psn+ kupiš samo preko psn-ja s kreditno, ne?
  3. Za to rabiš imeti perk Hardline PRO, in ko dobiš care package, ter če ti ni všeč reward, lahko zamenjaš ta reward, tko da (se mi zdi) dvakrat pritisneš action button.
  4. Internet provider je siol in imam modem/router sinope568+r2. Na netu sm že gledau guide za odpiranje portov, samo je pa problem, ker ima folk drugačne modele routerjev kot jaz in so guidi neuporabni. Mogoče bi mi ti znal pomagat glede tega? Včasih ti je, po koncu testiranja xbox live povezave napisalo, kakšen imaš NAT Type. Zdej pa nič več in ne razumem, zakaj mi noče delat matchmaking, če mi napiše v igri, da imam NAT Type: Open. EDIT: Tweet od Roda Fergussona: Hey all we had to tweak the playlist server so if you're not getting dedicated servers or your NAT says "Unknown", restart the Beta. Ne štekam, zakaj bi restartu beto, da ti bo delal matchmaking.
  5. A ima še kdo težave z NAT Typom? Včer, ko sm začeu igrat beto, sem imeu najprej NAT Type: Open in mi je najdlo match (čeprav je trajalo predolgo). Ko sm pa izstopil iz matcha, sm pa imeu NAT Type: Unknown in mi od takrat naprej ni najdlo nobenga matcha več. No, po dveh minutah me je dalo v match z boti, kar pa ga očitno suxa. EDIT: Danes so se mi omenjeni problemi ponovil in ne štekam, kje je fora.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.