Skoči na vsebino

Yayo

staroselci
  • Število vsebin

    7
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Yayo

  1. Yayo

    Xbox 360 vprašanja !

    Kupil sem kartico z 2100 Microsoft točkami zaradi par DCLjev, ki bi jih rad snel pa sem poskusil "redeemati" točke. Pa zahtevajo moje podatke. Ker sem kot "domovino" nastavil Anglijo sedaj Live zahteva delujočo angleško poštno številko. Izbral sem London in prvo poštno številko, ki mi jo je Google našel. Redeem uspešen. Naj si to poštno nekam zapišem? Jo bom še potreboval ali je shranjena v mojem profilu?
  2. Tudi pri meni je na sporedu Alan Wake, prvi playthrough, na hard, trenutno sem nekje na polovici tretje epizode. Zdi se mi, da je igra najtežja na samem začetku, sedaj, ko sem napredoval je baterij in orožja precej več, tako, da ni več tistih trenutkov, ko se skušaš izmuzniti brez boja, ker je zmanjkalo municije. Škoda, da niso dodali možnost uporabe hladnega orožja (orodja ) v skrajni sili. So pa tiste temačne cone kjer sovragi neskončno respawnajo en velik "pain in the ass", če jih želiš podrobno prečesat. Drugače pa igra precej spominja na Max Payne, katerega je delala ista ekipa. Kot, če bi MP križal z Silent Hill in serijo Twin Peaks. Meni je igra zelo všeč. Pa baje od četrte epizode naprej postane veliko bolj razgibana
  3. Wow, komaj čakam, ampak imam še dvojko za preigrat pred izidom. Škoda le, da ne bo Claudie Black v trojki.
  4. Zanimivo, sam sem vprašal Zaavi.com, če pošiljajo konzole v Slovenijo, pa so mi odgovorili, da so konzole samo za angleško tržišče (potem sem XBox vzel na Amazon.co.uk) Drugače pa je padla cena Red Dead Redemption - £17.85 (enaka cena tudi pri XBox verziji)
  5. Zaavi.com, ki je del networka The Hut ima akcijo iger ZA VSE PLATFORME po 10 funtov. http://www.zavvi.com/offers/price-crash.list?sortOrder=price&sortReverse=false
  6. Yayo

    Xbox 360 vprašanja !

    Thanks, že dela, samo v mrežo ga morem še postavit.
  7. Yayo

    Xbox 360 vprašanja !

    Ravno povezujem svoj prvi XBOX 360 (kupljen Angliji) pa zahteva začetne nastavitve. Je OK, če mu kot "domovino" izberem Anglijo? Namreč Slovenije ni nikjer, je samo Slovaška.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.