Skoči na vsebino

RazorBack

staroselci
  • Število vsebin

    21
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od RazorBack

  1. Mene pa zanima ali je okej vzet DualShock3 iz Game.Co.Uk - npr. tole http://www.game.co.uk/en/dualshock-3-wireless-controller-white-93625?pageSize=20&searchTerm=dualshock ali tole http://www.game.co.uk/en/dualshock-3-game-exclusive-camoflage-controller-188447?pageSize=20&searchTerm=dualshock ali ni to "to"? Hvala za odgovore.
  2. iNFAMOUS že imam, verjetno bom DLjal še Wipeout.
  3. RazorBack

    PS3 PSN Store igre

    Okej hvala, se nekaj me zanima torej če kupim eno igro ki nima online passa, recimo GT5, pa jo naprej igram jaz na moji konzoli preko neta in jo posodim kolegu jo lahko tudi on igra preko neta potem? Upam da razumeš kako mislim.
  4. RazorBack

    PS3 PSN Store igre

    Upam da ni preveč neumesno vprašanje ampak zanima me ali imajo vsi PS3 špili ki podpirajo online igranje svojo online kodo, kot naprimer Fifa11. Da če kupiš rabljen špil in je to kodo nekdo že uporabil za igranje online na tvoji konzoli ne deluje več? Ker bi rad kupil Fifo11 in GT5 in če želim prek neta rabim nova špila, je tako?
  5. Potem rabim kabel z enim rdečim in belim na eni strani da vklopim v stolp in digital optical out da vklopim v PS3, ker v konzolo drugega ne gre kot digital optical.
  6. Aiwa NSX-SZ42. Očitno prej nisem bil dovolj pozoren ima zgoraj tudi CD Digital Out (Optical) izhod tako da mislim da potem rabim ta optični kabel? Slikce:
  7. Aha okej hvala. Imam Aux/Video (rdeč in bel v stolp na drugi strani pa chinch za v PC, tega nemorem v PS3 priklopit) ima pa še spodaj malo manjša rdeč in bel in piše Surround Speakers ampak tega kabla pa nimam. Se pravi rabim enega izmed teh 2 za v stolp na eni strani in optičnega za v PS3?
  8. Zdej sn obkljukal le 720p pa so črke v meniju lepše, ali je sedaj grafika v špilih slabša? Glede kabla pa je tak, da bom lahko iz PS3 priklopil na stolp in bom imel zvok iz PS3 na stoplu. LP
  9. A te britanske trgovine dostavljajo v Slo, ne? Pa kako je z nakazili vnaprej plačaš (nimam MC) lahko na banki in pošlejo. Lahko nedko z izkušnjami pove, ste dobili, dela tako kot mora, id. Hvala
  10. RazorBack

    PS3 SLO GamerTags

    bremhi Zaenkrat imam samo AC Brotherhood, dobim v kratkem Fifo11 in GT5.
  11. Kupil sem PS3 slim 320GB verzijo z 3.60 firmwareom, na navadnem katodnem TVju mi preko AV izhoda v tiste (rumen, bel, rdeč) ni delalo, tudi če sem dal v EuroScart pretvornik mi ni zalaufalo na nobenem izmed AV kanalov. Sedaj imama priklopljeno na LCD monitor Samsung 22" 2232BW preko DVI to HDMI kabla. Naravna resolucija tega monitorja je 1680x1050, kar samo pa mo vrže na 1920x1080 in piše Audo adjustment not available. V meniju ni vredu resolucija, niso lepe črke ko pa gre v igro je vredu tudi če stisnem gumb za v meni je v meniju prava resolucija. Se da to kako odpraviti da bo slika vredu? Pa še to ke kabel rabim kišt da bom lahko povezal moj stolp z navadnim chinch kablom (kot zaa slušalke) z Ps3?
  12. Verjetno bom vzel kar tistega ko si mi sejmon linkal, čeprav ima 3.60 itak se mi gre najbolk za GT5 in Fifo11 kar pa lahko originala kupim. Zanima me je HDMI kabel že zraven ko kupiš konzolo? Pa kako je s temi kodami za onlajn, če jaz od nekoga kupim Fifo pa jo je on že igral prek neta pa jo proda meni in lahko potem jaz na svoji konzoli igram s to kodo? Me lahko kako opehari?
  13. Aha te kode itak pol sam zraven originalov dobiš. Nene itak nebi sam nalagal fwjev gor. Sicer pa kot kaže bom prisiljen vzet 3.60 fw ker praktično 3.55 nima noben oz. ne prodaja. Je vredu cena okoli 250€ za Slim 320GB v pketu z GT5 in garancijo so 2013?
  14. Ima že 3.60FW sicer bi ga lahko dobil kar ugodno ampak nevem ali bi celo vzel 3.60 pa kupil par špilov dokler ne pride jailbreak. Ker neke velike izbire z garancijo, ugodno ceno in vredu diskom na bolhi ni sicer bom pa še malo pogledal. Samo nekaj me še zanima, če dobim 3.55 verzijo in jo jailbreakam pa mi potem teži z updateom in dela internet in onlajn igranje normalno če dam nazaj original FW? EDiT: Pa kaj je ta koda, ki je ne/aktivirana za onlajn al kako?
  15. Koliko časa pa kaj misliš da bo preden bodo jailbreakili 3.60, vem da ne moreš vedeti ampak okvirno kakšno leto ali še več? Ker imam možnost kupit PS3 160GB star 2 meseca, garancija 3 leta z GranTurismo5 za nekje 260€ vendar me mika da bi morda raši imel jailbreakano verzijo pa potem kar precej prihranim na igrah samih.
  16. Zdravo, tudi sam bom verjetno kupil PS3 pa me zanima kako pomembna je velikost diska? Lahko špile dam na disk in jih poganjam iz tam ali pa vstavim dvd in igram? Kako je z jailbreakom in online igranjem? Je isto kot na Xboxu da lahko dobis permanent ban, tudi če sklapljaš internet in prek neta igraš le originale? Gledam malo na bolhi pa so vse cene okoli 300€, lahko pa na Gbolinu dobis novega za 340€ z Jailbreakom, videl sam pa da nekdo prodaja novega s Fifo11 za 300€ ali je to preveč in bolj pametno kupiti novega? Je katera trgovina kaj cenejša od ostalih? Aja pa še to kateri kabel rabim če želim konzolo priklopiti na Samsungov 22" LCD monitor z DVI/RGB izhodom, rabim le HDMI kabel pa pretvornik DVi v HDMI ali še kaj? Hvala za odgovore.
  17. Malo gledam po netu, starih konzole X (ne Slim) se ne da verjetno več dobiti v trgovinah? Ker te rabljene se mi zdi pa da so res drage, prodajajo jih po minimalno 200€ pa so po večini stare že leto dni ali več. Pa še to koliko pomemben mi je disk (se špili bolje igrajo, konzola se manj rabi če igre poganjaš z diska ali niti nima takega vpliva)?
  18. Sej doma mi ni problem mam 22" LCD pri PCju pa lahko priklopim X gor, ne? Bolj mi je težava ko ne bom doma pa bom imel konzolo v stanovanju pa mi bo na voljo zaenkrat le ta TV. Aha se pravi za igranje online pride okoli 40€/letno, kaj pa na internet pa lahko grem kadarkoli prek routerja in WLANA brezplačno ali kako? Pa če bi igral na njemu piratske špile pa recimo sklopim online, pa dam potem noter original in igram onlajn lahko dobim vseeno ban?
  19. Hvala za hiter odgovor. Sicer še nevem točno ali bi raje imel PS3 ali X360 vendar kolega prodaja to konzolo pa bi jo verjetno lahko dobil kar ugodno. Se da to novo Slim že narediti igrabilno za kopije? Če želim na X na internet ali igrati špile onlajn rabim MS Points ki se plačujejo, je tako? Sicer pa najraje igram FiFO NBA 2k serije tako da bom predvsem za to imel konzolo za v stanovanje + nimam še HD televizije (se pravi navaden katodnik 84cm) koliko slabša je grafika v primerjavi z enim ornk TVjem?
  20. Kolk bi dal max za X360 250GB Slim, star 4 mesece, + se zgodi 3 letna garancija Big Bang?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.