Skoči na vsebino

Xbawks

staroselci
  • Število vsebin

    146
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Xbawks's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Ne nisem na dober.si registriran ker kakor se spomnem so mi tukaj rekli da je Dober.si stran gnila in da so samo otroci na tisti strani. Samo zadnje case premisljujem da bi se registriral, ker grejo multiplatform in z lahkoto lahko recem da imajo vec članov več novic in da se nasplošno vec dogaja na tisti strani kot tukaj in se stran zelo dobro razvija in raste dober.si je Ksi ze prerasla ker roko na srce Ksi umira. Verjetno se lahko za to zahvalimo določenimi Adminom in seveda teh messiah Travar-ju. Samo mi je prav žalostno da ima neka otroška stran dober.si več članov kot Ksi ki je bila vcasih res top, ampak zgleda da admini na dober.si ne tolerirajo osebkov ala Travar kot tukaj . Itak da ima Xbox najvec iger se jih je letos tudi najvec pokazal na E3 sploh ekskluziv.
  2. Nintendo je res pokazal kako se delajo ekskluzive Uglavnem letos spet Microsoft zmagovalec z najvec ekskluzivami in novostmi, never before seen Halo 4 ki je res inovativen kot se nobena streljacina pred tem lahko bi rekli Shooter 2.0 Ne pa PS3 spet brez iger ze toliko casa je PS3 na trgu pa še kar brez iger samo blu-raye lahko poganja res konzola brez iger. In Multiplatformi pa vedno bolje na Xboxu delajo. Cudno da nihče vec ne piše v to temo kje ste vsi xbox lastniki da potrdite moje izjave kot ste vcasih Travarjeve kje ste Triger, Mitko, Samotar, Relix itd aja zdaj Travarja ni vec a se se kar preganja PS3 lastnike na Ksi in piše bedarije v PS3 teme a so zdaj nova pravila??
  3. Xbawks

    E3 2012

    Saj tko kot v COD imas zombije, spec op itd pravim samo da je Halo in Gow vec ali manj more of the same samo se cakam da jih letno zacnejo izdajati kot COD, Fifa NFS. Edino presenecenje letos je bilo to da niso novi Fable objavil ker Forza je bila objavljena
  4. MS je znova dokazal zakaj je najboljsi na letošnji E3 konferenci najvec ekskluziv najvec iger ne pa Sony in novi internet Explorer na xboxu beat that Sony
  5. Xbawks

    E3 2012

    Ja samo da je skoraj isti ni nekega napredka v igri more of the same kot COD jaz nad Halom 4 nisem bil ravno navdušen oziroma nad celotno MS konferenco
  6. Xbawks

    E3 2012

    A se se kermu zdi da so Gearsi in Halo isto kot COD more of the same vsako leto in molzenje denarja cakam da jih letno zacnejo izdajati sploh Halo kjer je ze tok delov na xboxu 360 kot COD-ov
  7. Dolgo me ze ni bilo na Ksi forumu prišel sem samo povedat da letos ponovno xbox pelje scat PS3 po ekskluzivah kot vsako leto:sweat: PS3 pa kot vedno se kar brez iger samo multiplatform pa še te so bolsi na xboxu.
  8. Battlefield ne bo ustvaru takega dobička do Battlefield 4
  9. Xbawks

    IGN best of 2011

    Cudno da ni GOW3 GOTY na Xbox
  10. Prosim da prenehas lepiti private slike od Mittka:sweat:
  11. No vids spet si sel off-topic.:petting:In moram te pohvalit da res prispevas Ksi portalu:sweat: In ce te ne motijo moji posti zakaj potem odgovarjas na poste, a ti ni rekel Anduril da me ignoriraj, jaz se tega drzim ampak glej ga zlomka vedno znova se obesas na moje poste. Zgleda da so te prizadel v custvo:loser:
  12. CRY ME a RIVER:petting: Nevem zakaj potem jokcas da bi me morali banat:sweat: in edino ti delujes sprovociran pa Trigger:petting: Zacni spet jokcat but but ... on nima GT v profilu:petting:
  13. Sem jih igral in sem ze pokomentiral par postov nazaj, ce bi bil pozoren bi videl ne pa da mi utrujas , "da jih nisem igral" . Dober špil samo kampanja me je razocarala ce gledamo GOW 1 in 2 verjetno je bila zato tudi ocena v jokerju 84 .
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.