Skoči na vsebino

9000

staroselci
  • Število vsebin

    12
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od 9000

  1. Well, včasih je lahko kriv tudi software. Se spominjam, da so včasih kakšne grafične crkavale, ker se je ventilator prepočasi zagnal oz. prehitro ugasnil. IMO ima PS3 nekaj malega skritega potenciala, vendar se mi zdi da je za njega potrebno preveč truda, da bi se dejansko izplačalo. Zaradi treh dodatnih senc in 5 dodatnih špurah na avtu ter enega napisa na vhodu pred trgovino pa se ja ne splača trudit in najemat dodatnih xxx-programerjev.
  2. In tako je ena najbolj prodajanih iger in "najboljših seveda" na konzoli CoD:BO, ki ne dosega niti minimuma od HD kontenta. Sprijaznimo se. Svet ne potrebuje HD vsebine, vset potrebuje Super Maria (Po možnosti Galuniča)
  3. A tu mislijo Georga :goofy: ?
  4. PSN Downtime Has Cost Capcom Hundreds of Thousands in Revenue Si iskal kaj takega?
  5. Jaz upam, da Sony skensla vso Playstation zadevo za obdobje recimo treh let. Nato pa naj začne na navo z novim marketom, z novo konzolo, z über dobrim hardwarom in z Über dobrim softwarom. Ker takšno stanje kot je sedaj, ki ni najbolj naklonjeno ne igralcem ne razvijalcem, ne obeta nič dobrega. Rezultati so takorekoč že tu ...
  6. Par dni me loči do 16 rojstnega dne C:
  7. Mogoče je njegov post trollanje, pa se vseeno v njem skriva nekaj resnice!
  8. Kolikor jaz vem, je zelo malo oz. skoraj nič bananih PS Trojk ( No sem pobingal in našel, da jih nekaj le je). Triletna garancija pa dandanes za PS3 tudi "krneki". Niti debeli PS3 se ne segreva, pri SLIMu pa je še to en level višje. Če vsake toliko časa spihaš ven prah in dobro skrbiš za konzolo, ti mora ostati funkcionalna vsaj 2 leti. So pa bili tudi dnevi, ko sem sredi poletja za 10 ur visel za TVjem in je še vedno vse vredu in prav z konzolo. Garancija vsekakor je pomembna, IMO ni pa to glavni faktor.
  9. 9000

    Online igre

    Če se komu da, naj proba Red Eclipse. Igra je zastonj, bazira na sicer starem pogonu, a vseeno s še kar sprejemljivo grafiko. Igra je brzačična streljačina> podobno kot Quake. Map je veliko, modeov je tudi veliko, sistem izbiranja map pa je tudi WIN. Za zastonjsko igro je zame ena boljših. Za casual gamerje je dobra
  10. Well, verjetno bom tudi jaz mojega prodal. Cena bo verjetno okrog 190€ (odvisno!), starj je 2 in pol leti (kupljen 31.12.2009 s triletno garancijo), garancijo do 31.12.2011. Na njem se je tam okrog leto pa pol nabiral samo prah, potem par mesec igran in spet prah in spet malo igran. Verjetno bom priložil še kako igro ali dve in pa PS Move star dober mesec, igran 25 minut, na njem se nabira prah . Tako upam, da bo končna cena okrog 240€. Typo*: Kupljen 30.12.2008 Edit#2: V bistvu ga sedaj parkrat na mesec (približno 4x) uporabim samo za steamanje HD kontenta (povprečno 24 minut).
  11. Samsung Galaxy S. Nexus S je bil predrag pa še nekoliko slabši, alternativ pri nas ni bilo ali pa so bile predrage. Skratka, mislim ga imeti vsaj 2 leti. Upam, da nebo prej crknil. Sicer ga oglašujejo kot galaktično hitrega, vendar to pravzaprav postane takrat, ko gor namestiš zadnji FW + ext4 oz. karkoli drugega samo da ni smrdeči RFS. In takrat leti kot raketa. In ja, za 1x fura. Treba v kratkem malo sprobati kake PSX igre
  12. Pozdravljeni! Sem pred odločitvijo ali prodati PS3 ali pa ga obdržati. Potem če ga prodam, ali naj za ta denar kupim Shitbox in malo geekam (čeravno ni dosti keša za špile) ali naj kupim ultrastari WII in pohekam vso sceno (s tem mislim špile) ali pa naj si kupim Airsoft pištoljet in začnem strelat IRL s plastičnimi kuglcami?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.