Skoči na vsebino

Whiz

staroselci
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Whiz

  1. Mam porte čisto vse odprte, ko sem pisal mail microsoftu so mi poslali mail s koraki, kako bi lahko problem popravil, vse kar sem pisalo sem naredil vključno z odpiranjem portov, enabled uPnP pa vse to na router in še vedno nedela. Problem se je pojavil, ko je kolega zamenjau internetnega ponudnika in sicer iz arnesa na telemach. Sepravi da je po vsej verjetnosti problem pri njemu. (On je poskusil narediti vse isto kot jaz, torej odpreti porte itd.)
  2. Hm dobra ideja, kako se nisem tega prej spovnu boma probala to glede FTPja pa sporočim takoj ko zrihtam ^^ Edit: Sem probal, sicer ne preko ftpja ampak tko da sem hostal COD4 server, in on se ni mogel povezat direktno gor. Ostalim pa kokr vem lepo dela. V primeru zdej da je res nekaj narobe med najino povezavo, zakaj pol normalno dela skype, teamspeak, različni drugi lobbyji v igrah na PCju, četudi sem host jaz ali on?
  3. Hvala za tvojo pomoč, bom počakal če bo še kdo drug kej vedel o tem drugače bom pa kar microsoft UK poklical če nebo drugega.
  4. Zdej v primeru da je dau kdo koga na communication block, sicer ne vidim razloga. Ampak če bi po pomoti itd. kako se pol to odstrani? al more microsoft odstrant? Pozabu sem tudi omenit verjetno zelo pomemben podatek: Če on mene invita v party, mi napiše Can't connect to xbox live party če pa jaz invitam njega in ce on proba joinat mu pa napiše There may be network problems Zdej mogoče je še vedno kriv NAT type ker onmu še vseeno kdaj pa kdaj piše Moderate ali pa Open, kokr si xbox zmisli. Ampak tudi če mu piše Open se ne moreva connectat. Hvala za pomoč
  5. LP! Imam velik problem z xbox livom. Že približno pol leta se z določeno osebo ne morem povezati v xbox live party ali na isti server. Microsoft sem že 100x kontaktiral z mailom, klical sem na telemach, naredu VSE kar je blo možno da bi bil NAT type OPEN, in zdej meni in prijatelju, ki se skušama povezat piše da je NAT type OPEN ampak povezat se še vedno ne moreva. uPnP je enabled, vsi potrebni porti odpri, sva že oba probala če bi delalo, če bi imela xbox povezan direktno iz modema brez ruterja in vseeno ni delalo. Skratka pol leta ali še več se že je*** s tem in še vedno se s to osebo pod nobenim pogojem ne morem povezat v party ali game lobby (če hostam jaz ali in) če nekdo drug hosta in naj oba invita se seveda lahko oba normalno povežema! http://www.shrani.si/f/3t/uj/TUBn4MV/microsoft.jpg To je link do mojega zadnega maila, ki sem ga poslal microsofti, odgovorili so mi pa seveda še bolj glupo kakor na zadnjih 50 mailov, in sicer ker sem omenu da sem iz slovenije so mi dali telefonsko številko do microsoft slovakie. Zanima me če je mel že kdo drug takšen problem in kako ga je rešil. Hvala vnaprej za pomoč!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.