Skoči na vsebino

denis

staroselci
  • Število vsebin

    7
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

denis's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Sem kupil za manj denarja Logitech driving force pro volan. Je prvi volan z FFB in za "tamale" bo dovolj za prvič. Moti me (ali pa tud ne?!) pa, da pri špili GT5 volan hoče it med igro "po svoje" in ga moraš popravljat oz lovit in za to uporabiti tudi nekaj moči. A je to normalno?
  2. ALi nima ta volan (logitech driving force gt) kao švoh pedala ali nekaj v tem stilu? Zdi se mi, da so nekje skritizirali pedala od tega modela.
  3. Ali bi mi lahko kdo svetoval, kateri volan kupiti za GT5, Dirt varjante in nasplošno dirkačine...Pa ne ta dragih ala G25 ali pa G27. Iščem bolj poceni, tam okoli 60-70EUR, pa da bi bil čim bolši za ta keš. Obvezno feedback, pa čim bolše stopalke z uporom,... Trenutno gledam Thrustmaster Ferrari GT Experience, pa nisem siguren u ta model. Seveda bi volan uporabljala tudi hčerka pa sinček. Ima kdo kakšne izkušnje z tem modelom ali mi priporočate kaj drugega.
  4. denis

    Kako počistit notranji disk?

    Bom zaenkrat kar tako pustil, kasneje pa bom vidu... Hvala za odgovor.
  5. denis

    Kako počistit notranji disk?

    Hvala, zaenkrat ne bom formatiru diska, ker sm še čit nov na PS3 sceni. Sem že brisal GAME DATA, pa še ene "brezvezne zadeve", tako da mam zdej 45GB fraj. Bom pa enkrat v prihodnosti tudi to format opcijo naredu. Zamima pa me, kje vidim kateri jailbreak imam. Med sistemom mi piše, da je ver 3.41, samo mislim da je to verzija firmware-ja. Kaj pa jailbreak...in še to...vsakič moram konzolo ugasnit pa pol šele štartat z hitrim pritiskom na On/off in Eject disk...tako da sem skoraj siguren, da to ni jailbreak 3.55.
  6. Moja hčerka je postala lastnica rabljene PS3 konzole z 80GB diskom. Zanima me, kaj in kako lahko na disku počistim odvečne datotreke - tud stare SAVE zadeve od špil, ki jih je igral prejšnji lastnik. Zanima me, kako lahko vidim, če so na disku še kakšne špile? Vem, da je bilo to že odgovorjeno - sam zdaj ne najdem tega sporočila. Pa tudi siguren nisem, če je bilo na tem forumu. A bi mi lahko nekdo to razložil. Hvala.
  7. Pozdravljeni vsi... Imel sem namen kupit PS3 (nov) zPS3 3.55 Jailbreak-om, pa mi prodajalec po telefonu razloži, da če kupim takega, pol ne bom mogu surfat po internetu. Mal se začudim, ker ima PS3 vgrajen web browser in nisem do sedaj zasledil, da bi bila ta funkcija onemogočena s tem. Da si banan O.K. - to razumem, to za brskanje po internetu pa ne. Kako je s to stvarjo? A mi lahko kdo to razloži. Hvala, Denis
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.