Skoči na vsebino

jekleni

staroselci
  • Število vsebin

    13
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

jekleni's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. jekleni

    Xbox 360 vprašanja !

    kaj rabim,tole: http://www.goblin.si/sony-psp/dodatna-oprema/adapter-2xrca-cinc-na-3.5mm-jack ali tole: http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/adapter-2xrca-zenski-na-3.5mm-jack-zenski ??
  2. jekleni

    Xbox 360 vprašanja !

    Kaj vse potrebujem da si lahko navadne slusalke priklopim na xbox ?
  3. jekleni

    Slusalke in xbox

    Ma nee,tiste slusalke ko sem jih dobil zraven xboxa so kar nekaj..Jaz bi rad svoje priklopil. Edit:@TriGGer oprosti da sem novo temo spet odprl :$
  4. No,vceraj sem dobil xboxa,in me sedaj zanima kaj vse potrebujem da lahko priklopim slusalke nanj. Samo to potrebujem: http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/adapter-2xrca-zenski-na-3.5mm-jack-zenski ?? Aja,ce kdo hoce me lahko doda.GT: jekleni Igram pa zdaj samo demote,v pondeljek pa dobim prave igre xD Lp
  5. Kolega v New Yorku ima veliko xbox live kod za 12 mesecev,in ker ne igra xboxa,se je odločil da mi jih da zastonj. Zdaj pa me zanima,če bi kdo kupil kodo za 12 mesecev,za 30€. Seveda jo boste dobili samo po e-mailu,in če mi ne zaupate,bom jo nekomu poslal vnaprej,da preveri če deluje,potem pa mi pošlje denar. Posljem vnapre jo lahko samo moderatorju/adminu ali pa nekomu ki zgleda zaupanja vreden. Lp.
  6. jekleni

    Nakup xboxa!

    V mislih sem imel ta disk: http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/xbox-360-slim-250gb-trdi-disk PS a če nimam diska,a bom lahko igral black opsa brez problemov ? PSS Zakaj se sploh disk uporablja ? Za kakšne dodatke ?
  7. jekleni

    Nakup xboxa!

    Kaj pa če zdaj kupim 4gb verzijo potem pa dokupim 60gb disk ?
  8. jekleni

    Nakup xboxa!

    Se splača kupiti ta xbox,na tej spletni strani: http://playgame.biz/product_info.php?cPath=100_88_116&products_id=1895 In če kateri ve,katero igro dobiš zraven ? Hvala.
  9. jekleni

    nekaj vprašanj..

    Hvala za odgovor matej... Še ena stvar;kako je z slušalkami?Ali lahko priklopim navadne slušalke ki jih imam doma na xbox?kaj vse moram dokupiti?
  10. jekleni

    nekaj vprašanj..

    a je vseeno kateri HDMI kabel? konzolo bom kupil pri goblinu,in bi tam zraven kupil tudi ta kabel.Me lahko linkaš do tistega ki je najbolj primeren,če niso vsi? hvala.
  11. jekleni

    nekaj vprašanj..

    Še eno vprašanje.Se splača ta tv za xbox: http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/470411-lg-32ld350-lcd-tv ??
  12. jekleni

    nekaj vprašanj..

    Hvala matej,pa se orpavičujem da sem odprl novo temo .. PS potem si bom kupil 250gb,da nebo kakih problemov Hvala še enkrat.
  13. V kratkem si nameravam kupit xboxa. Zdaj pa me zanima: 1.Kakšna je razlika med 4gb verzijo in 250gb 2.katere verzije xboxa obstajajo?(elite,....?) Več vprašanj bom imel,go odgovorite na zgornji 2.. Lp
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.