Skoči na vsebino
 • Sometimes
 • No News = Good News
 • Sometimes
 • Battlefield 5 open beta is all you need!

Anduril

vrhovni
 • Število vsebin

  4 732
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  36

Anduril je nazadnje zmagal dne, Oktober 27 2017

Anduril je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

205 vsevednež

7 sledilci

Več o Anduril

 • Stopnja
  wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.
 • Rojstni dan 06. 05. 1984

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  Andureel
 • PSN ID
  /
 • Wii Friend ID
  0050 4710 1317 1192
 • Steam ID
  Andur1l

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan uporabnikov.

 1. Anduril

  TV Serije

  Loki, Scarlet Witch, Other Marvel Heroes to Get Own TV Series on Disney Streaming Service Oho? Lokija bi še gledu. 😘
 2. Anduril

  Cyberpunk 2077

  Nisem gledal celih 48 minut, ampak slin slinič slinkovan. 🤤 Če je Deus Ex serija po Mankind Divided na pol hin (šmrc), bo tole lepo zafilalo luknjo v tem žanru.
 3. Anduril

  TV Serije

  Uh, kokr časa ponavadi pri teh Marvelovih serijah traja, da pride ven naslednja sezona, pomoje ni najmanjše variante, da bi bila že letos S2 ...
 4. Anduril

  Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  Hvala za opozorilo, sploh nisem porajtal, da je regijsko omejeno.
 5. Anduril

  Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  Humblebundle ima trenutno PS4/PS3/Vita bundle: https://www.humblebundle.com/games/capcom-sega-psn Manj kot 13€ za 7 PS4 špilov, nej švoh.
 6. Anduril

  Glasba v igrah

  Jebemtiš, sploh nisem poznal tega špila. Zdej poslušam musko, ki je super, malo prebral komentarje, pogledal trailer in zdej ga moram v bližnji prihodnosti nabavit. Damn you, conali, damn you and my eternal backlog!
 7. Anduril

  Glasba v igrah

  Time to wake this topic from its long slumber ... Tole je noro. Glasba, ki so jo Martin O'Donnell, Michael Salvatori in Paul McCartney spisali kot neke vrste glasbeni prequel pred izidom Destinyja, pa albuma potem fucktardi pri Bungie zaradi spora z O'Donnellom nikoli niso izdali. Na srečo je O'Donnell še kot Bungiejev audio lead raztalal nekaj končanih albumov in decembra lani, po petih letih čakanja, ga je nekdo končno leaknil.
 8. Anduril

  TV Serije

  Jessica is back, kapow!
 9. Anduril

  filmi in napovedniki

 10. Anduril

  Boldly Where No Man Has Gone Before (in/out)

  Ja, najprej tole na tisočo potenco. Nikoli mi ne bo jasno, kako smo lahko kot rasa tako tupi, da namesto za raziskovanje veliko večino denarja in časa ponucamo za trivialne zadeve. Bljeh. Tole, npr.: ... me odpihne čist. In če bi mel cajt, bi takoj začel raziskovati vse, kar se da o vesolju. Tako pa samo kako uro powikipediam, dokler me naslednjič ne sezuje kak takle posnetek ali pa miljavžent zvezd na nebu, ko sredi noči sprehajam kuželjne. In čeprav me je v mladosti melo, da bi šel študirat arheologijo in se strinjam, da ne vemo pol pohanga klinca o zgodovini Zemlje ter da je nujno potrebno več raziskovanja, bi dal vsekakor vesolju u orto prednost v raziskovanju, enostavno zaradi obsežnosti. Mislim, da je velika večina bodočih fizikalnih/kemijskih in posledično tehnoloških/inženirskih odkritij vezana na vesolje, brez tega bomo pa itak prilepljeni na Zemljo ozr. vsaj osončje v nedogled. Pa kokr je gravitacija jeba in je cel dosežek spravit nekaj dol v vesolje z Zemlje, si malo mislim, da rinjenje ozr. vrtanje v miljarde ton fakin stisnjenih kamnin tudi ni lih mačji kašelj.
 11. Jst pa vidu tale topic šele dons, inštaliral pa prejšnji teden. Sorči.
 12. Razdeli se med vse, ki pridejo do konca.
 13. Anduril

  Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  Easy money, pa še Wii U se je tako mizerno prodajal, da večina folka teh špilov nikoli ni igrala. Glede na prodajo Switcha bo tole lahko imelo x5 občinstva, tale Tropical Freeze je pa baje itak fenomenalen špil. No complaints from me.
 14. Anduril

  Super Mario Odyssey

  Metacritic http://www.metacritic.com/game/switch/super-mario-odyssey/critic-reviews Score: 97 Opencritic http://opencritic.com/game/4504/super-mario-odyssey Score: 98 Spet en beden first party špil, jao.
 15. Anduril

  RAČUNALNIŠKE REVIJE

  Jao, the end of an era, res. Upam, da jim uspe kaj zrihtati, da še kako naprej izdajajo. Pa to tako, da bodo reveži kaj plačani za to.
×