Skoči na vsebino

Anduril

vrhovni
 • Število vsebin

  4 681
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  32

Anduril je nazadnje zmagal dne, Julij 26

Anduril je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

175 poznavalec

7 sledilci

Več o Anduril

 • Stopnja
  wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.
 • Rojstni dan 06. 05. 1984

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  Andureel
 • Wii Friend ID
  0050 4710 1317 1192
 • Steam ID
  Andur1l
 1. Wolfenstein II: The New Colossus

  Pa ja. Tle mam špilov za do konc življenja. Kdej, ko bo denar, pa še kako konzolo dejansko.
 2. Wolfenstein II: The New Colossus

  The Old Blood na Gamesplanet UK za dobre štiri evre ... here we gooooo! Again.
 3. Wolfenstein II: The New Colossus

  Čist preveč, sam hype ma prednost.
 4. Wolfenstein II: The New Colossus

  Itak, sam če mam na izbiro eno ali drugo, bo vedno tipkovnica in miš. Pa zdej čist nahypean na New Colossus, ko bo ven pršu pa ne bom hotu dat tok denarja in bom spet čakal pol leta, da cena pade.
 5. Wolfenstein II: The New Colossus

  300€ za upgrejdan komp si še nekako lahko upravičim, ker je špilanje ene 5% njegove uporabe, samo za gejming pa lih ne. Sploh pa špilanje FPSjev na kontroler, bljeh ...
 6. Wolfenstein II: The New Colossus

  Jao, do tegale špila bi si moral nekak CPU upgrejdat, da mi bo lepo delal ... how, god damnit, hooooow?! Zdele špilam enko in mi je tole čisti hypeo hype. Edit: O, kwa smešno stlači smileye tale nova verzija Invisiona, hah.
 7. Killing Floor 2

  http://wccftech.com/killing-floor-2-runs-1800p-xbox-one-x/
 8. Nintendo Switch (bivši NX)

  Kljub genialnostim Nintenda se prodaja k tople žemljce: https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/hard_soft/index.html https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/software/index.html
 9. Nintendo Switch (bivši NX)

  ... in aplikacija je čisti polom: https://arstechnica.com/gaming/2017/07/early-tests-show-bizarre-issues-with-nintendo-switch-voice-chat-app Jao, jao ...
 10. Nintendo Switch (bivši NX)

  Nintendo Switch Online aplikacija za mobilce je zunaj, čeprav omrežje še ni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znca&rdid=com.nintendo.znca&pli=1 https://itunes.apple.com/au/app/nintendo-switch-online/id1234806557?mt=8 Če hoče kdo probat vnaprej.
 11. Nintendo Switch (bivši NX)

  Nja, tut vprašanje je, kok in kdaj se bo to dobil pri nas ozr. po Evropi. A se mal predčasno sekiramo, k nas ma že ful Switcha?
 12. Nintendo Switch (bivši NX)

  Sej to je v bistvu poceni, glede na to, da se v ZDA prodaja za 89,99$. Tale Nykov je pomoje miljavžentkrat boljša izbira - neprimerno manjši in bolj prenosen, pa še skoraj polovica cene.
 13. Novičke...

  Ja, mini retro konzola z modernimi priključki.
 14. Beyond Good and Evil 2

  No, tole je očitno tudi bulšit, ker: Polno nekih napačnih novic o temu špilu povsod, hm ...
 15. Super Mario Odyssey

  Meni deluje pa super tale Odyssey. Bolj realni svetovi me sploh ne motijo, tisti ljudje v mestu so že malo ekstrem, ampak znajo bit zato absurdno-zabavne situacije, tale soul-stealing-hat mehanika deluje pa top šit ideja. Also: https://www.polygon.com/e3/2017/6/15/15811558/super-mario-odyssey-co-op-cappy Woot, woot! Bova spet lahko z dečvo skupej prešpilala! Nekoč.

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×