Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

Anduril

vrhovni
 • Število vsebin

  4 643
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  28

Anduril je nazadnje zmagal dne, Marec 3

Anduril je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

150 poznavalec

7 sledilci

Več o Anduril

 • Stopnja
  wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.
 • Rojstni dan 06. 05. 1984

Gamertags

 • XBOX Live
  Andureel
 • Wii Friend ID
  0050 4710 1317 1192
 • Steam ID
  Andur1l
 1. Ja, tale Thor 3 izgleda super, glede na to, da sta bila prvedva bolj boga. GotG Vol. 2 pa ma da bo čista ekstaza, še posebi k so si prvi reviewji enotni v tem, da se ti smeje od začetka do konca. So. Much. Hypeeee.
 2. Super deluje. Hitrostno pomoje nekje med Q3 in QW, ki je bil res odtrgano hiter. Na kontrolerju pomoje s takimle špilom nimaš za pol bureka, razen če bi bil čist ločen playerbase med PC in konzolaši, kar je pa spet bruh. Also, en kolega je že v Closed Beti. Mene ne marajo zaenkrat.
 3. 60$ bi bilo veliko, ja. Samo se Switch v ZDA prodaja za 300$, torej je razlike samo 43$, v to pa še niso vkalkulirane trgovske marže. Če jih kej poznaš, ti je verjetno jasno, da več kot par dolarjev, če sploh kaj, Nintendo trenutno na Switchu ne zasluži. Zato verjetno v bližnji prihodnosti tudi ni za pričakovati kakega spusta cene, vsaj dokler Nintendu zaradi množične produkcije konkretno ne padejo cene komponent.
 4. Za vse (*kreh* ksichatterorist *kreh*), ki kričijo, kakšen cenovni nateg je Switch ...
 5. Eee, na to pa sploh nisem pomislu. Ja, zna bit to. Hvala.
 6. Em. Je kdo sprobaval na Androidu Super Mario Run? Ga lahko inštalirate? Meni ga na mojega Nexusa 5 noče, pomoje zaradi države? Ne vem, kaj bi ga drugače motilo ...
 7. Pointer/IR kontrole na Switchu (nisem si jih namislu, hura!):
 8. Ne, Frikjent je tole: http://www.imdb.com/title/tt3582458/ Vem, ker moja starša na RTV Sloveniji zdej to gledata in vsake tok men težita, če jima lahko posnamem.
 9. Haha, hudo, to je Q3DM6. Upam, da bo tut iz QWja kakšen remake.
 10. Jebote Andurii, AnduriL sem, LOL. Ma, jst sem se kr prijavu na beto. Moja Quake zgodovina mi to zapoveduje, čeprav ni časa. @matej1990: Mislim, da id še nobenega svojega multi-only naslova ni delal za konzole ... po svoje logično, ker bi meli potem čisto razdeljeno bazo igralcev, pa si verjetno tega glede bodočih lig in turnirjev ne želijo.
 11. Žalost, žalost, da vsi štrajkamo ob izidu. Zna bit pa zato konec leta odpuljena prodaja, če bo res še Mario izšel ...
 12. http://www.polygon.com/2017/3/2/14792066/nintendo-switch-friend-code-response
 13. Živi bili pa videli ...
 14. Ne vem, za koji klinac so potem odprli registracijo tistih Nintendo ID al kaj so par dni nazaj, če še vedno s friend codes težijo ...

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.