Skoči na vsebino

Rakolazagiz

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Rakolazagiz

  1. Ko sem Xbox 360 priklopil na PC Monitor model Samsung P2470LHD ter uporabil tale kabel: http://igabiba.joker.si/izdelek.php?menu=5⊂=16&izdelekId=4181 je bila slika precej grda kljub temu da naj bi slo za HDMI kabel. Ima mogoce kdo kaksne izkusnje z tem oz. nasvete?
  2. Najavil so Special Edition http://www.rockstargames.com/newswire/article/19661/announcing-the-max-payne-3-special-edition.html
  3. Vprašaj prodajalca, menda je odvisno od igre. Ceprav na hrbtni strani pise ponavadi spodaj v katerem jeziku je.
  4. Rakolazagiz

    Battlefield 3

    Lol, jst osebno čakam da poskusim beto da si ustvarim vsaj približno vtis kakšen je multi zaradi katerega pravzaprav kupujem spil, ce bo vse lepo in prav kakor pricakujem bom preorderu Limited Edition za PC.
  5. Je se kdo nezadovoljen z koncem kampanje? Kot celota mi je bila osebno super, dobro tempirano dogajanje, menjanje okolj, konstantna akcija več ali manj ter krasno vzdušje. Je res da je občasno kakšno okolje preveč similiar Bulletstorm ampak meh. Kakorkoli predvsem me moti zadnja cutscena v igri in kako se zadeva konča tako da any thoughts on that?
  6. Malce noobovsko vprasanje, kje aktiviras kodo za Griffina ki sem jo prejel z Facebooka? EDIT: Thx, damn nisem vedu da je tok simple *sigh*
  7. Jaz sem tudi kupil v mullerju ter je box v nemscini, drugace pa mislm da je tisto samo promocija za tale izdelek: http://playtech.si/p/3/3812/xbox-live-gold-narocnina-12-mesecev-2-meseca-bonus
  8. Stane 59,99 in v nemscini je naslovnica, igra pa v anglescini. Tako da odvisno koliko ti je do tega da mas ovitek v anglescini jst sm samo zato kupu v mwlullerju ker sm mel opcijo da menjam igre.
  9. Danes sel po igro v Muellrja oz. zamenjal za kaksen teden nazaj kupljeno igro + dodal 15€. Se lotil kampanje in mi je osebno kar nad pricakovanjo do sedaj, skocil v versus match in dobil Lambency cisto po nakljucju ftw Edino "razocaranje" je mogoce da spil nimam kaksnega posebej manuala kakor pri enici ampak to je irrelevant glede na to kako super je igra.
  10. Danes kupil GTA 4 Complete Collection, shoud keep me busy for a while. Drugace pa Halo Reach vec ali manj.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.