Skoči na vsebino

rulja

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

rulja's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Sem kar spremenil na WPA in zadeva deluje. Drugače pa imam modem od siola na katerem očitno ni AOSS tipke. Hvala za pomoč. lp.
  2. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    No in ravno WPA2 imam jaz Ne tisto z Ljubljano sem mislil,da lahko pol tm... Itak sem 6 X na teden v Ljubljani. No ko sem prejšnje dneve probaval,kaj je narobe z wi-fi jem. Sem pod : wlan settings,kliknil Automatic,potem pa AOSS'tm. Ko pa sem kliknil mi napiše Press and hold the Aooss button of the access point until the aoss indicator starts blinking. If you..... Kje sploh je ta aoss button ? Ker ga na psp -ju vsaj pomoje ni. Vem,da sem že nadležen ampak,mi vsak vaš odgovor koristi in dobim nadaljne informacije. Namesto,da se matram z googlanjem.
  3. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Očitno je vredu. Očitno res dostopna točka WPA noče več prijeti na psp-ju. Sem domačo wi-fi povezavo "preoblikoval" in jo odklenil,in dela. Potem pa ponovno zaklenil in ponovno ne dela. Tako,da je očitno res v tem napaka. Hvala in lp.
  4. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Jaz imam wpa zaščito wirelessa. Sosed pa web pa mi obakrat napiše,da security : not supported ( osivi ) in sploh nemoreš klikniti drugega kot back. Bom pa šel v ljubljano in tam probal najti en free wi-fi. Ker ga v našem kraju skor sigurn ne bom najdelj.
  5. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    No ko smo že pri tem sem odkril spet novo težavo.Sem malo googlav pa nisem našel kake pametne ideje. Težava je sicer ta. Na psp -ju mi nič več ne deluje wi-fi. Katero koli dostopno točka ( odprto,zaprto ) mi napiše : The access point was not detected. The signal of the access point may be weak or the ssid you entered may not be correct. Ko potem kliknem : [New Connection] --> Scan -->scanning --> SSID - .... Security - not supported Signal strenghth - 100 % V čem je zdaj to point,prej je normalno delalo zdaj pa ... Če ma kdo kako idejo če tud napačno bi prosil za nasvet. Hvala. Lp. rulja
  6. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Tudi to sem rešil.Kako enostavna zadevca pa koliko ur sem zabil Vseeno hvala.
  7. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    No in imam že novo težavo. Glede na to,da se mi je PSP srečno prižgal ta težava verjetno ni tako huda kot bi bila lahko tista prej. Problem sedaj je sledeči. Psp--> dela normalno se prižge,na njega lahko daš datoteke vse normalno. Ko pa zaženeš igro se ta lovda,lovda in lovda.Ko se že na lovda pa "šteka" tako,da je brezvezno igrati. Pri igri takken pa ko se že na "lovda" pa ne moreš niti izbrati igralca s katerim bi se boril. Ima kdo kak nasvet ? lp. rulja Ps.Zdaj ko se je prižgal sem videl,da nisem zagnal e-boot ampak Pro psp firmware update,nakar je šla baterija zjutraj pa je bilo tisto
  8. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Nisem ravno googlav ampak našel rešitev ( na srečo ) Preprosto sem psp do max. napolnil ven dal memory stick in baterijo malo počakal. Dal baterijo in memorystick nazaj. In se je prižgal.( na srečo ni bil brick ) očitno lp .
  9. rulja

    Psp-2004 --pomoč

    Zdravo sem nov na tem forumu. Ker je zelo veliko tem in se mi ne da vsake posebaj zdaj brati sem ustvaril novo. Problem je sledeč. Imam Psp-2004 -slim. Pred kakim mesecem dni sem psp odklenil z nekim e-bootom z interneta,katera navodila sem dobil od tistega,katerega psp sem kupil. ( bil je nov,zapakiran neodprt) ( zdaj 2 odklenjen ) Danes pa ko sem ga prižgal,se psp normalno prižge,vendar ostane pri črnem zaslonu. Pri power gori zelena luč vendar je zaslon črn in sploh se nič ne pokaže. Nazadnje ko sem ga prižgal sem ponesreči še enkrat zagnal e-boot. Vse je teklo normalno (se ni hotelo izključiti ) le psp baterija mi crknila.Psp sem pospravil,danes pa to. Upam,da se problem,da rešiti.In da dobim kake dobre informacije. ( trenutno ga polnim,da se baterija do max. napolni ) Lp.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.