Skoči na vsebino

Neytz

staroselci
  • Število vsebin

    19
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    4

Neytz bitje nazadnje osvojilo dan Marec 17 2013

Neytz je imel/a največ lajkane vsebine!

Neytz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Sloves v skupnosti

  1. Neytz

    3DS Friend Codes

    Nastavit moraš na eno od podprtih regij. Predlagam ti irsko, ker imaš potem eshop v angleščini in cene v evrih.
  2. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Kot meni Tri, sploh ko sem s kolegom probal splitscreen arena quest in nobnenmu nič jasno. Zdej bi si rad sestavu jaggi armor pa mi očitno špil, ker ti baje ne da tega kar si želiš, ne bo tako zlahka pustil do celotnega kompleta. A voice chat je že al to še v kakšnem patchu dodajo?
  3. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Jaz imam nekje 26 ur in se popolnoma strinjam s tabo. Ker ima toliko vsebine, te igra, če te seveda pritegne, lahko zaposli za kar veliko časa. Zaenkrat mi zadostujeta shakalaka soigralca, po zaključku questov v Moga vasi pa bom ravno zaradi multiplayerja nakup WiiUja težko odlašal. Do zdaj sem uporabljal hunting horn in ko enkrat nadrkaš orožje lahko izvajaš kar dolge kombinacije, vendar jih z izvedbo melodije prekineš. Kaj uporabljaš ti? Da nebi pristal na kakšnem izmed zakletih charm tableov, ki določajo kakšne skille imajo talismani ki jih dobivaš, sem preveril in ugotovil da sem na T7.
  4. "SLICKSPRING10UK" je pa kupon še za dodaten popust
  5. Neytz

    Monster Hunter 3G

    opis Škoda. Pravilno da se prej pozanimaš! Prednaročil pa čim manj, .
  6. Neytz

    Monster Hunter 3G

    vodic za zacetnike vsi za knjigo, da potem ne bo poškodb
  7. Neytz

    Monster Hunter 3G

    >http://www.youtube.com/watch?v=JZPfS29goEw Škoda da rabiš Wii U za online, tole aplikacijo bi lahko dal tudi na Wii.
  8. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Ko igraš sam so tele jače pošasti res velik zalogaj, vendar pa imaš za queste na voljo 50 minut. Kar precej časa pa ti vzame tudi nabiranje in priprava na bitko, preden se odpraviš na quest. Igra zato ne bo všeč vsakomur, tudi bojevanje zahteva potrpljenje in dobro poznavanje animacij pošasti in tvojega lovca. Za lažjo predstavo je za sistem bojevanja dobra primerjava igra Punch-Out.
  9. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Za kamero imaš lock-on funkcijo, pri 3DSu na spodnjem zaslonu spodaj desno pritisneš na ikono pošasti in nato s pritiskom na L gumb usmeriš kamero proti njej. Plesiotha tudi meni še ni uspelo, malce vaje pa bo Brez CPPja je pod vodo malo težje manevrirat vendar lock-on kar precej pomaga. Seveda če želiš pošast premagati, jo moraš opazovati in poznati njene znake, premike in napade, da se jim lahko umakneš ali jih blokiraš. Health bara ni, po obnašašnju pošasti pa vidiš koliko si jo že obdelal. Bolj je ranjena, hitrejša in agresivnejša postane ali pa odskaklja in zbeži, tudi slinijo se in sopihajo. Rane se tudi vidijo, samo pozoren moraš biti, kar je na 3DSu malce težje. Mislim da so bitke tako bolj napete in res dajejo občutek lova.
  10. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Ultimate ima veliko nove vsebine, pravijo da nekje 70% več kot Tri iz Wiija, tudi nekatere stare stvari kot recimo oklepi imajo drugačne skille. S pošastmi se moraš boriti premišljeno. V bitko moraš priti oborožen do zob s pastmi, bombami in zdravilnimi napoji. Da ne bo pomote, v igri ne izboljšuješ lika temveč si sestavljaš orožja in oklepe. Zato nabiraš materiale in po dobljenih bitkah pošasti odereš in iz njih dobiš kakšno kost, čekan ali kožo. Igra je res huda, jaz bom za začetek nabavil 3DS verzijo, tako da se obvezno moramo kdaj dogovorit za hunting party
  11. Neytz

    Monster Hunter 3G

    Ima kdo namen nabavit tole? Kdor še ne pozna igre in ga zanima naj si pogleda tole: http://www.destructoid.com/producer-ryozo-tsujimoto-talks-monster-hunter-3-ultimate-245037.phtml >http://www.youtube.com/watch?v=bY-4lDBSG5w >http://www.youtube.com/watch?v=z_IeMWRVwH8
  12. >http://www.youtube.com/watch?v=x6sf0IqNaeA&feature=player_embedded
  13. Želel sem napisati, da so na Nintendovih zaenkrat drugačne. Po eni strani se strinjam s tabo in slej ko prej ga bodo tudi sami dodali. Do takrat pa je tudi Vita odlična konzola in upajmo da jo Sony podpre s čim več igrami. Mene Wii U navdušuje. Medtem ko se mi pri 3DSu baterija ne zdi slaba, bi za Wiiujev gamepad znala biti problem.
  14. Tole bo očitno odlična nadgradnja. Kupite zdaj XL ta da bomo loh streetpassal ja.
  15. Kot je rekel Anduril, drugi circle pad je opcija, takšna je ta generacija. Igre z dvojnim analognim vnosom so trenutno na konzolah, na ročnih konzolah so drugačne in jim po večini zadostuje en circle pad. Mene najbolj zanima kakšna bo slika na tako velikem ekranu
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.