Skoči na vsebino

calvooo

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od calvooo

  1. Igral na 360ki, ampak next gen izgleda hudo. Se pa sprašujem zakaj sta na IGN GTAV in GTAV Online prikazana posebej v rubriki iger za PS4? In oba z datumom oktober 2014.
  2. calvooo

    Xbox 360 vprašanja !

    Hvala, se mi je zdelo da bo to to. Sem pa tudi včeraj našel na netu da slovenija ni podprta. Kar se meni zdi zelo bedno... kako naj uporabnik ki se prvič sreča z xboxom to ve, in še tista fora.. en mesec trial gold account, kjer moreš obvezno vpisat št. kreditne kartice itd. In po enem mesecu ti avtomatsko vzamejo denar dol za naslednji mesec. Razen če prej to prekličeš.. bedno. Še bolj debilno pa je da morem sedaj počakat 3 mesece da bom lahko spremenil region podatke.
  3. calvooo

    Xbox 360 vprašanja !

    Pozdravljeni Imam en problem na xboxu, oz z xboxlive. Pred 1. mesecem sem kupil nov xbox360.. vse lepo in prav. Ustvaril sem si free account in začel z igranjem FM3, pred kratkim pa sem prešaltal na FM4. Tudi do tukaj je vse OK. Težave so se pa pojavile pred 5. dnevi. Sprva se xbox ni povezal z xboxlive, javilo je napako in kodo. Čez dva dni sem se lahko povezal ampak ne morem dostopat do xboxlive vsebin in free DLCji ki so za FM4. Poskusil sem z network testom ki ni javil napake, resetiral router (linksys) in se ponovno povezal. Spet ni javilo nobene napake. Je pa zanimivo da sem si naredu še en free account in deluje normalno, lahko dostopam do vseh vsebin. Ima kdo kakšno rešitev, ker bi rad ohranil prvotni profil zaradi save game in napredka pri igri?? Sem že iskal na xbox support rešitev, in edino kar lahko še poskusim je clear system cache. In a je mogoče težava v tem da sem si en dan pred pojavom težav na xboxlive spremenil region iz USA na Slovenia in vpisal payment podatke? Ker na drugem profilu nisem nič spreminjal in dela.. Lp
  4. calvooo

    Gran Turismo 5

    Ja to sem prebral da so standard avti malce slabši. Imam tudi dva premium avta in sta za odtenek boljša. Sem dons nastavitve monitorja resetiru na default in še eno opcijo v ps3 menuju bom sprobal če bo razlika. Potem pa javim. RGB če imaš na full naj ne bi bila vedno dobra izbira. Sem nekaj bral na tujih forumih.
  5. calvooo

    Gran Turismo 5

    Sem nov tukaj in na novo imam tudi ps3 in gt5. Vse ok, namestil zadnji update, posodobil igro pred prvim igranjem. Sedaj pa bi rabil pomoč. Slika v home meniju je super, prav tako v menujih gt5. Ko pa gledam avto garaži pa je slika nečista, ni tiste ostrine in je avto prou čuden. Tudi med dirko ni avto tak kot bi mogu bit. Zato bi prosil za pomoč pri pravilnih nastavitvah. Sem že preizkušal pa mi ne porata. Imam pa prek hdmi kabla na monitor. (LG W2261VP) Lp
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.