Skoči na vsebino

Kratos

staroselci
  • Število vsebin

    312
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

1 sledilec

Kratos's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Taka mašina z hardware komponentami ki jih ima nemore štekat tudi če ga zafilaš do zadnjega byta podatkov. Plus da je na njem cyanogen je tudi en velik plus. Nisem imel namena kupit telefona vendar po videnih reviewih sem si ga tudi sam nabavil.
  2. Exactly... Random auto generated svetovi ki se bodo oblikovno ponavljali in jih boš imel že do vrha glave ko jih boš obiskal 100. Edina dobra stvar tega špila je da bo za "zgled" bodočim open world špilom. Recimo kakšen Mass effect na tak način potovanja iz planeta na planet bi bil vreden igranja, do takrat pa bodo taki špili še v povojih in ne bodo obetali prav veliko, vsaj zame ne.
  3. Kratos

    Nakup Xbox One konzole

    Nevem, jaz če bi še enkrat kupoval bi vsekakor kinect vzel. Ker če ga neboš kupil zdaj, ga boš garantirano čez leto, dve vendar cena bo ostala približno enaka tako da si na istem. "Tadobri" špili za kinect 2.0 šele prihajajo, Kinect zaenkrat ni pokazal niti K-ja od vsega kar zmore. Je pa vsekakor zabavno kakšen fighter within vžgat s kolegi, te kar zmatra če greš par rund Aja pa ko se navadiš na glasovne ukaze negre brez njih ko to skombiniraš z kontrolerjem narediš vse 80% hitreje.
  4. Kratos

    Nakup Xbox One konzole

    Najboljš je da se zapelješ v graz in konzolo fizično kupiš. Drugače pa lahko pogledaš tudi na bolho če je kakšen rabljen z garancijo cenejši če ti ni to ovira. Netflix sicer ni podprt v naši državi in ne deluje vendar z malo branja ter volje lahko preko proxy serverja to naštimaš. Sem priklopil xboxa na tv da sem videl kaj sploh deluje in sicer TV lahko gledaš, upravljaš kanale, glasnost,... z glasovnimi ukazi vendar pa se tu uporabnost konča. Je pa zanimivo ker lahko dejansko v sekundi preklopiš iz igranja igre na TV
  5. Kratos

    Nakup Xbox One konzole

    Si prepričan da je pametno naročat tako stvar prek interneta? Boš imel hece pri uveljavitvi garancije če bo šlo kaj narobe. Live račun narediš kjer ti paše, če imaš namen kupovat igre preko stora potem si izbereš US račun kjer so cene v dolarjih in te pridejo stvari bistveno ceneje od naših cen (oz. cen v funtih/evrih), če nimaš namena kupovat na veliko in si bolj nagnjen k ploščkom ki jih lahko kasneje prodaš potem lahko izbereš bilokateri račun, vse je odvisno kaj preferiraš. Osebno sem na začetku imel kreiran UK račun vendar sem ga spremenil na US ker se mi zdi da imajo več akcij oz. freebies Glede jezika je pa tako da imaš primarni jezik naštiman v nastavitvah tako da ni vezan na tvojo regijo računa. Ni komplikacij, vse igre so region free in delujejo na vseh konzolah v vseh državah. Pravtako velja za xbox live gold, načeloma delujejo vsepovsod. Priporočam nakup Live kode na strani: http://cardscodes.com/, kjer je obenem tudi najcenejši xbox live gold za 12 mesecev (pičlih 30€). Da, nemške igre imajo angleški jezik (Hell, mislim da imajo možnost angleškega jezika tudi igre za kitajski trg). To je pa še čist topla informacija tako da bomo videli kakšni špili bodo prišli gor, zaenkrat se stvar vsekakor splača če še nisi preigral "tadobrih" špilov. In tudi za to predvidevam da nebo komplikacij, ker se bo ponovno naročnina (sklepam) vezala na tvoj gamertag tako da nebo nobenih region ovir.
  6. http://www.ea.com/eaaccess/ Če bo cena ostala na 5$ je tole res win, še posebej ko se nabere malce več iger.
  7. Ok super ter hvala za informacije
  8. No saj ravno igram glavno zgodbo vendar to lahko traja še kakšen mesec glede na to da je vreme idilično zadnje čase. Samo 2 ure pa pol je dolg DLC? to je pa res malo ampak če praviš da je dober potem ni da ni. Saj ga pa prek Amazona oz. ebaya kupim in odštejem tistih 10€, toliko je menda pa vreden, ali so mogoče kakšni zapleti z digitalnimi kodami ?
  9. Je kdo igral DLC left behind ? Se splača nabavit ali je prekratka in bolj tako-tako ?
  10. Kratos

    Nakup PS4

    No ker sem edini predstavnik Xbox One konzole, ko ravno govoriš o ceni x1 ti lahko povem da so pred kratkim začeli prodajo xbox one konzol za isto ceno kot PS4 vendar brez kinecta. Vidim da te ravno cena najbolj moti pri Microsoftovi konzoli tako da se cena sedaj giblje okoli 350€ in je enaka oz. podobna ps4-ki. Zdaj pa preglej igre in dobro premisli katere igre so ti bolj všeč Na koncu si itak na istem če bi pri ps4-ki kupil kamero oz. kinect pri x1.
  11. Kratos

    Nakup PS4

    No, nekako moram komunicirat na nivoju Bartale ker drugače se bojim da nebo razumel. Nočem nobenega napadat oziroma žalit Tako kot je @josko napisal, poglej si gameplaye, trailerje in če ti je všeč kar vidiš se odloči glede tega pri izbiri iger.
  12. Kratos

    Nakup PS4

    @Bartala se opravičujem, sem kar malce pozabil da je tvoja iq kvota malce nizka. Njemu so očitno všeč "predvsem dirkaške simulacije" in ti mu odgovoriš "ti kar kupi konzolo neglede na igre, bodo že prišle dirkačine čez leto, dve če bo vse po sreči". Bravo, naj mu en admin da podimenski napis "Bimbo" da ga bodo ljudje jemali z rezervo. @nikkostajnsek Najprej pozanimaj o konzoli ki jo boš kupil in kot sem rekel o ekskluzivnih špilih ki jih ponuja, vsi špili ki so te "navdušili" so multiplatform in jih lahko igraš na obeh konzolah. @matej1990 Kaj se pa ti smejiš? saj si napisal isto stvar kot jaz, naj pogleda še za drugimi naslovi kot je forza ki je na drugi konzoli ? Bartala že razumem da je malce zaostal vendar glede na tvoj komentar mi pa ni jasno saj se praktično samemu sebi smejiš
  13. Kratos

    Evolve

    Dokler se igre zamikajo pomeni da imajo cilj izdati dokončano igro in ne neko srednjo žalost kar zadnje čase nekateri developerji izdajajo in pobirajo velike denarje za igre ki jih nebi uvrstil niti v beto. Upam da se bo to popravilo, saj so ljudje čedalje bolj zabiti in kupujejo nedokončane igre za ceno polnih (eden od mnogih primerov je battlefield 4) in s tem zbijajo kvaliteto iger na celotnem trgu.
  14. Kratos

    Nakup PS4

    Kaj bi bilo šele če bi držal kontroler xbox one v rokah V glavnem prva stvar pri nakupu nove konzole je ta da pogledaš vse izdane ter prihajajoče ekskluzivne naslove iger za obe konzoli in se odločiš za nakup glede iger ki jih konzoli ponujata, potem druga stvar je kontroler (preizkusi oba in potem povej kateri ti bolj sede). Vendar pa če si se že odločil potem gremo na igre. Najcenejša varjanta je da kupiš rabljen špil, tako boš prihranil polovico cene, ko pa igro preigraš pa jo enostavno prodaš naprej. Zdaj če si pristaš dirkačin potem nemorem brez da bi omenil forzo 5 ter prihajajočo forzo horizon 2 vendar nastane problem ker sta to Microsoftovi ekskluzivi tako da se boš moral na ps4-ki zadovoljit z Driveclubom ki pa žal nebo open world. Kot sem rekel malo poglej za špili in ne hiti v nakup da ti nebo žal ker bo na koncu imela druga konzola več iger ki so po tvojem okusu in jih boš lahko gledal le po youtubu.
  15. Kratos

    Gears of War 4

    To je to, do takrat naj pa lepo portajo dosedanje dele gowa na xbox one in jih razdelijo v games with gold pa se bo dalo počakat na nov naslov
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.