Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

japanboy

legenda
 • Število vsebin

  4 902
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  102

japanboy je nazadnje zmagal dne, Julij 19

japanboy je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

738 guru

Več o japanboy

 • Stopnja
  PS4 WHERE GREATEST PLAY
 • Rojstni dan 25. 05. 1985

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • lokacija:
  Odkjemislisdasem

Gamertags

 • XBOX Live
  GroovyDolphin61
 • PSN ID
  konslotation4
 • Steam ID
  kukavicasedi

Nedavni obiski profila

1 387 ogledov profila
 1. Nova "prikolica":
 2. Napovednik:
 3. Sony išče uporabnike, ki bi bili pripravljeni testirati nov FW v5.0, ki bo izšel v prihodnjih tednih. Uporabniki se lahko za sodelovanje prijavijo tu. O izbiri pa bodo obveščeni po emailu. Zaenkrat več informacij kot le to da se išče uporabnike, ki bi bili pripravljeni testirati nov FW ni znano, kot tudi to kdaj bo zadeva izšla. Morajo pa uporabniki biti starti vsaj 18 let, imeti dostop do glavnega PS4 računa in imeti internetno povezavo. Klik
 4. Najnovejša posodobitev igre v6.66 bo omogočila vse DLCje lastnikom igre - zastonj na voljo za dolpoteg. Torej, kdor si lasti omenjeno igro in ni kupil SP, bo zdaj lahko vse DLCje za igro dobil zastonj! Bolj podrobno o novi posodobitvi in bolj jasne informacije. Vir
 5. Pri Telltale Games so najavili podrobnosti o 3 njihovih igrah. Prva zadeva nadaljevanje Batmana, ki se bo glasilo Batman: The Enemy Within. Nova sezona bo na vrsti v mesecu avgustu - 8. avgusta Druga novica zadeva The Wolf Among Us 2 - igra bo dobila nadaljevanje enkrat prihodnje leto, medtem ko se zadnja novica dotika The Walking Dead, poglavje pa bo nosilo naslov: Final Season in bo kot sam naslov predlaga tudi zadnje v seriji. Izid le-te je planiran za prihodnje leto. O TWD: O Batman: The Enemy Within: Vir
 6. Nova prikolica:
 7. Jup. Par, ja.
 8. Še lista prvih 167 potrjenih dirkalnikov. V igri naj bi jih bilo preko 700. Klik Jaz sem fu*king sold za tole igro. Izjemno vesel za Centenaria in Veyrona. Če bo pa še Chiron bo pa to češnja na vrh torte.
 9. Tema na forumu: Gran Turismo Sport
 10. wrooom

  Igra bo izšla 18. oktobra.
 11. Izid igre je zamaknjen v zgodnji začetek prihodnjega leta - 19. januar 2018.
 12. Lista stez v igri: Evropa: ZDA: Azija in Oceanija:
 13. Znano je, da bo ZDA igra dobila 31. avgusta. V Evropi je izid igre še vedno planiran za jesen. Bodo pa v igro vključeni vsi DLCji, ki so izšli za igro. Vir Igra bo v ZDA na voljo za 19.99$.

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.