Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

japanboy

legenda
 • Število vsebin

  4 522
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  83

japanboy je nazadnje zmagal dne, April 11

japanboy je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

563 ekselenca

Več o japanboy

 • Stopnja
  PS4 WHERE GREATEST PLAY
 • Rojstni dan 25. 05. 1985

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Odkjemislisdasem

Gamertags

 • XBOX Live
  GroovyDolphin61
 • PSN ID
  konslotation4
 • Steam ID
  kukavicasedi

Nedavni obiski profila

1 240 ogledov profila
 1. Očitno se nam obeta aplikacija, ki bo omogočala stream PC iger na Switch. Aplikacija naj bi bila objavljena na Nintendo eShopu. O aplikaciji:
 2. Igra bo izšla 26. maja:
 3. Maj prinaša sledeče:
 4. Kar se je dolgo šušljalo je zdaj dokončno uradno potrjeno. Naslednje poglavje v seriji Call of Duty se bo glasilo Call of Duty: World War 2. Uradno predstavitev pa bo igra doživela 26. aprila ob 19. uri na spletni strani Call of Duty. Zadeva bo postavljena v 2. svetovno vojno kaj več pa bo znanega na že omenjeni datum. Širšo predstavitev oz. prvi gameplay pa lahko pričakujemo na prihajajočem E3ju. Vir
 5. horror

  Napovednik:
 6. #DUCKSFLYTOGETHER https://clips.twitch.tv/PoliteAmazingQueleaBleedPurple?tt_medium=clips_api&tt_content=url
 7. Napovednik za 4. epizodo:
 8. Champion - Galena:
 9. Še ena "govorica" dokler ne bo kaj več znanega. Za letošnje novoletne praznike naj bi se obetal prihod SNES minija. SNES mini naj bi imel enak plug&play in naj bi tako kot NES mini že vseboval predinštalirane igre. Proizvodnja NES mini naj bi se zato tudi predčasno končala zaradi Nintendovih načrtov s SNES mini. Klik
 10. Izstrelitveni napovednik:
 11. Launch napovednik:
 12. ko nastopi kvantna fizika

  Z veliko zamudo pa vendar sem se tud jaz pridružil matej1990. Sem kupil 48urni live gold trial in kupil igro za 28€, sicer brez golda bi moral plačati 69€. Zej pa Rysa dokončam pol pa bom videl al bom Gearse 4 al QB odigral. Ampak špil je must have.
 13. pew pew pew

  Polni napovednik: Še nekaj screenshotov: Na voljo bodo 3 različne verzije igre - Standard, Deluxe in Elite Trooper Deluxe. Za prednaročnike Standard in Deluxe edicije bodo na voljo slednji bonusi: Elite Trooper Deluxe bo prišla s sledečo vsebino oz. bonusi: Boxarti: Klik Klik 2

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.