Skoči na vsebino

japanboy

vrhovni
  • Število vsebin

    7 254
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    356

Vsi zapisi od japanboy

  1. Včeraj je bilo na Gamescom 2023 najavljeno nadaljevanje Killing Floor 2 - Killing Floor 3 za PS5, Xbox Serijo ter PC. O datumu izida ni znanega še nič. Pokazali so le napovednik: Behind-the-scenes:
  2. 10-minutni gameplay z Eijiem Aonumo: Najavljen je bil tudi Switch OLED v stilu istoimenske igre, ki bo izšel 28. aprila: Switch PRO krmilnik ter torbica v stilu ige pa bosta na voljo od 12. maja dalje: Klik
  3. PS+ igre za mesec april: Klik
  4. April 2023 prinaša sledeče na Xbox Live Gold: Vir
  5. japanboy

    E3 2023

    Dogodek odpovedan! 😬
  6. Igra bo izšla 6. septembra letos.
  7. Eden izmed vzrokov je migracija iz UE4 na UE5. Precej igre je bilo že narejene na prvotnem enginu, zdaj pa bo očitno vse to potrebno predelati znova oz. začeti z začetka. Klik
  8. Datum izida je 9. marec.
  9. Izid igre je zopet zamaknjen. Tokrat iz 2023 v drug termin. Bojda je realen tudi izid po 2024... Vir
  10. Rainbow Six Siege - Y8S1 Opperation Commanding Force DLC trailer: Rainbow Six Siege: Year 8 Season 1 Operation Commanding Force Reveal Panel: Rainbow Six Siege: Commanding Force Operator Gameplay Gadget & Starter Tips:
  11. Tema, ki bo zajemala večje streaming platforme in novice v povezavi z njimi - serijami, filmi ipd. 🙂 Netflix je obelodanil plane za 2022 v zvezi s horror žanrom pri TV serijah. Cenik v Sloveniji:
  12. Torej danes sem malo pofirbcal glede SkyShowtime in videl da omogočajo tudi letno naročnino. Le-ta je seveda cenejša od običajne mesečne naročnine, 5.99€, če bi jo uporabnik plačeval vsak mesec vse leto. Letna naročnina stane 47.90€. Z njo uporabnik prihrani 33% oz. plača 8 mesecev. Seveda pa še vedno velja, komur je uspelo, da je bila promocija ob izidue platforme najboljša izibira. Pri 2.99€ na mesec uporabnik torej za vse leto plača 36€.
  13. Holly mother of fuc*ing god: o.O Aja, da ne omenjam kako je take scene obvezno gledat v tipu slike/zvoka, v katerem je izvirno posnet. Kriki, streli, eksplozije... Sem že hotu s kavča pobegnit :D.
  14. japanboy

    PlayStation VR2

    Maš že naročeno? 😄
  15. Jst npr za premium placujem oz. sem do zdaj placeval 11.99€. Če me spomin ne vara so se vsi paketi, razen osnovnega (3€) pocenili za 2€. Edit: Prejšnji cenik:
  16. Nov cenik mesečnih naročnin na Netflixu: Zadeva stopi v veljavo drug mesec če sem prav razumel.
  17. Izid igre je preložen za en teden. Igra bo tako namesto 28. izšla 21. aprila.
  18. Evo Amazon.fr ima že odprt pre-order. Datum izida je kakopak samo placeholder. 😄
  19. japanboy

    PlayStation VR2

    Unboxing video:
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.