Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

D Chris SLO

legenda
 • Število vsebin

  16
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 ne-tč-ne-mš

Več o D Chris SLO

 • Stopnja
  drži đojstik z vsemi štirimi!
 • Rojstni dan 11. 07. 1990

Gamertags

 • XBOX Live
  D Chris SLO
 1. D Chris SLO

  Slovo od igričarskega kolega, DARK 6 ANGEL

  Fak ej žalostno to. Sem ostal prav šokiran.. RIP DARK 6 ANGEL
 2. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  Update lestvice 5.5.2012. Neimenovano 1.pdf
 3. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  Evo uradno lestvico Slovenske lige (XBOX 360:FIFA 12) Neimenovano 1.pdf
 4. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  u bistvu je blo ze vec tekem pred nami: npr jaz sem jih odigral ze 6, tako da tisti ki se niste se vpisali v ligo na XBOX LIVE! se dajte hitro ker smo ze v polnem teku.
 5. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  ok. zdaj nas je ze dosti in bi lahko zaceli razmisljati o zacetku lige. Jaz predlagam da začnemo ze naslednji teden.
 6. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  poZo SLO ali Kugla in DejanxSLO ali Base Attack SLO bi blo fajn eden od dveh v zamenjal ekipo ker je večina za da bi imel vsak drugačno ekipo (saj je se veliko dobrih in kakovostnih ekip in reprezentanc za izbrat) RaDIrkA tudi ti prosim zamenjaj ekipe/o ker so te dve ze zasedene
 7. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  ok bom spremenil pravila glede tega, ker tudi Kugla in Base Attack SLO sta si zazelela biti ekipe ki so ze zasedene.
 8. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  že razumem, ampak to bi pomenilo lahko da bi vsi imeli le barcelone, real madride, m. city-je,... Lahko pa se da kako izjemo.
 9. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  Pa povabite se koga če poznate da igra fifo 12 na xbox-u.
 10. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  ok sem naredil temo tudi na mn3.
 11. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  S tvojima predloga se strinjam in bom uvedel prvega, glede drugega, pa moram koga uprašat na mn3 če lahko oprem temo ali jo kar odprem?
 12. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  Se prijavlja! GAMERTAG: C Denis SLO EKIPA: Juventus
 13. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  Tekmovalci: 1. GAMERTAG: D Chris SLO EKIPA: Brazil 2. GAMERTAG: C Denis SLO EKIPA: Juventus F.C. 3. GAMERTAG: Anzh3 EKIPA: A.C. Milan 4. GAMERTAG: Davodax EKIPA: Manchester United F.C. 5. GAMERTAG: Kota93 EKIPA: Real Madrid F.C. 6. GAMERTAG: Dark Ethan EKIPA: Napoli S.C.C. 7. GAMERTAG: DejanxSLO EKIPA: Barcelona F.C. 8. GAMERTAG: poZo SLO EKIPA: Chelsea F.C. 9. GAMERTAG: Kugla EKIPA: Chelsea F.C. 10. GAMERTAG: Base Attack SLO EKIPA: Spain 11.GAMERTAG: boskojosko slo EKIPA: Tottenham F.C. 12.GAMERTAG: Milan SLO EKIPA: Russia 13.GAMERTAG: RaDIrkA EKIPA: Bayern München F.C. 14.GAMERTAG: Andraz1988 EKIPA: Manchester City F.C. 15.GAMERTAG: Jusoo77 EKIPA: Manchester City F.C. 16.GAMERTAG: JakobX EKIPA: Arsenal F.C.
 14. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  ​ Pravila:igralo se bo kot ligo, zmaga bo prinašala 3 točke, remi 1 točko, če zgubiš pa 0. Vsak mora imeti Xbox Live! pa FIFO 12. Tekme se bo odigravalo na FIFA 12<XBOX LIVE<CUSTOM LEAGUES<ONLINE LEAGUES<napišeš "SLO Liga", in ko te vprasa za geslo vtipkaš "joker". Glede časa kadj odigrati tekme sem sprejel anzh3-jev predlog, torej bomo imeli npr en teden da se dobimo z nasprotnikom in odigramo tekmo, za začetek tekmovanja pa predlagam da zacnemo prvo kolo 30.4, trajalo bo natanko en teden, torej do 7.5. Če se nasprotnika ne bosta uspela dobiti se bo določilo točen datum in uro v katerem morata biti prisotna oba skupaj da odigrata tekmo. Če bo se takrat eden manjkal se bo zmaga (tri točke) avtomatično pripisala drugemu (tistemu ki je cakal), če pa oba manjkata pa obem nič točk. Če vam v tej ligi kaj teži kar povejte in bomo spremenili in povejte če imate boljše predloge. Rezultate tekem posta vsakdo (eden od dveh ki bosta igrala tekmo). Na voljo so vse ekipe razen XI-ji in tiste downloadane iz Creation centra.Vsak izbere eno ekipo. Ko izbere ekipo jo s tem zasede, in jo drugi ne morejo izbrati. Kdor želi tekmovati naj napiše na post svoj gamertag in ekipo s katero bi rad tekmoval. Pa ne pozabite: Uživajte, saj je le igra!
 15. D Chris SLO

  FIFA 12: SLOVENSKA LIGA [X360]

  SLOVENSKO TEKMOVANJE V FIFI 12
×