Skoči na vsebino

patrik116

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

patrik116's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. patrik116

    DUST 514

    Na njihovi uradni stranise lahko prijaviš za Beto, vsaki teden razatalajo nekaj beta keyov...jaz še nisem nič dobil
  2. Morem povedat da jaz na začetku nisem mogel ubiti nobenega, je nek learning curve, tako da sem zdaj prilezel do K/D ratio 0.9 . Na začetku je res težko in lahko postane frustrirajoče. Najbolj je tečno ko si v slabi ekipi in te nasprotna ekipa ob spawnu base-rape z hawki in sploh ne moreš nič narediti, ampak to bi naj v naslednjih patchih odpravili. Headseta nimam, bom pa ga verjetno kupil. Zgradbe lahko postavljaš kjerkoli, včeraj pa si imel res nesrečo ker si vedno prišel v slabo ekipo tako da smo mi lahko vedno prišli blizu baze in tam postavljali naše zgradbe. Sicer so mi Zones bolj zabavne kot CTF.
  3. Pri tisti Licence agreement ne rabiš zarolat do konca, samo v desno premakneš levo analogno palčko pa accept ker jaz sem na začetku vedno do konca dol rolal pa pol stisni accept.
  4. pred začetkom igre sem spremenil PSN: the_hibachi0 imam zdaj Torej SP sem igral samo en misijo, ker se mi sedaj ne da, raje igram MP. Morem reči da je zelo zabavno, sploh Zones so zanimive igre. Nekatere stvari so malce OP, ampak bi to naj v naslednjih tednih popravili. Dvignili pa bi naj tudi level cap, ker so ga nekateri igralci po enem tednu že dosegli(lvl 50)...V Warhawku so igralci potrebovali skoraj leto da so prišli do max levela, tukaj pa se je zgodilo že po tednu, takoda bo višji level cap dobrodošel. Prilagam seznam stvari, ki bi jih naj v naslednjih tednih spremenili: - Cluster Bombs will be tune-down. - Tanks will be tune-down. - Server list display will be fix to allow the ability to see all servers. - Several weapons will be re-balance. - Outposts will cost less rift energy. - Clan leaderboard will be change. - Several XP exploits will be patch. - Uplink glitch which takes up to three minutes to spawn in. - Homeworld fix in which sometimes only allows up to four players only. - General connection issues such as "Fail to connect" or randomly "freezing". - Level cap is 50, although "prestige" levels will be introduce to expand the level cap. - Skills randomly reseeting. - Razorback audio bug will be fix. - Custom music support as Warhawk.
  5. Lahko bi se kakšen team naredil, poizkusit ni greh. PSN: patrikson0 vsi ki boste igrali to igro me dodajte!
  6. Jaz sem jo prednaročil. Lahko bi odigrali kakšno igro, če je kdo zainteresiran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.