Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

pa3k3132005

varuh
 • Število vsebin

  784
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  30

pa3k3132005 je nazadnje zmagal dne, Junij 16

pa3k3132005 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

158 poznavalec

Več o pa3k3132005

 • Stopnja
  [BAR] General
 • Rojstni dan 05. 08. 1974

Gamertags

 • XBOX Live
  pa3k3132005BAR
 • PSN ID
  pa3k3132005

Nedavni obiski profila

2 010 ogledov profila
 1. [bar]

  Priprava squadov ...turnir.... BAR vs ???.... tokratna taktika, način vojskovanja in vse ostale podrobnosti so v pripravi , za njo tokrat skrbi....."rivček"..... vse podrobnosti bodo objavljene na FB sikret page(zaradi varovanja podatkov.... ).... dodajali in spreminjali jih bomo sproti, skupaj in po potrebi..... Trenutna postavitev squadov....(vse kar je tukaj... je samo osnutek , končna taktika in postava bo objavljena samo na FB sikret page ) Squad/Oddelek: ALPHA - A Leader:pa3k3132005 (support, pilot bomber/fighter) nitrox750 Lengbollach HobbiTxx96(pilot attack/fighter) Shardi007 (assault) BRAVO - B Leader:P-Robert-SLO TK982410 (medic, assoult, support) ZIGA_1991 (assault) Sesk27 El_ninjo (medic, assoult, support) CHARLIE - C Leader:TastePainSLO Rivček (medic) sLyzz89zz (medic, support) GamingPumpkin69 menik6 DELTA - D Leader:TwentyNineGuy UrSasSLO (medic, assoult, support) BessieSABU (medic, support) ALIvonBABA GreKov ECHO - E (spec ops-rezerve) tercopettinato XxSmoki_gunxX CocaColaHolic mistress3riple (medic, support) Jolinjo NowickySLO BuffaloSLO Conali984 SouthernSLO feri-san ............copy/paste ...........BALLROOM BLITZ...........Plan za ballrom blitz: Menik(attack plane) in rivcek(bomber) štartata z letali in gresta oba proti sovražnikovi bazi, ko bo rivcek poskrbel, da bodo sovražniki že v štaartu ostali brez tanka ali 2. Na rivcka se spawnata Gamingpumpkin69 in pa3k3132005 in skočita na C na njiju se spawnajo vsi ostali v squadu. TastePainSLO gre z light tankom proti C kjer je območje SQUAD C Nitrox750 pa z pomočjo Tk982410 in El_ninjo1 krene proti zastavljenemu cilju. Ko se zavzeme C gresta pa3k3132005 in HobbitTxx96 k Nitrox750. Tk982410 in El_ninjo1 pa gresta branit zastavo B in pomagat svojemu squadu(B). Za Squad D je takole: na bazni zastavi morata biti nonstop 2 igralca(zmente se), če kdo od njiju umre nemudoma pove svojemu squadu, da rabi pomoč in na to treba hitro odreagirat, drugi naj raje pobegne, da se mu lahko hitro nazaj spawna umrli igralec. Svetujem da gresta 2 nemudoma na pomoč.Ostali ste na balkonu na C.Drugače je ostali Squad A je na balkonu in pomaga Nitrox750. Točka C je glavna točka in jo moramo imeti in je nikoli ne izgubiti.
 2. [bar]

  ta teden izvemo kdaj igramo ... ....... bdw.....sem pa včeraj pomotoma joinal na US server.... ping 200+ ... popolnoma neigralno ... kot praviš vse deluje normalno-ne zadaneš pa nič.... po 60 metkvov iz MG supresive pa nič...tipu ostalo 80% lajfa... pazi to!! bil sem mu za hrbtom gggrrrrr.... dobil sem pa one shot in padel kot domina... 2 min in sem moral server zapustit.... tako ne gre igrat, če tudi je volja ... te slej ko prej mine..
 3. ;) ... Meeting ""BATTLEFIELD ALL REBELS 2017""... ooooojeeeeaaa... :) spoštovani člani BAR ekipe... čas je za ponono srečanje, ki se bo odvijalo na našem starem mestu v Škofji Loki...dne 24.6.2017-sobota...pričetek zbiranja(mobiliziranje)od 8:00-9:00 na OMW pumpi v škofji Loki.... zadnji , ki pride plača rundo ;) zato bodi točen in si prihrani kakšen € :D:D .... pot bomo nadaljevali do piknik prostora, kjer imamo cel dan na razpolago igranje paintballa, airsofta... nogomet itd...po želji ..... :D za hrano in pijačo poskrbimo sami -kot vedno... predloge lahko napišete spodaj.... edino na Roberta bomo morali pazit :D , da ne bo spet pizdarije ;) .... Vabljeni v čim večjem številu.... Kristjan-WolfKiki...hvala za pomoč pri organizaciji... hooahh

   

  https://www.facebook.com/battlefieldallrebels/

 4. [bar]

  saj..... ping bo katastrofa.... .... odigrali bomo vseeno...bo kar bo... is just a game ... važno je sodelovati... po drugi strani pa že komaj čakam , da bo tega turnirja konec... vedno iščemo igralce... prihajajo dopusti posledično manj ljudi na razpolago... postala je že prava umetnost zbrati 20 igralcev... .... želim pa ta turnir speljati do konca ... kakor se spodobi,.....
 5. [bar]

  https://battlefieldtracker.com/teams/500/eternal-nemesis
 6. [bar]

  predvidevamo , da bo to naš nasprotnik.... EN .... https://www.facebook.com/enclan/
 7. [bar]

  glede na to ,da je v lajfu zelo malo takšnih priložnosti,... , kot se nam ponuja zdaj...... BAR vs EN.... samo izkoristiti jo moramo .... .... glede na to , da nas oni ne poznajo in ne vedo kako igramo .... bi jim lahko pripravili kakšno presenečenje... ... bolje rečeno veliko presenečenje.... samo cel BAR team bi moral biti za to.... kar pa dvomim... glede na videno ta teden... :/ naša prednost je poznavanje njihovega načina igranja... slabost pa bo ping.... team work je pa odvisen od nas useh..... .... kakor želite ..... verjamem v vas... za uspeh je pa potrebno samo malo več dela, sodelovanja igralcev, trening .....
 8. [bar]

  http://challonge.com/bf1zerohour
 9. [bar]

  ... gremo naprej ..... in to brez izsteljenega metka direkt v polfinale Tier One Gaming Live - @everyone Unfortunately the BAR vs DETA match has been cancelled today, DETA was unable to field enough players and notified us in advance. BAR will take the win and move up in the ladder.
 10. [bar]

  ... WE ARE READY ... Spisek igralcev za jutrijšnji obračun..... BAR vs DETA ... good luck boys Squad/Oddelek: ALPHA-(oklepniki) Leader:TastePain (tankist, support, medic, sniper) Grekov (medic, assoult, support) UrSasSLO (medic, assoult, support) Shardi007 (assault) SouthernSLO BRAVO - (pehota+AA) Leader: ALIvonBABA TK982410 (medic, assoult, support) tercopettinato ZIGA_1991 (assault) Sesk27 CHARLIE - (pehota) Leader: TwentyNineGuy GamingPupkin69 El_ninjo (medic, assoult, support) sLyzz89zz (medic, support) Rivček (medic) DELTA - (air) Leader: pa3k3132005 (support, pilot bomber/fighter) HobbiTxx96(pilot attack/fighter) menik (sniper, medic pilot attack) Lengbollach BessieSABU (medic, support)
 11. [bar]

  vse pripravljeno.... we are ready samo še dober ping si želimo....
 12. [bar]

  še ena novica... dve ekipi sto izločili iz turnirja... posledično.... So with OVC and KOPz removed due to not getting maps, times or even their roster, the bracket has been updated and we only have 2 matches this weekend. The winner of BARvsDETA will get a bye in Round 2 and move into round 3. The loser of that round will also get a bye in the Loser Bracket and be placed in Loser Round 2.
 13. [bar]

  no tako ... vse je dogovorjeno.... samo še grbe bodo dodali na kanal in olepšali ter oglaševali tekmo... ... se pravi sobota 21:00 BAR vs DETA prenos na you tube ... Battlefield 1 | Zero Hour Game #7 | BAR vs DETA

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.