Skoči na vsebino

Headhunterz

staroselci
  • Število vsebin

    4
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Headhunterz

  1. Ne ozi, to škrtanje nima nič veze z vrhunsko kvaliteto DVDja, hitrostjo itd. Jaz uporabljam samo Verbatime, zapisujem 2.4x in vse downloadane igre dobim iz zanesljivih virov, pa imam še vedno isti problem. Takšnala je situacija: Najnovejše igre imajo novo zaščito, za najnovejše igre boš rabil poseben DVD+R DL zapisovalnik (katerega lahko kupiš pri goblinu) imenuje se Lite-On in še nekaj naprej, nisem čisto prepričan, pokliči na goblin pa ti bojo razložili. Obstaja pa še ena alternativa, da ti ni treba brezveze metati stran denarja za nov zapisovalnik in sicer imenuje se "mp3 trick". To igro, ki ti trenutno škrta in po določenem času meče ven naloži na tvoj xbox 360 (na HDD, če nimaš HDDja ta trik nebo deloval), nato si pa na USB ključek naloži eno mp3 glasbo, ni važno kateri, ni važno koliko je dolga itd. in preden greš v to igro vedno zaženi in predvajaj iz usb ključka ta MP3. Potem greš enostavno v igro in to je to, predvajanje MP3 bo xboxu preprečilo da bi preveril disk in ti zato ven iz igre nebo vrglo (men še vseeno kdaj pa kdaj ven vrže ampak veliko kasneje, ponavadi mi je ven metalo po 5min zdaj mi pa igra dela tudi do 3-4 ure brez da bi mi ven vrglo). Nekateri pravijo, da lahko mp3 tudi ugasniš enkrat ko je igra že zagnana ampak jaz namesto da bi ga ugasnil enostavno MP3 čisto utišam in nastavim na repeat. To je vsa umetnost, lp.
  2. Lp, Jaz sem pravkar od nekoga naročil rabljen Xbox 360. Vprašal sem ga katera je verzija odklepa ampak mi ni znal povedati. Rekel je da ga je odklenil pred približno 1 mesecim na takrat najnovejšo verzijo. Je od takrat prišla že kakšna nova verzija? Kako preverim katero verzijo imam? Rad bi se prepričal da imam LT 3.0 preden grem na xbox live. Hvala!
  3. Zdej, ena zlo dobra stvar je to, da ima okus za igrce isti kokr jaz, bi igrala Halo 4, Gears of War 3, CoD Black Ops 2, itd. itd. zadnjič sem ji pokazal gameplay video na youtubu od Viva Pinata: Party Animals ko sem slišu da je pucam všeč, pa se mi je smejala, če sem resen da bi to ona igrala:lol) in ma tud že od prej izkušnje z igrami ker ima doma navaden Xbox in na PC-ju je igrala LoL tko da totalen noob ziher ni, mam kr srečo ampak preden grema na te težje igre sem vseeno hotu dobit nekaj lažjih varjant da se navadi na controller, ker svoj Xbox ko ga ma doma je nazadjne igrala pred ~2 leti
  4. Lp, S punco želima skupaj igrati split screen igre na xboxu, pač zgolj za zabavo, kadar nimava drugega za početi pa me zanima, če bi mi lahko priporočali zabavne/preproste/zanimive igre, ki imajo split screen opcijo in bi bile všeč tudi puncam. Sama se strinja s tem da lahko kasneje igrava tudi streljačine kot so mw3, halo 4 itd. ampak za začetek rabim nekaj preprostega da se navadi na kontroler itd. Zaželjene so dirkaške igre kot so serije NFS, ampak nevem katera od NFS iger ima split-screen opcijo, ker najnovejša Most Wanted vem da te opcije nima. Skratka pa sprejemam vse nasvete, ni važno ali je competitive ali pa team work, važno da je split screen in je dokaj primerno za punco, ki ji je xbox in controller zaenkrat še nekaj novega Hvala!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.