Skoči na vsebino

Merjasec

staroselci
  • Število vsebin

    7
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Merjasec's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Super! Najlepša hvala za hiter odgovor
  2. Pozdravljeni. Mene pa zanima, če imam UK account narejen kateri gift card moram kupiti? UK ali worldwine npr. na electronicfirst.com in kaj lahko potem sploh kupim? Ali lahko kupim npr. na Xbox Live Arcade State of decay? In ali lahko kupujem kakšne DLCje?
  3. Zdravo, Zanima me ali delujejo xbox live arcade igre v Sloveniji oz. ali jih lahko downloadam ali dobim not available in your country? Rad bi igral State of decay in se mi ne da ukvarjati z proxiyi ipd. Hvala za odgovor, MG
  4. Potrjujem, da delujejo strani http://shopto.net/ in http://www.electronicfirst.com/. NAkup deluje kot po maslu. Igre iz shopto.net dobil v 4 dneh. Xbox live naročnino iz stani electronicfirst.com pa v 5 minutah.
  5. Merjasec

    xbox live gold 12

    Imam težavo. Xbox live account billing in vse imam na UK narejen. Ker mi jutri poteče naročnina za xbox live sem hotel z kodo, ki sem jo dobil v halo 4 (14 dni brezplačno) uporabiti vendar ni delovala(na listu je napisano v poljskem, češkem, grškem jeziku pa še enem pa ne prepoznam). Nato sem probaval še z drugim listkom ki mi ga je dal prijatelj, ki ni bil uporabljen saj sem moral podrgniti premaz, da sem prišel do kode in ta tudi ne deluje pa čeprav je po celotno besedilo na listu v angleščini. Sedaj hočem podaljšati naročnino in bi naročil preko Shopto.net, ker jim zaupam in lahko insta naročim brez komplikacij. Zanima me zakaj mogoče te kode niso delovale in ali bi koda iz Shopto.net morala delovati?
  6. Zdravo, Na vas se obračam z par vprašanji. Sem novopečeni lastnik xbox360 konzole in ker nisem bil v teh vodah zelo dolgo časa me zanima nekaj stvari. Imam zaklenjeno konzolo in uporabljam jo skoraj izključno za igranje MP iger. 1.) Zanima me kje kupiti xbox live gold. Po pregledu SLO ponudnikov se cene gibljejo okoli 50€. Na vašem forumu pa sem videl par linkov, kjer so cene tudi do 15€ manjše (za 12 mesecev). Imam kreditno kartico, ki bi jo lahko uporabil za nakup. Zanima me trgovina, kjer je varno kupiti, da se nebi zajeb** 2.) Zanimam se tudi za nakup iger. Prebiral sem teme na vašem forumu in prebrskal par spletnih trgovin. Zanimam se izključno za angleške igre (ne italjanske in nemške), katere lahko uporabim tudi za igranje MP. Če vam je kakšna trgovina še posebej všeč prosim, če mi jo predlagate. 3.) Katere igre mi še priporočate za igranje preko live-a. Trenutno imam v lasti forza4 in halo4. 4.) kakšna je možnost, da me banajo zato ker imam pod državo nastavljeno UK? (to sem uporabil po podatkih na vašem forumu.) Ali se možnost bana poveča če uporabljam npr. Sky aplikacijo ipd.? Zanimam se predvsem za stran http://www.game.co.uk/, kjer vidim ugodne cene in me zanima ali bom lahko igral multiplayer in kakšen je ponavadi rok dobave? Najlepša hvala za odgovore in če imate še kakšne druge namige, vam bom več kot hvaležen
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.