Skoči na vsebino

xboxer

staroselci
  • Število vsebin

    26
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

xboxer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Kar se tiče Xbox 360 se strinjam je bila zakon. Samo kar se tiče dizajna sorry meni je pomembno kak nekaj zgleda . Ja saj glede iger na Live kot sem ti rekel samo nebi rekel ravno zamere zaradi tega sicer bi želel kako dobro free igro verjetno ti kot pristaš XO tudi mar ne? Nikoli nisem bil neki gejmal z slušalkami raje dobre zvočnike, če mene vprašaš . Kar se tiče iger se nebi s tabo strinjal sem dosti iger na Xbox-u sprobal. Samo nevem nekak mi ta One ne sede. Kontroler od Xboxa pa priznaš ali ne je fail. Kar se tiče zvoka iz kontrolerja sem omenil ker je kar cool zadeva, ki me je presenetla. Sicer pa vsak po svoje glej . Enemu paše to drugemu ono . Medtem so pa tudi ekskluzive za Xbox One večinoma crap pa reči kar hočeš. Ja pristaš Xbox-a sem bil dolgo (poglej moj nick name ). Se so določene igre dobre na Xbox One ampak so te iste igre na voljo tudi za PS4. Aja 2 sva šla na PS4 ostali so na Xbox-ih. Sicer pa kot sem ti rekel vsak po svoje enemu je XO top, drugemu PS4 . Lp.
  2. Že ko vidiš zadevo rečeš evo to pa je to že design (xbox pa je škatla) potem kontroler glej kot noč in dan. Od Xbox-a je nekako cenen že na otip vglavnem pri xbox-u ni to to. Medtem pa, ko imaš v rokah PS4 kontoler že veš to je to. Kontoler ima tudi touchpad za katerega sem sicer mislil, da je kar nekaj samo kar veliko pridobiš z njim v sami igri. Dejansko je vključen v igro na določenih odsekih. Dodatni zvočni efekti prihajajo iz kontrolerja in kontroler ni na baterije. Potem pa še grafika na ps4 je res next gen medtem, ko na Xbox-u imaš vsega boga za delat to predvsem mislim na multimedijske vsebine nimaš pa tistega filinga v igri. Potem pa smo pri ekskluzivnih igrah te so neprimerno boljše za PS4 pa tudi sama grafika je boljša pri PlayStation-u. Kar se tiče same inštalacije iger na konzole je tukaj tako vstaviš disk prvič v konzolo čez 3-5 minut igra dela ne pa, da čakaš od 1-2 uri zato, da se ti igra naloži na trdi disk kot je to v navadi pri xbox-u. Live naročnina pri xbox-u je spet taka, da dobiš kao dve igri samo ti igri nista nekaj v 1 letu sem dobil le 1 dobro igro za igrat. Pri PS4 na PSN+ pa v prvem dnevu nadaljevanje serije infamous. Tukaj lahko nadgradiš trdi disk pri xbox-u imaš 500gb in je to to. Dejansko sta konzoli kot noč in dan. PS4 JE FROM GAMERS TO GAMERS na Xbox One pa lahko tudi tv gledaš z glasovnimi ukazi če ti paše. Samo za igre glih ni .
  3. Iz Xbox One presedlal na PS4 in morem povedat da je dejansko neverjetno kakšna razlika je TO JE NEXT GEN KONZOLA ne pa Xbox One... V tem momentu imam sicer le second son... Kere igre se priporocate za ps4 in naj kupim kamero ali se ne splaca. Lp.
  4. Za Xbox One sem se odločil, ker sem imel Xbox 360 in sem bil z njim zadovoljen. In sem tudi z Xbox One zelo zadovoljen.
  5. Tako je, da moraš nainštalirat potem pa vedno dat v xbox one original medij.
  6. Na bolho poglej tam morda kdo prodaja kaka trgovina ali posamezinik.
  7. Aja v kombinaciji z call of duty ghosts super. Lahko kako preko interneta odigramo.
  8. presenetil me je predvsem glasovni nadozor preko kinecta, ki je super saj prepozna 90/100% glasovnih ukazov, konzola je super ta črna se ji prav poda grafika je zelo dobra. Forza je dokaj realistična. Kontroler z force feedbackom z katerim začutiš vsakič, ko pospešiš, zdrsiš, greš v ovinek ali opočasniš res super izdelava priporočam z forzo jutri opišem še kako se obnese kinect v igri oziroma igranje igre za kinect z kinectom in z call of duty ghosts.
  9. Aja igre pa ima muller sem pri njih kupil Forza 5 Day One drugje pa iger niso imeli.
  10. Konzolo sem danes dobil sedaj pa čakam, da se naloži igra. Vse dela kot mora v kompletu dobiš: - head pack - kontrolerja in bateriji - xboxa - kinecta - kable Igra se mi trenutno nalaga tako, da več čez kako uro dve.
  11. Jaz poročam jutri. Upam, da bo ta day one konzola delala.
  12. Mene je pošta zajebala... Tako, da bom poročal v ponedeljek ali danes zvečer, če bo vse po sreči. Aja dobim pa day one verzijo upam, da bo delovala bom poročal.
  13. Naj bi dobil day one verzijo tako, da bom poročal kako je z dostavo,samo konzolo upam, da ne tudi kako je z garancijo vglavnem poročam. Za mediamarkt nebi vedel ampak ti predlagam, da greš zgodaj gor. Aja še eno vprašanje se lahko z istim xbox live accountom prijaviš kot v dozdajšnem xbox 360 ali je treba novega naredit?
  14. V Muller-ju sem tudi sam bil in sem dobil podobne informacije. Naročil sem ga na www.techshop.si bom jutri malo poročal glede xbox-a in kinecta
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.