Skoči na vsebino

MisterM

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    2

MisterM bitje nazadnje osvojilo dan Julij 23 2016

MisterM je imel/a največ lajkane vsebine!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

MisterM's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Sloves v skupnosti

  1. Tnx za objavo Bessie, sem ravnokar mislil sam postat. Mi se na polno pripravljamo, imeli bomo ogromno, štirimetersko platno, odlično ozvočenje, najmanj pet postaj in deset arcade stickov. Iz našega društva bo vsaj 10 tekmovalcev, udeležbo pa so že napovedali nekateri top hrvaški in srbski igralci. Na voljo bosta tudi dva sticka iz naše nove serije, Brook superconverterj in druga arkadna oprema. Upam, da nas kaj obiščete! Za ostale bomo pa v živo na našem Twitch kanalu. Prenos in aktualni rezultati bodo tudi na uradni strani dogodka, ki jo je objavil Bessie. Lep pozdrav iz Društva Pretep.si
  2. Super. Sem dodal oba na PSN-ju. Sam sem ravno končal vse Hard nivoje na platinum, extreme pa sem komaj obrnil (Inferno IV ), imamo pa še dva v društvu, ki sta na podobnem nivoju. Se vidimo kaj online!
  3. Kdo od tukaj še morda igra te Trialse? Na Tubi je bil s strani K-Si objavljen nek multiplayer video... Nas je ene par pretepačev, ki bi se z veseljem pridružili, če se bo še kdaj špilalo. Smo na PSN, ekipa Pretepsi [kurc].
  4. Na letošnji Reboot Infogamer se odpravlja tudi društvo Pretep.si. Prisotni bomo vseh šest dni sejma, kjer bomo organizirali freeplay v arkadnih igrah (tor-čet) in tri turnirje v Mortal Kombat XL, Street Fighter V in Guilty Gear Xrd Revelator. Info in prijave na www.pretep.si/reboot2016 Se vidimo v Zagrebu!
  5. Lep pozdrav znova iz Društva Pretep.si, sicer tole ne spada ravno v to temo, a vendarle... to nedeljo, 18.9.2016 bo turnir v Ultra Street Fighter 4 v mladinskem centru Krško, s pričetkom okoli 11.00. 12 članov Društva Pretep.si se bo spopadlo z borci Thai Boxing Kluba Brežice ter MMA Kluba Brežice. Projekt je organiziral Key Games v sodelovanju z našim društvom. Link do Facebook dogodka najdete tukaj. Prenos v živo bo na Twitch kanalu društva Pretep.si, za komentar bosta skrbela naša člana NWR|Happy Fisherman in NeoTensai. Prisoten bo tudi naš največkrat ovenčani SF4 tekmovalec, to je User s svojim strupenim Vego. Vljudno vabljeni k ogledu v živo ali na stream LP, M.
  6. Epicenter LAN 10 Street Fighter V Pools in Double Elimination.
  7. Društvo Pretep.si najavlja sodelovanje pri projektu društva za elektronske športe Spid.si EPICENTER LAN 10 http://gaming.si/ec10/ Slednji bodo od 22. do 24. julija v Šenčurju pri Ljubljani priredili največji esports dogodek v Sloveniji. Zadeva se bo odvijala v športni dvorani v Šenčurju, pričakuje pa se od 500 - 800 ljudi. Kot soorganizatorji bomo skrbeli za potek Street Fighter V dela turnirja, ki naj bi se zgodil zadnji dan - v nedeljo. Tekmovanja bodo potekala še v naslednjih igrah: CS:GO Hearthstone Stracraft 2 PES 2016 LoL Overwatch Prenos Street Fightrer V turnirja bo na youtube kanalu društva Pretep.si preteptube, ostali dogodki pa na twitch kanalu društva Spid.si ter LoLSlovenija.
  8. Matej, v režiji smo navdušeni nad tvojo pohvalo! Res smo se potrudili, v prihodnje se bomo pa še bolj V veliko veselje nam je, da lahko uživate ob naših prenosih. Lep pozdrav od režije in organizatorjev dogodka
  9. Hvala vsem za pojasnila. Rabljeni izvodi so okoli 20 evrov, kar se mi navkljub hroščem ne zdi pretirano. Grem poiskat na oglase, nato pa izlet na Pigalle in Montmartre. Pa lep poletni pozdrav vsem, M.
  10. Bonjour, Ve kdo, v kakšnem stanju je trenutno ps4 verzija te igre? Pred nedavnim sem si namrec privoščil omenjeno konzolo in ta naslov me močno mika. Sem velik ljubitelj Bartola, na x360 sem preigral glavne štiri d,ele AC sage, od katerih sta me še najbolj navdušila tretji in četrti del. Poizkusil sem tudi AC Rogue, a mi tako glavni lik kot igra nekako nista ustrezala, zato sem odnehal po parih preigranih misijah. V navidezni Pariz me vleče tudi zaradi nostalgije, saj je bilo mesto kar nekaj let moj dom. Rabljeni izvodi igre so sedaj na voljo za par deset evrov, kolikor pa sem spremljal medije in spletne forume, je Unity pestilo mnogo hroščev. So bili le-ti s popravki kaj odpravljeni? Bi ljubitelji te serije priporočali nakup, ali bi bilo morda bolje počakati na Victory? Merci in lep poletni pozdrav, M.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.