Skoči na vsebino

BigFoot74205

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od BigFoot74205

  1. BigFoot74205

    DRIVECLUB

    ^ A ha, cool, thanks za info.
  2. BigFoot74205

    DRIVECLUB

    Kdaj bodo rezultati?
  3. Jaz uporabljam Universal Media Server, streamam pa na PS3.
  4. ^ A to misliš kje je film kupljen? Ker nekateri ameriški filmi v Evropski predvajalnikih ne delajo. Drugače sta pa tako PS3 kot tudi PS4 super predvajalnika.
  5. BigFoot74205

    DRIVECLUB

    Tole pa zgleda kar zanimivo... I'm in.
  6. ^ A si probal brez presledkov? Da ti ni napisalo "This Community name uses invalid characters. Please choose a different name.".
  7. Smartglass-a ne najdem na App Storu (iOS). Sklepam da zato ker X1 pri nas ni podprt. A se da to kako rešit?
  8. Od 20. do 28.9. so imeli akcijo za 10% popusta na vse nakupe nad 200€.
  9. No pa sem še jaz sveži lastnik XB1. Dobil iz BB z 10% popustom (torej za 315€). Sem bil pa čist šokiran ker sem zraven kontrolerja dobil navadne baterije. Kje se najbolj splača kupit battery pack? A je bolj simpl če kar uporabljam Eneloop-ke od fotkiča?
  10. Kot kaže si bom naročil XB1. Sedaj me pa zanima če si Live račun lahko ustvarim v US (tam ga imam tudi za PSN). Oz. kje se ga najbolj splača (cenovno in tudi glede kakšnih drugih ugodnosti). Primarno bom še vedno igral na PS4, tako da Live Gold skoraj sigurno ne bom vzel. Vsaj zaenkrat ne.
  11. Matr prov fajn me mika da bi nabavil Mad Maxa. Samo sem si rekel da bom počakal da pade pod 30€. Pa itak mam zdele MGS5, čez dva tedna pride pa še Uncharted collection.
  12. ^ Ja glede zasedanja prostora na disku sem mislil da ni razlike. Definitivno je pa špil hitreje inštalira iz diska, kot pa z neta. Drugače pa jaz ponavadi špile kupim kar med šihtom preko web štacune in dam potem PS4ki zadevo takoj dol vlečt. Ko pridem domov je zadeva inštalirana.
  13. ^ Mislim da je veliko odvisno od uporabnika. Jaz nisem tak da bi me kar en dan prijelo da bi igral en starejši špil. Tako da teh problemov nimam. Pač si potegnem špil dol, ga preigram ter pobrišem. In potem igram drugega. Starih se praktični nikoli več ne dotaknem. Pa tudi s hitrostjo DLja iz PSNa nimam kakšnih problemov.
  14. ^ Itak nima veze a imaš digitalno ali fizično verzijo, ker se tudi špili iz Blu-rayev inštalirajo na trdi disk. S tem da jaz kar veliko igram, pa mi je 500GB zaenkrat dovolj. Je pa res da špile pobrišem, ko jih neham igrat.
  15. Končno, da mi ne bo treba več priklapljati mojih starih zjebanih sennheiserc direktno na receiver.
  16. Sam sem imel za PS3 v dobrih šestih letih štiri kontrolerje (dva Sixaxisa, dva DS3), od teh sta mi crknila dva. Eden mi ji padel na tla in se je malo polomil, drugi je pa samo nehal delati (tudi če sem ga priklopil na kabel). S crkovanjem baterij nisem imel problema, pa tudi kapaciteta se ni občutno zmanjšala.
  17. Ja to da zraven kontrolerja ne dobiš kabla moti tudi mene.
  18. Oops, to da je bila zraven še kamera sem pa spregledal. Se posipam s pepelom.
  19. ^ PS4 je 400€. AC4 je recimo 60€ (dobi se tudi za manj). Kontroler je pa tudi okrog 60€ (pravtako se dobi tudi za manj). Se pravi je to 520€... razlika je torej več kot 100€. Vem ker sem tudi sam skoraj nabavil pri Techshop in ima res oderuške cene. Na srečo sem ga dobil veliko ceneje drugje.
  20. ^ Ja samo verjetno ne škodi če znaš kaj italijansko.
  21. Kot kaže je edini z normalnimi cenami v Slo Playgame. Jaz sem za svoj PS4 s triletno garancijo dal 419€.
  22. BigFoot74205

    PS3 SLO GamerTags

    BigFoot74205 Multiplayer drugače zadnje čase igram bolj malo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.